Şimdi Ara

Ygs zor lys zor aobp kalktı KAÇ PUAN DÜŞER :D (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
4
Favori
7.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçen sene uni kazandım ve puanım ne kadar düşecek acaba.. Birde okul puanım 67 bunun üzerinden mi oynayacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.B.V

Arkadaşlar ben geçen sene uni kazandım ve puanım ne kadar düşecek acaba.. Birde okul puanım 67 bunun üzerinden mi oynayacaklar?

Dostum 67 yi 0.3 le çarp sana gelicek puan o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llYesManll

quote:

Arkadaşlar ben geçen sene uni kazandım ve puanım ne kadar düşecek acaba.. Birde okul puanım 67 bunun üzerinden mi oynayacaklar?

67 okul puanınsa çarpma diploma notunu 0,6 ile çarpıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit.14

quote:

quote:

Gecen sene yerlesmis Adam mezun 0.3 le carpcak

• Öncelikle teşekkür ederim.. Ama benim tercih yaptıgım için puanım düşücek nerden düşücek peki arkadaşkar veya kaç puan kadar düşücek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantrt

quote:

Orijinalden alıntı: yigit.14

quote:

quote:

Gecen sene yerlesmis Adam mezun 0.3 le carpcak

pardon ben mezun olduğunu görmedim

@H.B.V
    hocam diploma notunu 0.3 ile çarpıcaksın

• quote:

Öncelikle teşekkür ederim.. Ama benim tercih yaptıgım için puanım düşücek nerden düşücek peki arkadaşkar veya kaç puan kadar düşücek?

tercihte bir yere yerleştiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanKrunic

quote:

Öncelikle teşekkür ederim.. Ama benim tercih yaptıgım için puanım düşücek nerden düşücek peki arkadaşkar veya kaç puan kadar düşücek?

tercihte bir yere yerleştiniz mi ?

Evet bir üniversite okuyorum diploma puanım 67 yani bunu 0.3 ile mi çarpıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.B.V -- 20 Haziran 2012; 17:46:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

Kendimizi kandırmayalım.LYS1 zor değildi.

bencede çok zor değildi benim kaybım zamandan dolayı oldu yetiştiremedim soruları zor değil biraz uzundu bazıları.
  • up

• biraz sabır 20 gün sonra direk sıralama gelecek zaten

• Geçen sene yerleştim.Geçen seneye göre sorular aynı düzeyde.Biraz edebiyat bölümünü kasmışlar fakat geçen seneye göre edebiyat testinin dil ve anlatım bölümü kolay geldi.Tahminim geçen seneye göre 5 puan düşme olur.Ama okuldan gelen puan değişmiş galiba bu konu hakkında bilgim yok onu hesaba katmadım.
  • sınavlar bittiğine göre kesin olarak konuşabiliriz :D

tm'lerde fena düşüş olacak bence.

obp uygulanırsa 430'la alan bölümlerde 22-23 puan düşüş bekliyorum
    aobp uygulanırsa da yin 430'la alan bölümlerde 18-19 puan rahat düşer...
  • Arkadaşlar üniversitelerin taban puanları ne zaman açıklanacak?
  • Sanırım kitapcıklar geçen sene ki giriş verilerine göre hazırlanıyor onlarda bazı sitelerde mevcut örn:http://www.sanaldersane.com/TabanPuanlar.aspx
  • puanlar sizce 20 puan düşer mi ya? 0,15 katsayıyla.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demokan01

quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

100k civarıyla alan bölümlerin puanlarının 40 puana yakın düşmesi şaşırtmaz beni

ağzından baklavalı dondurma damlıyor hocam

gece gece güldürdün beni :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

puanlar sizce 20 puan düşer mi ya? 0,15 katsayıyla.?

20 puan banko düşer , 15 düşüyor zaten tartışmaya gerek yok. 5 puanda zahmet olmazsa zorluğundan dolayı düşsün
  • Şöyle bir şey diyeceğim ne kadar doğru olduğu tartışılır elbet şimdi ben de dahil hepimiz 15 puan düşer diyoruz ama kendimden bir örnek vereyim bana geçen sene 75 üzerinden 56 aobp geldi bu seneye göre orantıyı kurduğumuzda 60 üzerinden 45 ediyor. İkisi arasında 11 puanlık bir düşüş var sizce de 15 kesin düşecek demek ne kadar doğru yoksa benim atladığım noktalar mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmusic

Şöyle bir şey diyeceğim ne kadar doğru olduğu tartışılır elbet şimdi ben de dahil hepimiz 15 puan düşer diyoruz ama kendimden bir örnek vereyim bana geçen sene 75 üzerinden 56 aobp geldi bu seneye göre orantıyı kurduğumuzda 60 üzerinden 45 ediyor. İkisi arasında 11 puanlık bir düşüş var sizce de 15 kesin düşecek demek ne kadar doğru yoksa benim atladığım noktalar mı var?

Sonuna kadar haklısın hocam. Bence üst bölümlerde kafadan 12+ puan daha gerilerde 10 civarı düşüş demek daha doğru.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.