Bildirim
YGS ye çalışmak için Ant. Matematik yeterli mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
girme bence sinava
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Haykırdım. Mat Hocasi ödev diye bize mat 1 ni verdi .Annem ilkokul öğretmeni. Kitabı görünce sınıfına dağıttı. Çocuklar lise kitabı çözüyoruz diye mutlu oluyorlarmıs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yalnız GeorgeÖlüm tarihi ve yeri :24 Haziran 2012 -
Yeterli olmaz ant temel atmak için iyi ama fen simetri 3 kitaplık seti al bence sonra ondan çalış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kitabın zorluk derecesi nedir? _____________________________ -
Kardes antrenmanlarla matematik nedir ya bide yeni mi basladim matematik calismaya girme sen sinava saka mi yapion
quote:
Orijinalden alıntı: 14alper41
Kitabın zorluk derecesi nedir?
Ant bitirdikten sonra yaparsin sınava hazırlıyor diğeri sadece temeli oturtmak için sınava faydası olmaz
imzama bakman yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Only you,there is no other. -
Şakasına mı yazdın bilmiyorum ama ciddi cevap vereceğim.
Antremanlarla matematik senin sadece 4 işlem üzerindeki pratikliğini geliştirir. Soruları daha erken çözmene yarar.
Bunun için yeterli olmayacaktır. Eğer ben YGS' ye çalışmak istiyorum, matematiğim de o kadar iyi değil diyorsan Bry yayınlarının a (Dikkat et, a ve A kitapları farklıdır.) kitabını alıp çözmeye başlaman lazım.
O bitince A, o da bitince B diye devam et. Hepsi bitince Fem' in kitapları ile devam et
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler