Şimdi Ara

Ygs gittğim kurslar hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haftaiçi ve haftasonu olmak üzere 7 gün kurslara gidiyorum ygs lys hazırlık.bir sayısal diğeri tm.tm sınıfına sayısal olarak başvurmuştum dolmuş beni tm attılar.sayısalcıyım tm sınıfını bırakayımmı oradada türkçe matematik görüyorum ama tm ağırlıklı olmadığımdan zayıf geliyor notlar hoca kızıyor napmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Kardeş sen nediyon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jedilerinjedisi

Kardeş sen nediyon ?

sayısalcıyım haftaiçi tm haftasonu mf dersleri görüyorum.tm bölümüne geçme sebebim tamamen yanlışlık mf sınıfı dolduğundan tm ye attılar beni.tm bölümüne devam edeyim mi yoksa bırakıp mf denmi devam edeyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Kardeş sen nediyon ?

sayısalcıyım haftaiçi tm haftasonu mf dersleri görüyorum.tm bölümüne geçme sebebim tamamen yanlışlık mf sınıfı dolduğundan tm ye attılar beni.tm bölümüne devam edeyim mi yoksa bırakıp mf denmi devam edeyim?

Anladığım kadarıyla mfsin. Tm sınıfında tarih Coğrafya edebiyat görüyorsan bırak tabikide.

Bu arada hangi kursa gidiyorsun halk eğitim mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

Kardeş sen nediyon ?

Anladığım kadarıyla mfsin. Tm sınıfında tarih Coğrafya edebiyat görüyorsan bırak tabikide.

Bu arada hangi kursa gidiyorsun halk eğitim mi?

hayır tm bir üniversitede hocalar ygs hazırlıyor.bizi sınava sokuyorlar ilk 100 e girersek üniversite masraflarımızı karşılıyor bu yüzden bırakmak istemiyorum.hedefim sağlık olduğundan gidiyorum başka bir kursa mf için.tm yi bırakırsam ayrı dert bırakmasam ayrı dert

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.