Arkadaşlar doğrudan soruya geçiyorum, ben tip 1 diabet hastasıyım ve bilen vardır belki , şekerin fazla yükselmesine bağlı olarak gereksiz tuvalet ihtiyacı oluşuyor ve bildiğimiz gibi ygs sırasında lavaboya gitme şansımız yok bunun için ayrı bir durum söz konusu mudur yoksa artık şekerimizin yükselmemesine dikkat mi etmemiz gerekli. 8 Yıldır şeker hastasıyım ve bu durumla 2-3 kez karşılaştım fakat ne olur ne olmaz... Bilgisi olan birileri beni aydınlatırsa sevinirim.
heyecandan aklına ngelmez
Kurul raporun varsa tuvalet iznin olur.Bunun için Ösym bürosuna gidip sorabilirsin.Sana yol gösterirler
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
+1 Geçmiş olsun bu arada
Heyecan , aşırı mutluluk vb. durumlar şekeri yükselten durumlar fakat böyle durumlar anlık yükselme yarattıkları için bu durumu etkilemiyor. Umuyorum ki aklıma gelmez :)
yukarıda da demişler,raporla seni uygun bir yere yerleştirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: MoonDeath
hocam geliyor hem de daha fena
sınava girmeden önce yapmıştım tuvaletimi, tamam sıkıntı olmaz dedim son yarım saat kala zıp zıp zıpladım
Heyecandan gelmiyor diyen olmuş ygsde hemen arka sırada okul arkadaşım vardı şeker hastalığı yüzünden sınavın 1 saati dolmadan tuvaleti gelmişti hocadan izin istedi kat görevlilerden biri eşliğiyle gideyim felan demişti izin vermediler pet şişeye yapacaktı sınıfta gene okuldan 2-3 kişi daha olunca heralde utandı yapmadı sınavdan çok erken çıktı. Maalesef çok kötü bir durum oysaki ciddi bir problem ve sayısı az değil ..
başvurunca özel engel durumları var ona tıkla durumu belirt ayrıca benmde geçen ygsde son 1 saat kala gelmişti altıma bırakacak duruma gelmştim matematik ve feni boş geçtim onun yüzünden
Kim demiş gidilmez diye geçen sene ben gittim ama sınavdan önce Takmayın sınavı bu kadar ben her sınava 2 şişe su ile gider 1 şişenin yarısını içemem.
En mantıklısı ÖSYM bürosu sanırsam , teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme