Şimdi Ara

ygs konu çalışmayı hiç sevmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ya gerçekten çok tuhaf ama ygs konu çalışmayı hiç sevmiyorum bölüm deneme ve ygs deneme daha cazip geliyor ki o şekilde çalışıyorum
    doğru sayım 65-70
    netim 60-65

çözdüğüm ygs denemelerde(zaman,fem)

konu çalışmayan biri günde 2 ygs deneme çözerek net arttırabilir mi
    gerçekten konu çalışırken afakanlar basıyor ama deneme çözerken eğleniyorum
    bi akıl verin lütfen
    kaldı şurda 22 gün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 28 Şubat 2014; 17:17:13 >

• up
  • ben kendi yaptığımı söyliyim belki işine yarar ben ygs için zaman kalmadığından bunu uyguluyorum zaten sende aynı durumdasın sanırım cep kitaplarından oku konuyu sonra 5 hamlede ygs yada körfez son prova tarzı bir kitaptan okuduklarının testlerini çöz çok takıldığın konu olursa konu anlatımlı kitaptan bakarsın deneme çözmeyede devam et ama bence genel deneme çöz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorakimüh

ben kendi yaptığımı söyliyim belki işine yarar ben ygs için zaman kalmadığından bunu uyguluyorum zaten sende aynı durumdasın sanırım cep kitaplarından oku konuyu sonra 5 hamlede ygs yada körfez son prova tarzı bir kitaptan okuduklarının testlerini çöz çok takıldığın konu olursa konu anlatımlı kitaptan bakarsın deneme çözmeyede devam et ama bence genel deneme çöz artık.

genel deneme çözüyorum zaten süre tutarak
    konu çalışmayı hiç sevmiyorum özellikle ygs için
    bu benim sonum olacak biliyorum ama ygs de mantığımı kullanmak daha çok hoşuma gidiyor
    çok sıkılıyorum konu çalışırken en fazla 10 dakika

• quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

ben kendi yaptığımı söyliyim belki işine yarar ben ygs için zaman kalmadığından bunu uyguluyorum zaten sende aynı durumdasın sanırım cep kitaplarından oku konuyu sonra 5 hamlede ygs yada körfez son prova tarzı bir kitaptan okuduklarının testlerini çöz çok takıldığın konu olursa konu anlatımlı kitaptan bakarsın deneme çözmeyede devam et ama bence genel deneme çöz artık.

bu benim sonum olacak biliyorum ama ygs de mantığımı kullanmak daha çok hoşuma gidiyor

ygsde netlerin düşük olmasının bence iki sebebi vardır birisi yeterli soru çözmemektir diğeride konu eksiğidir sen deneme çözdüğüne göre soru sayısında sorun yok diye düşünüyorum ama konu eksiğini mutlaka kapatmalısın özellikle bence fen dersleri konu bilgisi ister mat geoda temel bilgilerini kullanarak belli bir seviyeyi çözersin sosyalin ve turkcenın paragraf kısmı zaten okuduğunu anlamakla alakalı yorum yeteneğine kalmış ama en azından feni cep kitaplarından okumanı öneririm mat geodada bilmediğin özellikler ve formullere bakabilirsin en azından sayısalcı mısın buarada?

• Sadece konu başlığını okuyan vatandaşın yorumu:YGS'ye 3 hafta kalmış zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

quote:

ygsde netlerin düşük olmasının bence iki sebebi vardır birisi yeterli soru çözmemektir diğeride konu eksiğidir sen deneme çözdüğüne göre soru sayısında sorun yok diye düşünüyorum ama konu eksiğini mutlaka kapatmalısın özellikle bence fen dersleri konu bilgisi ister mat geoda temel bilgilerini kullanarak belli bir seviyeyi çözersin sosyalin ve turkcenın paragraf kısmı zaten okuduğunu anlamakla alakalı yorum yeteneğine kalmış ama en azından feni cep kitaplarından okumanı öneririm mat geodada bilmediğin özellikler ve formullere bakabilirsin en azından sayısalcı mısın buarada?

tm yim
    tm olarak konu çalışmayı sevmediğim için matematikten hiç yapamıyorum
    5-7 net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Sadece konu başlığını okuyan vatandaşın yorumu:YGS'ye 3 hafta kalmış zaten.

30 Kasım da başladım çalışmaya
    o günden bugüne hiç konu çalışmadım
    sadece deneme çözdüm
    konu çalışırken bunalıyorum diye
    bu huyumu yenmem lazım yoksa seneye de aynı şeyler olacak
    ama nasıl:/
  • Hocam deneme cozmenin mantigi zaten konu eksigini gorup kapatmak degilmi. Sizin bu sekilde calismaniz sadece dikkat daginikligindan kaynaklanan hatalarinizi duzeltir. O da en fazla ne kadar net arttirabilirki yani. Bence gunde kapsuller ve normal bir denene cozup uzerine de eksik ve denemede yapamadiginiz konulari bulup onara calismanizz yonunde benim fikrim. Kolay gelsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir laf vardır; matematikte tanıma, evde hanıma bakacaksın.

mantığı kavramanız için, konu anlatımları ve tanımlar olmazsa olmazdır.

hedef koyun önünüze. ben 2003'te öss ye girdiğimde bir sürü kitap almıştım ama hiçbirini tam olarak bitirmemiştim. "bitmez ki bunlar, en iyisi bol bol soru çözeyim" derdim ama kendimi kandırmışım meğer.

geçen sene ygs ve lys de kendimi denemem için bir markanın tüm dersleri içeren setini almıştım. yaklaşık 20 kitaptı.

ve ben o 20 kitabın tamamını bitirmiştim.

sonra düşündüm ve dedim ki; "ben eskiden çalışmayı bilmiyormuşum."

işin özü; bu paragraftaki ikinci cümlem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    şakamısın kardes ya..
  • konu çalışmayı nasıl sevicem?
    aslında ben konu çalışmanın usulünü bile bilmiyorum
    üniversitede vize,final ve bütünlemelerde sınav test olmadığı için sayfaları okuyup özet çıkarıp anlıyorsunuz yada ezberliyorsunuz
    ama ygs ve lys de konu çalışma usülü nasıl olmalı ygs yi geçtim lys de nasıl konu çalışmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 28 Şubat 2014; 17:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtem38

şakamısın kardes ya..

• ben sayısal mezunuydum ve mühendis oldum.

geçen sene tm'den girdim. normalde kitap okuma alışkanlığım yoktur ama dergi ve gazete sık sık okurum.

tarih ve coğrafya çalışırken, okuduklarımı normal yaşantımızla karşılaştırmaya çalışırdım.

felsefe çalışırken de, "yeni bir şeyler öğreniyorum, ufkum genişliyor" diye motive ediyordum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

ben sayısal mezunuydum ve mühendis oldum.

geçen sene tm'den girdim. normalde kitap okuma alışkanlığım yoktur ama dergi ve gazete sık sık okurum.

tarih ve coğrafya çalışırken, okuduklarımı normal yaşantımızla karşılaştırmaya çalışırdım.

felsefe çalışırken de, "yeni bir şeyler öğreniyorum, ufkum genişliyor" diye motive ediyordum kendimi.

ders çalışmamazlık etmiyorum
    kapsüllerin hepsini bitirdim,geçen seneki sosyal kapsülü de bitirdim,birey türkçe denemelerinin yarısından fazlasını bitirdim
    her hafta zaman ve fem ygs deneme seti çözüyorum
    çıkmış sorular kitabımdan soru çözüyorum
    ama konu çalışma özürlüyüm,bir türlü masa başına oturup ta konu çalışamadım
    yani soru bankası niyetine,süre tutarak bölüm deneme ve ygs deneme çözüyorum diyebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.