Şimdi Ara

YGS Sİ KÖTÜ GEÇENLER GELİN DERTLEŞELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi sınavlarımın büyük çoğunluğunda 25 dk artarken (yetistiremediğim 1-2 kere olmuştur gerisinde 5-15 dk artardı)
    Bu sınavda felsefe ve din yetişmedi,buna çok canım sıkıldı açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caninizi sikmayin ygs gecti artik esas padisah lys ona devam edin artik

• Kitlendim ben bildiğin mat testi boşa gitti yetiştiremedim

• Mexunum yine istedigimi alamayinca bays koydu.

Turkce hic beklemedigim sekilde 15 dakika falan fazla vaktimi alinca matematige odaklanamadim yetistiremedim. Sos fen kolaydi ama matematik oomayinca isin bir anlami kalmadi yani.

• Sınavda sadece 2 yudum su içmeme ve sınavdan önce tuvalete gitmeme rağmen sınavda tuvaletim geldi 25 dk erken çıktım. Ben hayatımda bu kadar işediğimi hatırlamıyorum. Ygs %30-35 arası gitse bile boru değil bence hedefleri şimdiden aşağıya çektim 1-2 hafta bu moralle çalışamam artık
  • fem 10 lu türkçe 30 un altına düşmedim bu nasıl bi türkçeydi 25 net çıksa şükredicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

Vallahi sınavlarımın büyük çoğunluğunda 25 dk artarken (yetistiremediğim 1-2 kere olmuştur gerisinde 5-15 dk artardı)
    Bu sınavda felsefe ve din yetişmedi,buna çok canım sıkıldı açıkcası.

Tamamen aynı durum hocam. Sadece benimki geçen seneydi. Şöyle söyleyeyim sayısalsan hiç önemli değil. Yeter ki yaptıklarından fire verme. Ben de bir hafta çok kötüydüm yedirememiştim kendime ancak üzüldüğüne değmiyor gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe ve sosyali iyi yaptım ama matematikte anca 15 işaretledim. 10 net gelmeyecek diye korkuyorum offf

• Son hafta dershanede hiç 34ün altına inmedim neredeyse,9 boşum var 3 tane de salladım abi
  • Matematikten 30 altına düşmezken 1 saatten fazla süreyi matematiğe verip 20 soru çözebildim, odaklanamadım.
  • Olum cok kotuydu ya

• türkçede zaman kaybettim en az 3 mat sorusu zamandan ötürü boşa gitti çözeibilirdim.

• Soruları çözmekten çok anlamakta zorluk çektim. Hiç konsantre olamadım. Barajı bile geçemicem
  • Siz yine iyisiniz benim 3. Senem o kadar çalışmama rağmen lanet gitsin kötü geçti

• ya yılın basından beri 400ün altına nadir indim bu 340-380 arası gelecek galiba niye böyle oldu anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr nedense anlayamadim ayrica sure caldi baya o moralle sos telasli gecti mata gecince dedim heralde mattan toplariz o da olmayinca olmadi yani. Neyse hayirlisi boyleymis demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: SabbathBloodySabbath

ya yılın basından beri 400ün altına nadir indim bu 340-380 arası gelecek galiba niye böyle oldu anlamadım

aynen öyle oldu benimde
  • tüm denemelerde 20 dk artarken bu sınavda yetistiremedim.nasıl bişey miş bu mat 30yn altına dusmuyodum 10 bos var Allah bilir kaç yanlış ulan osym hayatımı karartın

• geçen sene rahat girmiştim bu sefer çalıştım girdim.çalışmanın verdiği stresle konsantrasyon ve motivasyon kalmadı. başaramama korkusu aşırı vardı sınavda. zaten yetişmeyen sınav yapmışlar.bize resmen tecavüz ettiler
  • türkçe dayamışlar paragrafı her soruda oku anam oku beynim durdu 30.soruya gelince.İnsan kısa sorular sorar ya 2-3 tane dilbilgisi sorar ya.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.