Şimdi Ara

YGS Nasıl Geçti Gençler? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
25.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EMMI

Mat:39/1
    Fen:38/2
    Türkçe:37/3
    Sosyal:31/9

Sosyal batırdı resmen,bakalım sıralamamız ne olacak?

Bu netlerle nasıl bir derece bekliyorsun? Dürüst yorum bekliyorum yalnız "sosyal batırdı" tarzında değil.
  • Mat38-2
    Türkçe35-4
    Sosyal30-9
    Fen36-4

Yaklaşık 443puan olacak gibi.

Arkadaşlar bu sınavın tekrarı yok, deneme sınavı değil ki tekar yaparım diye üzüleyim, bu yüzden üzülmemek gereken tek sınav dünkü sınavdı.Çünkü oldu, bitti ve geri dönüşü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasaza -- 12 Nisan 2010; 15:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nosfe

quote:

Bu netlerle nasıl bir derece bekliyorsun? Dürüst yorum bekliyorum yalnız "sosyal batırdı" tarzında değil.

Derece beklediğimi kim söyledi ki sana,ben netlerimi yazdım? Ki bu bir sıralama sınavı netlerim umurumda değil,kaçıncı olacağım onu merak ediyorum.Dileğim ilk 5000 içinde olmak şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EMMI -- 12 Nisan 2010; 15:50:05 >
  • quote:

quote:

quote:

Derece beklediğimi kim söyledi ki sana,ben netlerimi yazdım? Ki bu bir sıralama sınavı netlerim umurumda değil,kaçıncı olacağım onu merak ediyorum.Dileğim ilk 5000 içinde olmak şu an için.

Derece=sıralama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Derece=sıralama.

Dürüst yorum=sıralamamsa eğer,diğerleri ne yapmışsa ona göre değişir,ama çok dürüst olamam biliyosun,tahmini ilk 5000 diyorum inşallah.

• Şu coğrafyada köy ağaç düzlüklü soruyu anlatabilecek var mı ya?

Köyü doğuya taşıyınca o düzlüğe toprak düşmeyecek mi? ben mi yanlış düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Şu coğrafyada köy ağaç düzlüklü soruyu anlatabilecek var mı ya?

Köyü doğuya taşıyınca o düzlüğe toprak düşmeyecek mi? ben mi yanlış düşünüyorum

Altındaki toprak kaydığı için aşırı ağaç olsada yine kayar.En güzel örnek doğu karadeniz.O bölgede de çok sık ağaç var fakat heyelan gerçekleşiyor.Demek ki ağaçlandırma heyalanı önlemiyor.

Eğer zeminin sağlam olduğu yere köyü taşırsan heyelan tehlikesi ortadan kalkmış olur.Bahsettiğimiz uzaklık kilometreler olduğu için toprağın oradan kayıp yeni taşınan yere gelmesi imkansız.

• Ehehe iyimiş ya Ösym Doğuya taşıdığında direk o düzlük alana taşısa o kayan toprak yine köyü tehlikeye sokar diye düşündük ailecek, sınıfçak ve sayısal bölümcek heralde :D
  • O değil de Sosyal niye o kadar kasıntıydı? Hala merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sound of Freedom

iki cümleden anlamca en yakındır sorusu çıldırttı beni temiz 8 dk uğraşmışımdır

haklsın kardeş. ben de bi 6-7 dk uraştım hiç bi anlam kuramadım valla. yanlış yapmışım qa
  • sınav iptal olur mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

sınav iptal olur mu ya?

Hadi kopya çekilen il varsa oralarda olurda tüm Türkiye'de iptal olma gibi bir durum olmaz.
  • quote:

Dürüst yorum=sıralamamsa eğer,diğerleri ne yapmışsa ona göre değişir,ama çok dürüst olamam biliyosun,tahmini ilk 5000 diyorum inşallah.

Arkadaş laf sokmak değil amacım, netlerinin iyi olduğunun sen de farkındasın. Dersanenden şu sırada olursun diye yorumlamışlardır onu soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

tırıvırı tırıvırı hem hem küm küm cık cık cık....

judith@

boş konuşmada usain bolt gibisin
  • türkçe 36/4
    sosyal36/4
    mat 39/1
    fen 34/6
  • En son 13 yıl önce girdiğim üniversite sınavına sırf açıköğretimden mesleki öğrenim görmek için girdim. Tabii hiç çalışmadan...
    Türkçe 30 net
    Sosyal 20 net
    Mat 2 net
    Fen 1 net
  • quote:

quote:

Arkadaş laf sokmak değil amacım, netlerinin iyi olduğunun sen de farkındasın. Dersanenden şu sırada olursun diye yorumlamışlardır onu soruyorum.

Bilmiyorum hocam,aşağı yukarı şu sırada olursun denmedi ama benim beklediğim ve temennim ilk 5000,hemen hemen bu netlerde olan arkadaşlar varsa onlarında düşüncelerini merak ediyorum doğrusu.
  • 300 puan gelmesi lazım

Bu sene kazanamazsak dünyanın sonu değil ama gel tekrardan çalış..
    Sosyal batırdın beni , ÖSYM'ye mail mi atsam
    Türkçe'den yaptığım sorulara bakıyorum 1-2 net aşağı yukarı doğru çıkıyor ama sosyali hatırlamıyorum net olarak onun için tam bir puanımıda öğrenemiyorum. Tek isteğim 300 puan üstü gelmesi 301 gelse onada razıyım.
  • ya arkadaşlar bn sayısalcıyım ama lysde eşit ağırlıktan giricem
    anlamadığım nokta eşit ağırlıkçılar esebiyat-matemetik-geometri yapıcakalr lakin çoğrafya olayını anlyamadım ??
    öss kitapçğında edebiyat-matematik-geomtri-çoğrfya 1 yazıo (çoğrafya -1 nedir ? lysde çoğrafya ayrılıyor mu sözelcilerin eşit ağırlkcıların yapçağı çoğrafya aynı deil mi?)

biri beni aydınlatabilir mi arkadşlar ????
  • Merhaba bu sınav her keze hayırlı olsun sınav zordu ama zorda olsa geldi ve geçti
    inş. kazanabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.