Şimdi Ara

YGS günü seçim arabaları??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz önümüzde YGS sınavı var,bu sınavdan bir hafta sonra da yerel seçimler var..Partilerin seçim araçları neredeyse 1 aydır bangır bangır müzik çalarak dolaşıyor.Sınav olacağımız okulun önünden geçerlerse pek hoş şeyler olmaz.Acaba sınav günü hassasiyet gösterip bir günlüğüne yada öğlene kadar kontak kapatabilirler mi?Bu isteğimizi nereye iletebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 21 Şubat 2014; 22:31:53 >

• Secim arabasını sustursan nolacak ben YGS girdiğimde adam patates soğan diye bagırıyodu dışarda rahat 15 dkkamı yedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Malumunuz önümüzde YGS sınavı var,bu sınavdan bir hafta sonra da yerel seçimler var..Partilerin seçim araçları neredeyse 1 aydır bangır bangır müzik çalarak dolaşıyor.Sınav olacağımız okulun önünden geçerlerse pek hoş şeyler olmaz.Acaba sınav günü hassasiyet gösterip bir günlüğüne yada öğlene kadar kontak kapatabilirler mi?Bu isteğimizi nereye iletebiliriz?

sınav günü düt bile çalınmaz, meraklanma.. dhı bırak sınavına bak kardeşim
  • Sınav günü her türlü gürültü olur.Ben yokuşta bir okulda girmiştim otobüsler yokuşu çıkarken acayip gürültü yapardı.O zamanlar söverdim de artık farklı düşünüyorum.
    Senin için önemli olan o sınav başkaları için birşey ifade etmiyor.
  • Yoldan geçen arkadaşına selam vermek için sabahın köründe kornaya abanan milletin şoföründen birşey bekleme

• Kardesim sinav gunu duduk calmak bile yasak.

• LYS Mat sınavında 3 defa 5 dk boyunca korna çalarak geçen düğün konvoyunu duyan benim boşuna düt bile çalınmaz demeyin, ama seçim arabalarını sustururlar orası kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oy kaybeder :D:D okulların onunde veliler olur zaten taşlarlar merak etmeyin :D:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014-YGS’nin uygulanacağı 23 Mart 2014 Pazar günü 08.00–13.00 saatleri arasında Mahalli İdareler Seçimi nedeniyle öğrencilerin rahatsız olmaması için seçim mitingi ve sesli duyuru yapılmamasına yönelik olarak alınacak önlemler konusunda Yüksek Seçim Kurulu'na Merkezimiz tarafından bir yazı gönderilerek bilgilendirme talep edilmiştir. Yüksek Seçim Kurulu tarafından, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminin başlangıç tarihinin 1 Ocak 2014, seçim propagandasının başlangıç tarihinin ise 20 Mart 2014 olduğu ve propagandaya yönelik düzenleme yapma yetkisinin ilçe seçim kurullarına ait olduğu belirtilerek, 23 Mart 2014 tarihinde yapılacak YGS'nin önemi de göz önünde bulundurularak konunun il ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarınca değerlendirilmesi gerektiğine karar verilmiştir.

http://www.osym.gov.tr/belge/1-20574/2014-osys-basvuran-aday-sayisi-adaylarin-basvuru-bilgil-.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.