Şimdi Ara

YGS MATEMATİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitiren var mı konuları? bitirmediyseniz ne durumdasınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 seans çözüyorum. Bugün 30. seansı bitireceğim kitap 10 gün sonra bitiyor. Sonra da 345 çözeceğim
  • Problemlere geldim bugün. Fakat sona bırakacağım problemleri. Eylül sonu veya en geç ekim ortasında konu çalışması bitmiş olur.
  • Mezunum geçen sene 4 kitap çözmüştüm o yüzden problemler çalışıyorum ve Bilfenden günde bir konunun testlerini bitiriyorum.2 haftada biter herhalde ondan sonra paso deneme matematik deneme olmadan gelişmez.
  • Problemler, Perm, Komb, Olasılık, Binom, 2.Dereceden Denklemler, Polinom, Parabol kaldı. Problemler hariç 1.5 haftaya biter.
  • pkob kaldı oturup bitirmeyi düşünmüyorum okulda işlenmesini bekliycem en geç 2 aya fende biterse ygs biticek bakalım başımıza ne gelicek. önce ygs matı bitirmek aşırı büyük bi avantajmış duyuruyorum herkese burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce matematık temel olmayan biri 2 ayda 20 net seviyesine gelebilir mi? geometri olmadan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN FULLEMEK
    5 yıl önce açıldı
    Tyt Ayt matematik netleri
    11 ay önce açıldı
    AYT FEN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 seans + karekök 0da ilerliyorum. Problemlerin yarısı bitti. Bunları bitirdikten sonra 345'e geçeceğim.
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    Bişi sorucam problemlerin nesini bitiriyosun :)

Çalışılacak bir şeyi olmayan tamamen mantık üzerine kurulu bi konu.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Asıl en çok problemlere çalışmak gerekir. Sen böyle çalışılacak bir şeyi olmayan dersen sınavda karşına problem geldiğinde sen soruya bakarsın soru da sana bakar
  • ilmentore kullanıcısına yanıt
    Su an o haldeyım zaten hocam. Yapamıyorum.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    2 haftada bile gelinir. Sen yeter ki otur adam gibi konuları öğren

• Ygs mat demek problem demektir. Diğer konular çerez geliyor boşuna rasyonel sayı mutlak değer çözmeye gerek yok. Probleme abanın

• kaç aydır bunu anlatmaya çalışıyorum

• Mezunum bu sene. Gür Yayınlarının YGS setini bitirdim sayılır yani bir fasikül kaldı. Ve iki gün önce 3-4-5' e başladım. Bir de Apotemi Problemlerin yarısına geldim. Ekim ortası , ekim sonuna doğru Mat-1 de bölüm denemelerinden ilerlemeyi düşünüyorum ve Mat-2 ye başlayacağım.

• Oetkeer43 kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin.bir kaç soru bankası daha çözerseniz tokatlarsınız ygsyi

• tetanos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. 2017 çok canımı yaktı özellikle matematik kısmı , bu sene şansa bırakmamak lazım. Sizlere de kolay gelsin

• problemlerdeyim.problemleri behzatla çalışıyorum.apotemiyle pekiştereceğim

karekökle de geriden gelerek konuları hatırlıyorum
  • Oetkeer43 kullanıcısına yanıt
    ösymddn kurtulduğunuz gün çok rahat edeceksiniz hocam.şimdi açiklanma derdi,silgi derdi,bekleme derdi sıkıntı isler.ama ders çalışmak ozleniyo

• 3-4-5 bitti. Fonksiyon ile Olasılık kaldı sadece. Şu an Güray Küçük Problem çözüyorum. Diğer Fonksiyon, olasılık, integral fasiküllerini aldım ama Kitapseç.com san dolandırıldığım pardon satın aldığım için elime ulaşmadı hala. Ayın 15'inde aldım bu Arada. Evet, ağustos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 5 Eylül 2017; 1:7:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.