Şimdi Ara

Ygs Tarih-Coğrafya-Türkçe Öneri Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs Tarih-Coğrafya-Türkçe konu anlatımlı kitap lazım. 1 2 tane inceledim ama hepsi konuyu atlıyor ayrıntılara girmiyor 2 sayfa konu anlatıp devam ediyor. Bu aralar Limit çok öneriliyor. Acaba sizin önerdiğiniz bir yayın var mı ? Limit alınmalı mı alınmamalı mı ? Tarih Coğrafya içinde Esen yayınını çok duydum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• ++++++++++++++++++++
  • ++++++
  • Coğrafya simetri

Tarih güvender

Felsefe simetri

2016 sosyal 16 bunları çozerek

2017 sosyal 31.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetanos -- 30 Ağustos 2017; 19:12:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tetanos kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih güvender var ama konuyu kısa kısa geçiyor. Sizce çalışılır mı ?
  • phonel59 P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tarihten konu anlatımı kullanmadım.Kullanmakta gereksiz bence.Bi kaç konuya hakim olun gerisi yorum zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğrafya Esen çöp kesinlikle alma.Palme'nin Konu Anlatımınlısını ve soru bankasını al.Yanına Final'in Ygs-Lys Soru bankası yada Limit'in Soru bankasını al.İlk konuyu Yavuz Tunadan dinle sonra palmeye geç ardından soru bankasına.Konu konu böyle devam et yavuz hocayı da dikkatle dinle cografyayı fullersin.Yavuz Tuna gerçekten çok çok iyi anlatıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TM için TYT FEN hakkında..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe dil bilgisi için önder hocanın dil bilgisi kitabı,bence baya iyi.
  • Deneyeceğim önerin için sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Up up

• UP
  • Cografya soru bankasi birey b öneririm. Soru kalıpları güzel. Icinde lys de var ama karışık değil ygs den aonra lys konuları geliyor.

Tarih için bence her kitap yeterli, ygs tarih neden sonuç ilişkisine dayalı. Önemli olayların notunu alın veya kavram haritası çıkarın kurtuluş Savaşı kronolojisini bilin yeterli.

Felsefe konuya çalışıp soru çözün hocam, bilgi sarmaliydi sanırım onu tavsiye ederdi ama ben almamıştım

• Türkçe için kesinlikle halil zenciroğlunun 300 soruda türkçe kitabı çözülmeli. Piyasadaki en iyi kitaplardandır. Türkçe Limit sbyi ilerde alacağım. Lisedeki hocalar öneriyor. Yayındenizinin paragraf hız soruları kitabı da sağlamdır.
  • Felsefe için Tedes yayınları 11. sınıf felsefe konu anlatımlı kitabı. Fem simetri ygs felsefenin konu anlatımıyla karşılaştıracak olursak simetride kafa göz kalmamış oluyor. 11. Sınıftayken kullandım tavsiye de ederim. Simetrinin konu sonu testleri daha iyidir o ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.