Şimdi Ara

Ygs ve Lys sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite mezunuyum .Sevemeye sevmeye bir bölümü bitirdim ama hayalimde hep end mühendisliğinde okumak vardı .
    Ben Ea öğrencisiydim ve o zamanlar alan dışında tercih yapılamıyordu .Yapılırsa da puanda düşüş oluyordu .Sanırım sistem artık değişmiş
    1)Seneye sınava girmeyi düşünüyorum :) puanımda herhangi bir kesinti olacak mı ?
    2)Taban -tavan okuldan gelen puanla oluşturulan bir puan mıdır ?
    3)Okuldan gelebilecek minimum puan nedir ,nasıl hesaplanır ?

End müh için kaç net çıkatmam lazım

• 1) Herhangi bir kesinti olmaz.
    2) Evet. Sınav puanın + okul puanın.
    3) Lisedeki diploma notun kaç?
  • Valla 72 mıydı ,74 mudu net hatırlamıyorum Diplomamı ünw aldı galiba .Nasıl öğrenebilirim ki diploma notumu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liv85

Valla 72 mıydı ,74 mudu net hatırlamıyorum Diplomamı ünw aldı galiba .Nasıl öğrenebilirim ki diploma notumu :(

Eğer diploma notun 74 ise yeni sisteme göre 74*0,6=44,4 olur okul puanın. Kaç net yapmak gerektiğine gelirsek hangi üniversitenin endüstri mühendisliğini istediğine bağlı olarak değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç Burssuz -- 23 Ağustos 2012; 12:54:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoLD_39

quote:

Valla 72 mıydı ,74 mudu net hatırlamıyorum Diplomamı ünw aldı galiba .Nasıl öğrenebilirim ki diploma notumu :(

Eğer diploma notun 74 ise yeni sisteme göre 74*0,6=44,4 olur okul puanın. Kaç net yapmak gerektiğine gelirsek hangi üniversitenin endüstri mühendisliğini istediğine bağlı olarak değişir.

Çok teşekkür ederim Bold Şimdi anladım sistemi :)

Hangi yardımcı kitaptan ,çalışmaya başlamayım ki acaba bu yaştan sonra okuduklarımı anlayacak mıyım bakalım

• quote:

quote:

quote:

Hangi yardımcı kitaptan ,çalışmaya başlamayım ki acaba bu yaştan sonra okuduklarımı anlayacak mıyım bakalım

http://forum.donanimhaber.com/m_63124138/tm.htm

Kitap önerileri için burasını bir incele. Kendi seviyene göre uygun olan kitapları seçebilirsin. Ayrıca istedikten sonra başarılamayacak bir şey yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_63124138/tm.htm

Kitap önerileri için burasını bir incele. Kendi seviyene göre uygun olan kitapları seçebilirsin. Ayrıca istedikten sonra başarılamayacak bir şey yok.

Motive ettin beni =) hemen ışınlanıyorum o topiğe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.