Şimdi Ara

Ygs Sonuçları Dershanede Asılır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu panolarda filan deneme sınavları asılıyor ya dershanede de öyle sonuçları asarlar mı acaba ve aynı sorun okul içinde ygs sonuçları ve sıralamaları okulda asılır mı şifremi değiştirmiştim ben kaybolmuştu okulda kayıtlı değil ama yinede ihtimal var kötü geldi sonucum görünmesini istemiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m.etme asmazlar bölebi saçmalık yapılmaz.
  • Dershanede ve okulda asilmaz ama okul aldigin puani görebilir. Yalan söyleme.

• Boğaz köprüsüne ascaklarmıs oyle duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Dershanede ve okulda asilmaz ama okul aldigin puani görebilir. Yalan söyleme.

Şifreni değiştirdiysen okul göremez. Sen ve ali demir görürsünüz
  • Okul her ne şekilde olursa olsun puanları görüyor diye biliyorum,şifreyi değiştirseniz bile.Mesela geçen yıl biz okula diploma almaya gittiğimizde müdür yardımcısı listeye bakıp sen şurayı kazanmışın,sen burayı kazanmışın hayırlı olsun falan diyordu.

Edit:Aynı durumun puanlar içinde geçerli olan versiyonunu yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 2 Nisan 2013; 16:10:18 >
  • bizim okulun sitesinde paylaştılar bile

http://www.syal.meb.k12.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şifremi değiştirdim ama liste öğretmenler odasında asılıydı. Öğreniyorlar yani okulda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

bizim okulun sitesinde paylaştılar bile

Sizin okulun sbs taban puanı kaçtı?

• quote:

Orijinalden alıntı: leko11

quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Dershanede ve okulda asilmaz ama okul aldigin puani görebilir. Yalan söyleme.

Şifreni değiştirdiysen okul göremez. Sen ve ali demir görürsünüz

Cevap vermeme gerek kalmamis.

• okulun her türlü görür dershanene şifreni vermedikten sonra göremez
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyildiz

quote:

Orijinalden alıntı: AudreyTautou

bizim okulun sitesinde paylaştılar bile

Sizin okulun sbs taban puanı kaçtı?

bilmem ben 10k'dan girmiştim
  • ya canım arkadaşlarım ben dersaneye gidiyorum denemelirimin altında bi puan ygs sonuçlarımızı gittiğimiz dersane öğrenirmi yani biz şifre vermeden öğrenebilirlermi yada dersanedeki rehber öğretmenimiz
  • kardeşim eminmisin dersanenin sonucumuzu görmeyeceğine yani rehber hocamız falandamı görmez ben hayatımda ilk kez dersaneye gidiyorumda kesin bi cvp yazarsan çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingane18481848

kardeşim eminmisin dersanenin sonucumuzu görmeyeceğine yani rehber hocamız falandamı görmez ben hayatımda ilk kez dersaneye gidiyorumda kesin bi cvp yazarsan çok makbule geçer

Senin şifreni sadece sen bilirsin dershanedekiler göremez
  • Kötü gelirse gelsin kime ne kardeşim bu sınav senin akıllı veya gerizekalı olduğunu ölçmez utanmana gerek yok sakın öyle bi hataya düşme

• bildigim kadariyla goremez dershanedekiler ama bizden teker teker sifrelerimizi almislardi onu hatieliyorum yani ondan kurtarman lazim hatielamioyorum nfilan dersin

• okul görür dershane göremez
  • Hocam bulunduğun yere göre çok büyük bir başarı gösterdiysen olabilir tabiiki. Ama sen bilemeden onlarda bilemez. Yani ifşa etmezsen kendini asılmaz merak etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.