Şimdi Ara

Ygs Matematik Problemleri İyi bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt Arkadaşlar bu konuyu daha açmıştım şimdiden özür dilerim ama bu problemleri hakkında sorunum var mat1 de eksik oldugum yer işçi havuz sayı kesir karışım ....vs... bunları %100 ögrenmek için ne yapmak gerekir bazıları yapıyorum ama yeterli değil cevap yazarsanız sevinirim

• Problemlerin yuzde doksan besi denklem kurabilme ve verilenleri dogru yerlestirme yuzde besi islem yetenegine bakar ama belli miktar soru cozdugunde yeterince hizlanicaksn ve bir iki goz hareketiyle cozeceksin yani demek istedigim en az uc kitaptan problemleri bitir ve yapamadiklarini sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastermac

Problemlerin yuzde doksan besi denklem kurabilme ve verilenleri dogru yerlestirme yuzde besi islem yetenegine bakar ama belli miktar soru cozdugunde yeterince hizlanicaksn ve bir iki goz hareketiyle cozeceksin yani demek istedigim en az uc kitaptan problemleri bitir ve yapamadiklarini sor

Teşekkürler denemede 10-15 problem çıkıyor beni rahatsız ediyor

• Up
  • problemler okuduğunu anlamayla ilgili.sana verilenleri yazıcaksın doğru bir biçimde.gerisi senın işlem bilgine bakıyor.10günümü ayırdım şu problemlere sabahtan akşamlara kadar çalıştım epey soru çözdüm.sonunda hallettim.gerektiği kadar çalışırsan problemleri anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercanss

Evt Arkadaşlar bu konuyu daha açmıştım şimdiden özür dilerim ama bu problemleri hakkında sorunum var mat1 de eksik oldugum yer işçi havuz sayı kesir karışım ....vs... bunları %100 ögrenmek için ne yapmak gerekir bazıları yapıyorum ama yeterli değil cevap yazarsanız sevinirim

Ösym nin en kaliteli soruları bence problemlerden çıkıyor ve problemler %100 öğrenilecek bir şey değil ancak sen problem turlerı(sayı,kesır,hız...) her bırınden 8-10 test cozeceksın tabı hepsını anlayark yapamadıgıını ogrenerek ama cıkacak hepsını yapar mısın bellı olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protector244

quote:

Orijinalden alıntı: Sercanss

Evt Arkadaşlar bu konuyu daha açmıştım şimdiden özür dilerim ama bu problemleri hakkında sorunum var mat1 de eksik oldugum yer işçi havuz sayı kesir karışım ....vs... bunları %100 ögrenmek için ne yapmak gerekir bazıları yapıyorum ama yeterli değil cevap yazarsanız sevinirim

Ösym nin en kaliteli soruları bence problemlerden çıkıyor ve problemler %100 öğrenilecek bir şey değil ancak sen problem turlerı(sayı,kesır,hız...) her bırınden 8-10 test cozeceksın tabı hepsını anlayark yapamadıgıını ogrenerek ama cıkacak hepsını yapar mısın bellı olmaz

içim dışım problem oldu inş... beceririz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dewdragon250

problemler okuduğunu anlamayla ilgili.sana verilenleri yazıcaksın doğru bir biçimde.gerisi senın işlem bilgine bakıyor.10günümü ayırdım şu problemlere sabahtan akşamlara kadar çalıştım epey soru çözdüm.sonunda hallettim.gerektiği kadar çalışırsan problemleri anlarsın.

Benimde sorunum var problemlerle ilgili çalışmaya yeni başladım 2 4 gündür okudugumu çok iyi anlarım fakat sorularda olmuyor işte şunu fark ettim kalıpları var soruların o kalıplardan soruya göre biçimlendireceksin onuda iyi halledersem olucak ya.
  • İnş yaparsın elinden geleni yap zaten gerisi kısmet :)

Doğru kalıpları var ama gerçekten bazen öylesine sorular geliyorki kalıp malıp kalmıyor tabi çok soru çözünce daha iyi düşünebilyorsun :D

• Burada önemli nokta mantığını kavramak. Aynı şeyi bende yaşadım. Sorular farklı gibi geliyor ama öyle değil müfredat ortaya farklı birşey sormuyorlar. Çelme çakacak gibi sorular soruyorlar dediğim gibi mantığını kavramayınca halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Burada önemli nokta mantığını kavramak. Aynı şeyi bende yaşadım. Sorular farklı gibi geliyor ama öyle değil müfredat ortaya farklı birşey sormuyorlar. Çelme çakacak gibi sorular soruyorlar dediğim gibi mantığını kavramayınca halledilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MirkaNuA

Burada önemli nokta mantığını kavramak. Aynı şeyi bende yaşadım. Sorular farklı gibi geliyor ama öyle değil müfredat ortaya farklı birşey sormuyorlar. Çelme çakacak gibi sorular soruyorlar dediğim gibi mantığını kavramayınca halledilir.

Yok ben halledilmez demiyorum zaten çok soru çözerek soru kalıplarını anlıcaksın ama sonu yok yani sınavda karşına daha öncee karşılasmadıgın problemde çıkabılır problemlerı cozebılmen o ankı drumuna baglı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.