Şimdi Ara

YGS&LYS Coğrafya ve Dil Bilgisi'ne Nasıl Çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkçede paragrafta sıkıntı yok ama dil bilgim sıfır fakat ygs de 6 7 soru gelebiliyor ve boş bırakamam 35 36 net yapmak zorundayım denemelerde 31 net gördüm en fazla oda dil bilgisi full boş.
    Bunun için sıradışı analizin dil bilgisi kitabı var onu alayımmı nasıldır yada ne önerirsiniz?
    Konu anlatımını teknofemden izleyerek yapacağım.
    Coğrafya'ya gelirsek burada gerçekten çok kötüyüm aslında hoşuma gidiyor ilgimide çekiyor ama yapamıyorum elimde açı yayınlarının k.a ve s.b sı var ek olarak konu anlatım için teknofemi kullanabilirim ayrıca en yakın arkadaşım coğrafyada aşırı iyi her sınavda full çekiyor ondanda yardım alabilirim.
    Coğrafya konusunda cidden yardım öneri bekliyorum.
    En baştan başlamak anlamak full yada fule yakın çekmek istiyorum nasıl çalışacağım tam olarak bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

• upppppppppp
  • konu takip.
  • Konu takip.Aynı durumdayız hocam dersi seviyorum ama bir türlü anlamıyorum ^^
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolarla hallet dershaneye gitmiyorsan oyle aman aman zor konular değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreo

Videolarla hallet dershaneye gitmiyorsan oyle aman aman zor konular değil :D

Dersane var ama evde kendim çalışarak daha iyi anlıyorum.
    Tonguç akademi ve teknofem yeterli olurmu ? daha fazla yardım lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben coğ'dan son sınavda 1y çektim, ygs. Güvender'in konu anlatımı var konu konu evde çalışıyorum kendim. Dersane sanırım iklim konusunda. Konu anlatımı aç adam gibi altını çize çize oku, mesela iç kuvvetleri 2 günde bitiriyorsun, iki günde de dış kuvvetleri halledip ardından test yardırıyosun. Çözdükçe soru, soru kalıpları da kafanıza oturuyor. Konu anlatım-test şeklinde gidin derim. Bu tür konular birisinin anlatmasıyla oturmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 23 Kasım 2014; 8:41:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Ben coğ'dan son sınavda 1y çektim, ygs. Güvender'in konu anlatımı var konu konu evde çalışıyorum kendim. Dersane sanırım iklim konusunda. Konu anlatımı aç adam gibi altını çize çize oku, mesela iç kuvvetleri 2 günde bitiriyorsun, iki günde de dış kuvvetleri halledip ardından test yardırıyosun. Çözdükçe soru, soru kalıpları da kafanıza oturuyor. Konu anlatım-test şeklinde gidin derim. Bu tür konular birisinin anlatmasıyla oturmaz.

http://www.alternatifkitap.com/guvender-ygs-cografya-konu-anlatimli.html dediğiniz kitap bu olmalı da şuan bunu alamam edebiyat için para biriktiriyorum.
    Açı yayınlarının konu anlatımını çalışsam ?

• osmani69 O kullanıcısına yanıt
    yeterli tabikide ben teknofem sayesinde hallettim dil bilgisini tongucta iyidir illaki yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monreo

yeterli tabikide ben teknofem sayesinde hallettim dil bilgisini tongucta iyidir illaki yaparsın.

Tonguç gerçekten iyi valla ben çok beğeniyorum ve hiç sıkılmıyorum zevk alıyorum.
    Teknofem zevk vermesede anlatımı iyi artık halledicem inşallah istediğim gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

quote:

Ben coğ'dan son sınavda 1y çektim, ygs. Güvender'in konu anlatımı var konu konu evde çalışıyorum kendim. Dersane sanırım iklim konusunda. Konu anlatımı aç adam gibi altını çize çize oku, mesela iç kuvvetleri 2 günde bitiriyorsun, iki günde de dış kuvvetleri halledip ardından test yardırıyosun. Çözdükçe soru, soru kalıpları da kafanıza oturuyor. Konu anlatım-test şeklinde gidin derim. Bu tür konular birisinin anlatmasıyla oturmaz.

http://www.alternatifkitap.com/guvender-ygs-cografya-konu-anlatimli.html dediğiniz kitap bu olmalı da şuan bunu alamam edebiyat için para biriktiriyorum.

Evet, dediğim kitap bu hocam. Açı yayınlarını yani bilemiyorum, daha önce ondan çalışmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmani69

quote:

Evet, dediğim kitap bu hocam. Açı yayınlarını yani bilemiyorum, daha önce ondan çalışmadım.

Bugün nt de baktım ygs coğrafya güvendere çok beğendim açı yayınlardan çok daha güzel ve anlaşılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.