Arkadaşlar şimdi ben odtü ing öğretmenligi istiyorm. 510-540 puan yeterli. ancak şu netlerle dahi 470 puan falan yapıyor . şu odtü denen ünv için illa kafayı kitaplarla mı yemek lazım odtü-marmara dışında üniversiteleri tavsiye etmioalr ing öğretmenligi için. benim hedefim bu netleri yapmak seneye, ama yapsam dahi ünv tutmuyor ne halt edicem ben yaw var mı tavsiye ? yada YGS'de bu netleri yapabilirmiyim sizce ?
up up
Okul puanı ekle 470 mi yapıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: emmesen
2 farklı sitedede öle çıktı. benim okul puanı 67+69+68+86 işte ortalama 72-73 yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Kangal3454
quote:
2 farklı sitedede öle çıktı. benim okul puanı 67+69+68+86 işte ortalama 72-73 yapıyor
Benim anlamadığım okul puansız 470 geliyor değil mi site hesaplamalarına göre? Okul puanını eklediğimizde 512 yapıyor senin iyi puan yani.
quote:
quote:
quote:
Benim anlamadığım okul puansız 470 geliyor değil mi site hesaplamalarına göre? Okul puanını eklediğimizde 512 yapıyor senin iyi puan yani.
ekli hali bu usta. hatta altta yapıyor diploma puanı 71 yazdm işte ekli yani hepsini birlikte hesaplıyr
quote:
quote:
quote:
quote:
ekli hali bu usta. hatta altta yapıyor diploma puanı 71 yazdm işte ekli yani hepsini birlikte hesaplıyr
O zaman ygs baya etkili yani. YGS yardırmaya bak derim dil dışından ingilizce bilen sayısallar sanırsam dolduruyor o bölümleri