Şimdi Ara

YGS TARİHİ EN İYİ ANLATAN HOCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
7
Favori
17.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar derdim belli bidaki sene için sınava hazırlanmaya başlıyacağım iyi bir tarih anlatan hocaya ihtiyacım var ben test kitabına geçtiğimde 15 soruda en fazla 2-3 yanlış çıkartacak ayrıntıda bir hoca ücretli ücretsiz farketmez.
    ŞİMDİDEN TŞKLER

• #rez
  • Pelin Yüzal Enöz'ün üstüne tanımam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel başka öneriler arkadaşlar ücretli ücretsiz farketmez
  • kardes benden sana tavsiye yazarak calismam biraz zaman aliyor ama en etkili yöntem bu.illa video ile halledecem diyorsan fem tarih videolarindan uzak dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Lisego var tarih konu anlatımı nasıl bilen varmı konular sanki tam değil gibi bilgisi olan verebilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih İçin En İyi Üniversite
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarihte video izleme. Kendin çalış. İlla izleyeceksen belgesel izle ve en önemlisi konuları merak et internettrn falan araştır.

Ygs'de 1 yanlış yaptım ama bakalım lys ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 10 Mayıs 2015; 22:32:41 >
  • Hocam sınavda güzel yapmışsın da 300 sayfalık femi yazarak çalışamam okumaya kalksam canım sıkılır bırakırım bırakmadığımı farz edersek diğer konuya geçtiğimde bilgiler uçup gidiyor ( denedim ) bence iyi bir hocadan güzel bir anlatım dinlenmeli notlar alınmalı ve soru çözümüne geçilmeli."Merak etme" gerçekten önemli bir faktör bu konuda sana katılıyorum.

Bu arada LİSEGO fena görünmüyor bayan hocamız güzel anlatıyor kötü yanı 1_paralı olması (hak ediyor gibi gözüküyor) 2_parayı veriyorsun da sınırsız vermiyorlar 365 gün kullanabiliyorsun buda diğer bir kötü yanı (küçük kardeşe miras kalamıyor yani) 3_paketler sıralı değil(konuları sıralamamışlar sanırsam.siteyi tam çözemedim).4_Konuların hepsi tam değil (sanırım) 5_değişik bir sitesi var göze hoş geliyor ama kullanışlı değil sanki ilk izlenimlerim bunlar :)

şuanda 9 adet paket bulunuyor ve 90 lira (toplam)

tarihi iyi bilen arkadaşlardan ricam aşağıda gördüğünüz resimde paketler ve içindeki konular var konular tam mı ? (YGS İÇİN KONUŞUYORUM) bana değil gibi geldi tam hakim değilim tarihe o yüzden soruyorum

http://i.hizliresim.com/Pqkbpd.png

• günceeel arkadaşlar
  • Hocam tarih için lisego gereksiz alayım diyorsan idm yükle bilgisayara ve her videoyu indir böylece üyelik süresi falan seni bağlamaz

• Pelin Yüzal Enöz
  • dlr_dgn D kullanıcısına yanıt
    bana daha profesyonel hazırlanmış hoca lazımdı bu hocada iyi görünüyor peki bu hanım efendinin videoları güncel mi biliyorsunuz ösym 2012 sınavı ile birlikte devrim yaptı adeta
  • BtRc B kullanıcısına yanıt
    hayır güncel değil. videolarda sistem değiştiği için bilgi soruları da olacak artık falan diyor. büyük ihtimalle ygs lys nin yeni geldiği zamanlarda çekilmiş. belki de daha eskidir artık sistem ne zaman değiştiyse bilmiyorum :) önemli de değil tarih konuları değişmez ki zaten. Pelin hoca da iyi anlatır öyle aşırı ayrıntılı falan anlatmaz ama gerekli bilgiyi veriyor konuyu kavratıyor. gerisi size kalmış zaten tarih soru çözmeyle gelişiyor o yüzden konuyu öğrenin sonra da farklı iyi yayınlar çözmeye çalışın.
    bu arada aklıma geldi Ramazan Yetkin hoca da var o da çok iyidir baya ayrıntılı anlatıyor kpss hocası ama tarih aynı sonuçta. sadece bazı yerlerde fazla ayrıntıya giriyor bilmemiz gerekenin dışına çıkıyor o da videolar kpss düzeyinde anlatıldığı için herhalde. Ramazan hocaya da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlr_dgn -- 11 Mayıs 2015; 21:38:19 >
  • dlr_dgn D kullanıcısına yanıt
    hoca güzel anlatıyor fakat güncel olmaması bu hocadan çalışmamak için yeterli bir neden ben hocayı dinleyip notlarımı çıkardıktan sonra körfezdeki femdeki soruları çözemedikten sonra bir anlamı yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: BtRc

hoca güzel anlatıyor fakat güncel olmaması bu hocadan çalışmamak için yeterli bir neden ben hocayı dinleyip notlarımı çıkardıktan sonra körfezdeki femdeki soruları çözemedikten sonra bir anlamı yok :(

Tarih dersinde nasıl bir güncellik arıyorsun güzel kardeşim?

• solyaris kullanıcısına yanıt
    Soru tiplerine bakarsan salt bilgiyle çözülebilecek soruların sadece 4 tane olduğunu görürsün Ygs 2012-2013-2014-2015 sorularını güzel bir şekilde yorumlayıp bize sunması gerektiğini (konuyu anlatan hocanın )düşünüyorum yani kısaca istediğim armut piş ağzıma düş olacak şekilde bir konu anlatımı arıyorum bu yüzden para vermeyi bile göze alıyorum.
  • Up...

• MRT-D kullanıcısına yanıt
    Daha ne upluyorsun hocam? Her şey yazılmış zaten yukarıda

Tarih çaba ister, ilgi, alaka ister. Video ile öğrenemezsiniz. Oturup çalışacaksınız, olayları anlamaya, yorumlamaya çalışacaksınız

• tarih birazda zevk işidir tarih fazla çalışmadım ama en yüksek notlar bendeydi araştırmayı okumayı severdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.