Şimdi Ara

ygs-psn-Burak TORO hakkında Dikkatli olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu arkadaşı biraz daha araştırıp elime net bilgi geçtiğinde yazacaktım ama diğer konuda başka arkadaşlarlada yaşadığını görünce yazmak istedim.Bölüm yöneticileride bu kiiye dikkat etsin.Kimseyi suçlamak istemiyorum ama olayları okursanız kararı siz verin.
    Şimdi bu arkadaş forumda yeni ve dikkat ettiyseniz devamlı kardeşlik için konu açıyor veya açılan konulara mesaj gönderiyor.Bende ona elimde bulunan kendi aldığım 6-7 oyunluk için mesaj atmıştım sonra bana yazdıklarından bazıları aşağıda.
    1-2 hafta önce yanlış hatırlamıyosam aynı mahabbetle bir başka arkadaş dolandırılmaya kalkmış hatta resimleri falan konulmuştu siteye ..
    Arkadaş kendini Burak toro olarak tanıtıyor (Belkide doğrudur ben suçlamıyorum dikkat edin sadece dikkatli olun) telefon numarası kesinlikle vermiyor sizide aramıyor buna tamamen karşıymış.İsteklerinden bazıları hesabı denemek hemen deaktif edecekmiş.Yada hesap için çok kişi istiyormuş ama batman yada skrim takası öneriyor ama hesabı verdikten sonra.Referans istediğinizde tabiki yok diyor.Daha bi dünya iş var.Ben 2006 yılından beri bu sitedeyim daha öncede hatırlayanlar vardır bu tarz olaylarla karşılaştım sonra arkadaşın tüm bilgilerini çıkarmıştım ve hepberaber olayı çözmüştük tabi binlerce yalan dolanda vardı olayda.(eğlenceliydi)

6 Ocak 2012; 8:59:41
    hocam tabiki olur fiyat ne kadar olur bide hocam denemem mümkünmüdür

6 Ocak 2012; 9:48:00
    hocam 1 kişilik yer var demiştin hatırlarsam oyunları güven için denemem gerekiyor mümkünmü

6 Ocak 2012; 10:34:44
    Tamam hocam fiyat ne olur ozaman

6 Ocak 2012; 10:47:50
    hocam little lit big planet dead nation lara crof olurmu prince of persia yok bende dlc işe yaramaz anında yatırırım

6 Ocak 2012; 10:49:02
    o zaman hocam indirim yap biraz sana 80 tl veririm vermesinede haftaya amy çıkıcak onuda almak istiyorum şmdi biyere gidiyorum mesj at akşam cevap veririm

6 Ocak 2012; 11:22:26
    hocam beklemede kalsın o zaman daha sonra alırım

6 Ocak 2012; 11:32:08
    hocam bendede kutulu oyunlar var sana verebilirim skrym batman arkham city batman son görevindeyin bitirim olabilirmi

6 Ocak 2012; 19:04:12
    hocam yollarım yollamasınada günde 30 dan fazla kişi skrymi istiyor kime verceğimi şaşırdım o yüzden sana vericemde hocam senin hesabı bi bakim hemen detactive ederim hocam

9 Ocak 2012; 16:47:41
    hocam güven için dedim O YÜZDEN HESABINA GİRİM HEYER ÇALIYORSA SONRA DETACTİVE EDERİM DEDİM O KADAR BU ARADA İSMİM BURAK TORO 22 YAŞINDAYIM

9 Ocak 2012; 16:51:18
    HOCAM AVATARDAKİ GERÇEK FOTOĞRAFIM BURAK TORO 22 YAŞINDAYIM SİZDE VERİN BİLGİLERİNİZİ

9 Ocak 2012; 16:54:17
    HOCAM MÜSAİT DEĞİLİM ŞU AN ARAYAMAM CAN BEY FİYAT OLARAK NE İSTİYORDUNUZ BİLGİLERİ DENEYEBİLİRİM ARKADAŞLARIM BİZE GELİCEKTE

9 Ocak 2012; 16:59:15
    TAMAM CAN FACEBOOKTA BURAK TORO KEDİ TUTUYORUM SEN KAÇ YAŞINDASIN EKLE İSTERSEN GÖRÜŞELİM FACEBOOKTA 5 DAKKA FİLAN

9 Ocak 2012; 17:01:05
    EKLEDİNMİ EKLEDİYSEN GÖRÜŞELİM

• aramızda bir grup kuralım , fon gibi para toplarız, bu gibi kişilere yardım ederiz. Hem psikolojik destek sağlarız hemde ufak tefek oyunlar alırız onlara

gerçekten ilgiye ve yardıma ihtiyaçları var.
  • bu arada zaten aşağı tarafta bu adamla ilgili yazılar var
    http://resim.donanimhaber.com/m_56664884/tm.htm
    adam istda oturyorum şarkıcıyım falan demiş ama banada antepte yaşıyorum toyotada çalışıyorum falan demişti aman dikkat bu adam kesinlike cesur21 denilen kişi..
  • yinemi aynı muhabbet
    cesur burak toro jose morinho ve aklıma gelmeyen dahası bi gidin la şu forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny2

bu arada zaten aşağı tarafta bu adamla ilgili yazılar var
    http://resim.donanimhaber.com/m_56664884/tm.htm
    adam istda oturyorum şarkıcıyım falan demiş ama banada antepte yaşıyorum toyotada çalışıyorum falan demişti aman dikkat bu adam kesinlike cesur21 denilen kişi..

Banka çok masraf istemiş ama :) :) çok ciddiyim destek olalım bu kişiye yoksa ardı arkası kesilmez fake üyeliklerin, çok kişinin canını yakar hakkını yer. Topluma kazandıralım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 18 Ocak 2012; 10:59:03 >
  • 20 lira istemis oooOOOOooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

20 lira istemis oooOOOOooo

Adam ava çıkmış bir kere :) banka 20 de ister 50 de ister, hedefe ulaşmak için her yolu denerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu tür durumlarda yapılması gereken şey basit. Gerekli kontrolleri yapmadan güvenmeyin. Kafası birazcık çalışan birisi zaten karşı tarafın söylediklerinden az çok nasıl birisi olduğunu ve amacını kestirebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.