Şimdi Ara

Ygs tarih ve felsefe özet notlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
5
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alın gençler hayrını görün fakat tarihte Osmanlı Dönemi nde fanteziye kaçmıştım pek bakmanıza gerek yok Zaten o kısmın hepsini de çekmedim ama inkılap olanına baksanız iyi olur. Felsefe de oldukça kısa

Tarih
    https://drive.google.com/folderview?id=0B6VadNtflvOsSHRqckJQVHh1QWM&usp=sharing

Felsefe
    https://drive.google.com/open?id=0B6VadNtflvOscEJIYm8wVHI0YzA

Felsefeyi taratmıştım çıktı alırsanız döndüre döndüre okuyabilirsiniz

• Eline sağlık inşallah bu sene sınava gircek arkadaşlar istifade etmesini bilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler yazın tam erkek yazısı :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatorice

Teşekkürler yazın tam erkek yazısı :D

Bence tam ilkokul veleti yazısi

@forum adam Umarim işlerine yarar

• Kitapta aynıları varken not almanın mantığını bir türlü anlamıyorum. Hele birinin yazdığı notları gidip okumanın mantığını hiç mi hiç anlamıyorum. Hadi notu yazan ezberliyormuş falan filanda, zaten hali hazırda yazılı olan notu okumakla kitaptan okumak arasındaki fark ne? eline sağlık gene de ama şu not tutmanın mantığını bir anlamıyorum, hiç sevmiyorum şöyle çalışmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Alın gençler hayrını görün fakat tarihte Osmanlı Dönemi nde fanteziye kaçmıştım pek bakmanıza gerek yok Zaten o kısmın hepsini de çekmedim ama inkılap olanına baksanız iyi olur. Felsefe de oldukça kısa

Tarih
    https://drive.google.com/folderview?id=0B6VadNtflvOsSHRqckJQVHh1QWM&usp=sharing

Felsefe
    https://drive.google.com/open?id=0B6VadNtflvOscEJIYm8wVHI0YzA

Felsefeyi taratmıştım çıktı alırsanız döndüre döndüre okuyabilirsiniz

Google drive Nasıl resim yükledin?

• quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Kitapta aynıları varken not almanın mantığını bir türlü anlamıyorum. Hele birinin yazdığı notları gidip okumanın mantığını hiç mi hiç anlamıyorum. Hadi notu yazan ezberliyormuş falan filanda, zaten hali hazırda yazılı olan notu okumakla kitaptan okumak arasındaki fark ne? eline sağlık gene de ama şu not tutmanın mantığını bir anlamıyorum, hiç sevmiyorum şöyle çalışmayı.

Başkasının tuttuğu notu okumak banada hep saçma gelmiştir tarih çalışacağınıza gidin matematik çalışın gençler sonra üzülmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT BİYOLOJİ ÖZET BİLGİLER
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @pieceofme Renkler ve zevkler meselesi Kitaptan fark ne sorusunun cevabı ise kitap gereksiz cumlelerle dolu notlar ise "özet" biçiminde.

@Sait Gursoy Normal şekilde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 10 Ağustos 2015; 18:41:15 >
  • Hocam notlar için çok teşekkürler.Biz sayısalcılar için çok faydalı olacak.Benim evimde yazıcı yok ya acaba gidip internet Kafe'den mi yazdırsam? Neyse ya internet kafeyi ben kendim bulurum.Konu dağılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 10 Ağustos 2015; 19:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Hocam notlar için çok teşekkürler.Biz sayısalcılar için çok faydalı olacak.Benim evimde yazıcı yok ya acaba gidip internet Kafe'den mi yazdırsam? Neyse ya internet kafeyi ben kendim bulurum.Konu dağılmasın.

Hocam gir bi kitapçıya çıktı almak istiyorum da arkadaşın da dediği gibi onlar yardımcı olurlar kafe ile falan uğraşma hiç. Bu arada alabiliyorsan renkli cikti al, o kadar renkli yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Hocam notlar için çok teşekkürler.Biz sayısalcılar için çok faydalı olacak.Benim evimde yazıcı yok ya acaba gidip internet Kafe'den mi yazdırsam? Neyse ya internet kafeyi ben kendim bulurum.Konu dağılmasın.

Hocam gir bi kitapçıya çıktı almak istiyorum da arkadaşın da dediği gibi onlar yardımcı olurlar kafe ile falan uğraşma hiç. Bu arada alabiliyorsan renkli cikti al, o kadar renkli yazdım

Aynen böylesi bana da mantıklı geldi.Hiç internet kafelere filan bulaşmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 10 Ağustos 2015; 22:45:45 >

• Yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten sosyal puan getirmiyo ya niye çalışalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.