Şimdi Ara

Yi Backdoor OP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler, az önce ranked atıyorum yine 1400'e çıkma çabalarındayım. Son oyun dedim bu gece daha önce 2 lose streak yapıp düşürdüm eloyu bu oyun son olsun dedim kendi kendime yarın devam ederim dedim. Girdim rooma team leader benim bi adam Master Yi jungle dedi ilk başta çıkmak istedim ama yarım saat beklemek vardı, olacağı varsa olsun dedim yardırdım bende Olaf aldım solo top için. Yi jungledan hiç çıkmadı ilk 20 dk. base atıp Wriggle's Lantern falan aldı. Adama ''gank pls, i need help'' gibisinden bir şeyler yazdım ignored dedi. Bende ümidi kestim oyundan surrender falan çekiyoruz ama hep iki kişi hayır diyor. Sonra Yorick beni soloda ezince bota inmeye falan başladı Yorick aşağıdayken Yi yanıma geldi turreta sinyal attı açtı ultiyi girişti abartısız inhibitor turreta kadar gittik. Zaten Yorick'e karşı kaybettim ama lanede 1 kez öldüm diğer deathlerin tek sebebi Yi'dir hep 4v5 girdik team fightlara biz team fighttayken Yi turret kesiyordu... Neyse baron aldık falan pushluyoruz bitirecez zaten inhibitor turreta kadar girmişiz Yi sayesinde, inhibitorü aldık girdik mid pushlu bizim minionlar inhibitore doğru ilerliyor. ( Mid inhibitorü ) Maokai Vayne'e snare atıp başlattı team fightı bende açtım ulti ghost Allah ne verdiyse Ezreal'e giriyorum, bi baktım Yi ortalıkta yok. Yine 4v5 savaşıyoruz, tabi alıştık artık üç kişiyi alıp dördümüz öldük. Ben dedim kendi kendime bu Yi nerede falan sonra gelen '' Your team destroy an enemy turret '' sesiyle kendime geldim, adam nexusa giriyor zaten buildine bakarsanız ultiyi açıp nexusu ne kadar sürede indirebileceğini anlayabilirsiniz, sonra Victory ekranı geldi işte. Bu da böyle bir anımdır.

Özet geç diyenler olacaktır, istemiyorsanız okumayın. Siz nasıl okumaya vakit ayıramıyorsanız, yada okumak zor eliyorsa bana da özet geçmek zor geliyor.

Yi Backdoor OP!

• Bende bu taktiği kullanırdım 5pd 1ie fakat 10 levelden sonra kullandırtmamaya başladılar karşıdaki adamların oyunu silmesi lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Bende bu taktiği kullanırdım 5pd 1ie fakat 10 levelden sonra kullandırtmamaya başladılar karşıdaki adamların oyunu silmesi lazım..

Katılıyorum. :D

Orijinalden alıntı: Advancensar

Okumadan başlığa göre özet geçiyorum;
    Karşı takım kazanırken master yi backdoor yapmış kazanmışlar.

Helalsin kardeşim. Ama bu adam oyun boyu backdoor yaptı, sadece sonda değil...
  • Olafla Yorick'e nasıl böyle ağır kaybettin?
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Olafla Yorick'e nasıl böyle ağır kaybettin?

Lanede sadece bir kill verdim Yorick'e o da Maokai'den dolayı oldu, ganktan sonra turret yanında bekliyorum pot bastım bi anda Yorcik bende 500 hp varken dive yaptı, igniteıda atınca yattım zaten. Diğer deathlerimin hepsi 4v5 girdiğimiz fightlardan dolayı. Ayriyetten junglerımız yokmuş gibi oynadık, early gamede Lux laneini kaybettiği için Hearth of Gold ve Philosopher's almıştı. O derece kötüydük yani.

Bende bu taktiği kullanırdım 5pd 1ie fakat 10 levelden sonra kullandırtmamaya başladılar karşıdaki adamların oyunu silmesi lazım..

çünkü 5 pd 1 ie almak mantıksız backdoor için.

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

çünkü 5 pd 1 ie almak mantıksız backdoor için.

• Bendede benzer ama biraz daha farklı bi durum olmuştu bizim sadece bi tane nexus turretimiz karşı tarafın nexusu kaldı ace yedik hızlı bi şekilde girişmeye başladılar tabii bizdende 2 kişi doğmuştu bende twitch ile oynuyordum maç elden gidiyor derken görünmez olup karşı tarafın nexusunu kestim ve oyunu bitirdim bende küçük bi anımı anlatayım dedim :D

-Bu arada böyle noob sandığım yi'lerin altında güzel kişiliklerde yatabileceğini öğrendim :D

Orijinalden alıntı: SuffeRTM

Bendede benzer ama biraz daha farklı bi durum olmuştu bizim sadece bi tane nexus turretimiz karşı tarafın nexusu kaldı ace yedik hızlı bi şekilde girişmeye başladılar tabii bizdende 2 kişi doğmuştu bende twitch ile oynuyordum maç elden gidiyor derken görünmez olup karşı tarafın nexusunu kestim ve oyunu bitirdim bende küçük bi anımı anlatayım dedim :D

-Bu arada böyle noob sandığım yi'lerin altında güzel kişiliklerde yatabileceğini öğrendim :D

Ahahah sen ne diyorsun yahu, adam bize free elo kazandırdı.

Orijinalden alıntı: Jungler

okumadan özet geçiyorum
    arkadaşta Brolaf skini var

adam skin gösterisi yapıyor olsaydı summoner iconunu pulsefire yapardı, pulsefire olduğu halde minion duruyor.

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

okumadan özet geçiyorum
    arkadaşta Brolaf skini var

adam skin gösterisi yapıyor olsaydı summoner iconunu pulsefire yapardı, pulsefire olduğu halde minion duruyor.

Haklı.

Orijinalden alıntı: Magykalfyre

Backdoor'u Tryn ile 13 level'a kadar yaptım, ardından bitti her şey. Herifler 1400 elo'da backdoor yaptırıyorlar.

Arkadaş anlamıyorsunuz, Yi backdoor prosuydu. ;))
  • Backdoor Yİ ma. kazandırmış güzel bişey bu ancak benim bir arkadaşım vardı rankedda ben jung yapıyodum o solotopda morde oynuyodu . dedi sen bot git buraya gelmene gerek yok orasının feedlemesini engelle ben tamam dedim benim işime gelir . işte item çektim falan bizim solo top kendi başına inhibitor kadar ilerleyip inhibitorüde aldı ondan sonrası zaten morde acıler çektirtti karşıya.
  • Şöyle bir durum var, rakip üstün iken sırf backdoor olabilir korkusuyla her yere adam dikemez. Yi'nin nerede olduğu da belli değil. Rakibin en büyük hatası kilit yerlere ward atmamak olmuştur, ki bu konuda bir şey söylememişsin sanırım (Yazının tamamını okumayanlardanım), ama büyük ihtimal ile wardlamamışlardır giriş çıkışları.

Güzel bir taktiktir, rakibin elini kolunu bağlar. Şimdi rakip bir kişiyi geride bıraksa ve o kişi üç koridoru da korumaya çalışsa zaten Yi ile başa çıkmak uğraştırıyor. Yi geri gider minion'lar başka yerden çoğalarak geliyorsa orada bir gözüküp sonra ilk backdoor yaptığı yere döner falan, ömür törpüsü. Yi hiç ortalıkta gözükmese ve takım savaşı başlayınca takımına yardıma gitse bu sefer rakip base'de birini beklettiği için 4 kişi kalıyor falan. Yani geride olunan maçlarda ya da denk oyunlarda güzel yapıldığında giden oyunu kazandırır. Öğrenmek gerek, mal mal dalıp 200 hp ile kulenin yarı hp'sini bırakıp kaçmamak lâzım.

@sempatigue, jungler oynarken benden her yeri korumamı istiyorlar, en sonunda kopya koyun Doli gibi kendimi kopyalatıcam her tower altına bir Nicholai bırakıcam. Doli kendini isteğiyle mi kopyalattı, o konuyu tam bilemiyorum arkadaşlar ya.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• Su Backdoor isini bir ben beceremiyorum. Shaco ile yardiriyorum yardiriyorum nexusa kadar ama bizim takim bensiz TF da patir patir olunce "vay efendim shaco n00b. no help team repot him" falan filan.
    Tamam kabul ediyorum backdoor da bir yetenektir ama o yetenek en azindan iyi def yapabilen bir takim ile guzel sonuclar verebilir. Aksi halde birseye yaramaz.

Edit : Backdoor yapmak için çok iyi def yapabilecek bir takım gerekli.Mesela 2 tank takımda bulunursa backdoor yapmak kolaylaşıyor.Örneğin takım support nautilus,jungler amumu,solotop singed,mid swain muhteşem bir def yapabilecek bir takım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 2 Temmuz 2012; 11:28:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.