Şimdi Ara

YGS YA DA LYS TARİHTE ÇIKACAK BİR SORU (TAHMİN İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Halet Çambel'i (bilgi edinmek isteyen kalın yerden ya da vikipedi'den araştırabilir) konu edinen ya da içerisinde isminin geçeceği bir soru bekliyorum ben, hazırlıklı olun. Bildiğiniz üzere ÖSYM bu tarz gündemde olan soruları hep hazırlıyor, örneğin geçen sene Piri reis yılı ilan edilmişti ve Coğrafya'da içerisinde bundan bahseden bir soru vardı, bildiğiniz gibi böyle bir kaç soru daha mevcut.

Bu akşam TV izlerken aklıma geldi bu olayda. Artık konuyu unutmazsam ve tahminim tutarsa uplarım

( 1950'lerin başında o dönemde Adana (il)'inin bir ilçesi olan, günümüzde Osmaniye (il)'ine bağlı Kadirli yakınlarındaki Karatepe Hitit siti ile karşılaşması kariyerini belirleyici gelişme oldu.
    Ergani'de yaptığı kazı çalışmalarıyla Kote Çemi (Hilar - Çayönü) kalıntılarını gün ışığına kavuşturdu.
    2005 yılında * Hollanda devletinin kültür ve kalkınmaya hizmet edenlere verdiği Prens Claus ödülünün sahibi oldu. 50 yıldan fazla bir zamanını prehistorya ve arkeolojiye adamıştır. Türk Hitit biliminin en bilgili uzmanıdır. )

• Hadi bakalım

Orijinalden alıntı: mageozik

ben dinde cemaat ler ile ilgili soru bekliyorum.

• Gündemden soru gelme ihtimali yüksek derslerin yanında takip etmek lazım katılıyorum arkadaşa
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.