Şimdi Ara

Ygs gerçekten şu 3 ay içerisinde biter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ay içerisinde ciddi bir çalışmayla bitebilir mi ygs ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imkansız hocam mezuna kalmak lazım
  • kimya 2 haftada, biyoloji 2.5-3 hafta (fizik ile beraber çalışırsan günde 10 saat çalışmayla aynı sürede fizik + biyo), matematikten konu seçmen lazım hepsini bitirmen zor.
  • Tm'ciyim

Baştan belirteyim.Bu yazıcaklarım sadece kendi fikrim. Herhangi bir çok bilmişlik taslamıyorum.
    Türkçe Dil bilgim var. Fakat hiç olmasaydı 1 haftada abanılarak bitecek konular var. Yani uzun sürmez
    Matematik 1 ayda abanılarak en azından +20-25net yapılabilecek seviyeye gelinir.
    Coğrafya 3 haftada biter.
    Felsefe 1 haftada biter (önemli olan kısımlar öğrenilince zaten en aşağı 6 doğru yapılır)
    Tarih'e henüz başlamadım ama 3 haftda biter sanırım.

Bunlar etti 3 ay. Geriye kaldı 3 hafta gibi bir süre. Bu süre zarfında da deneme çözülür.

Eğer sayısal isen işin baya zor. Fakat zor olsa bile umudunu yitirme çalış. Boş durmaktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 23 Kasım 2015; 23:26:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çalışırsan 1 ayda ygs biter 1 ayda lys yarılarsın kalan 1 ayda bölüm denemeleri ve normal deneme çözersin ama zorlaman lazım
  • bitmez mezuna kal
  • Neye göre biter mi şimdi. Bitirmek var, bitirmek var. Biraz da sınav anına bağlı. Konuları tam bitirsen bile Türkçeyi bir yapamazsan 1.5 saat harcanıyor sonra diğer derslere vakit kalmıyor. O yüzden zor paragraf çözerek başlamalısın. Birde sayısal isen işin daha zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biter arkadasim senin calismana bagli tamamen. Ygs konularinda cidden.hicbir sey yok. Biyoloji biraz sikintili. O da ygs-lys ayrimi olmadigi icin. Matematikte bol soru cozeceksin zaten ne konusu. İslem moduler aritmetik fonksiyon vs.harici 4 islem bilmen yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Tm'ciyim

Baştan belirteyim.Bu yazıcaklarım sadece kendi fikrim. Herhangi bir çok bilmişlik taslamıyorum.
    Türkçe Dil bilgim var. Fakat hiç olmasaydı 1 haftada abanılarak bitecek konular var. Yani uzun sürmez
    Matematik 1 ayda abanılarak en azından +20-25net yapılabilecek seviyeye gelinir.
    Felsefe 1 haftada biter (önemli olan kısımlar öğrenilince zaten en aşağı 6 doğru yapılır)

Bunlar etti 3 ay. Geriye kaldı 3 hafta gibi bir süre. Bu süre zarfında da deneme çözülür.

Eğer sayısal isen işin baya zor. Fakat zor olsa bile umudunu yitirme çalış. Boş durmaktan iyidir

Bir ayda 20 25 net ?..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs için 3 ay çok .Düzenli çalışan kişilerin bile ygs ye kadar yaptıkları çalışmayı toplasan 3 ay etmez.Önemli olan lys ve ygs yi birlikte götürmek.Sen 3 ayda ygs yi bitirirsin ve çok güzel bir derece yapabilirsin ama lys de bu başarıyı kaybedersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Tm'ciyim

tarih ve cografya 3 er haftami
    yuh
    1 er hafta neyine yetmiyo

• Ağustos'un 10-15'i gibi başlamıştım çalışmaya eylül ortasında hepsi bitmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladeusx

Biter arkadasim senin calismana bagli tamamen. Ygs konularinda cidden.hicbir sey yok. Biyoloji biraz sikintili. O da ygs-lys ayrimi olmadigi icin. Matematikte bol soru cozeceksin zaten ne konusu. İslem moduler aritmetik fonksiyon vs.harici 4 islem bilmen yeterli.

Hocam 4 işlem bilerek yapılabicekler hangileri

• sisilik kullanıcısına yanıt
    Önceki 3 yıl hiç çalışmadım. Ayrıca şuana kadar olduğumuz ygs sınavlarında tarih ve coğrafya'nın yarısı hep bilgiydi. 1 haftada kitap ezberlenmez ki ?

• isimkoymayausenenadam kullanıcısına yanıt
    Kendime göre cevaplayım
    Temelim hiç yoktu 8-9 net zar zor yapıyordum. Önermedikleri,çok kolay dedikleri halde ilk adım kitabı aldım bitirdim. Netlerde çok fazla artış olmadı en azından 15 civarlarına sabitledim.
    Şimdi sağlam bir kitap bitirsem 25 dolaylarına sabitlerim gibi geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.