15 puan zaten okul puanından dolayı düşecek.onun dışında zorlukları hesaba katarsak en yukarılarda 20 puanlık düşüş altla doğru 30-40a kadar yolu var
Abi yaptıkları harbi ayıp Eger bir sınavda ygs nin zor olmasına ragmen 5000 gibi büyük sırada olan kişiler 35 matematik neti yapıyor AYIP
koduklarım her boku bizde denediler
geçen yıl 420-430'la alanlar 25 puan (belki daha fazla bile olabilir) düşer gibime geliyo.
Arkadaşlar nette 2012 üniversite puan ve sıralama kitapcığı var. Ordakilerden de mi daha da aşağıya düşer sıralamalar? Yoksa 2012 kitapcıgındakilere mi bakarak tercihlerimizi yapıcaz?
Arkadaşlar nette 2012 üniversite puan ve sıralama kitapcığı var. Ordakilerden de mi daha da aşağıya düşer sıralamalar? Yoksa 2012 kitapcıgındakilere mi bakarak tercihlerimizi yapıcaz?
sıralamaya bakıp yapıcan
oradakiler sadece obp puanının dan dolayı düşüş bu sene zordu baya yaklaşık 20-25 düşer
Ben bu sene 20 puan civarı düşme olacağını düşünüyorum.
Alt sıralamalarda ne kadar düşüş olur
Geçen sene tm 1 den 299 la alan yer bu sene kaçla alır acaba 92' liyim bu sene girmem gerek bi okula
30 civarı düşer. sıralama önemli tabi
Sınavın kumar olduğunu bir kez daha gösterdi ÖSYM.
quote:
Orijinalden alıntı: rainshot
Geçen sene tm 1 den 299 la alan yer bu sene kaçla alır acaba 92' liyim bu sene girmem gerek bi okula
ktü iktisat i.ö mi o yazdığın puan benim istediğim yerde puan dikkatimi çekti.bu arada tahmini kaç puan düşer orası acaba matı batırdıkda
quote:
Orijinalden alıntı: GSForever
quote:
Orijinalden alıntı: rainshot
ktü iktisat i.ö mi o yazdığın puan benim istediğim yerde puan dikkatimi çekti.bu arada tahmini kaç puan düşer orası acaba matı batırdıkda
Muğla iktisat i.ö yükseklerde gözümüz yok bizim ya bi Akdeniz işletme i.ö de 300 puan onlara da bak istersen haftaya Türkçede yüksek yaptık yaptık yapamadık ( yüksek dediğim 42 net )
100k civarıyla alan bölümlerin puanlarının 40 puana yakın düşmesi şaşırtmaz beni
quote:
Orijinalden alıntı: sniper_town
100k civarıyla alan bölümlerin puanlarının 40 puana yakın düşmesi şaşırtmaz beni
ağzından baklavalı dondurma damlıyor hocam
200-250 puan arası düşüş bekliyorum
anasını satayım her sene 10 puan düşer diyoruz sonuçlar bi açıklanıyor 10 puan artıyor