Şimdi Ara

Ygs Denemeleri Hakkında Önerilerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sene hazırlanan arkadaşlara başarılar diliyorum umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız .
    Ben bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava geçen sene ygs 16 lys toplam 26bindi olmadı tekrar deniyorum ben de .
    Nacizane sizinle denemeler hakkında birkaç şey söylemek istiyorum .
    Öncelikle geçen sene fddye gittim bu sene feme gidiyorum . Finalin denemeleri olsun femin 9lu su 11lisi olsun finalin özel denemeleri femin özel m1 denemeleri zaman karekök vs. piyasadaki tüm denemeler 2yılda gerek ben gerekse çevremdeki arkadaşlarımın elinden geçti . Denemelerin soru kalitesi +faydaları konusunda az çok bilgi sahibiyim malum sınava da 1 ay kaldı artık zaman da daha önemli .
    Bana göre eğer imkanınız varsa kesinlikle bu son 1ayda zaman denemelerini temin edip çözün . Ygs sınavına en yakın ayarda zaman denemeleri oluyor . Özellikle bu sene denemeler gerçekten çok kaliteli . Femin 11'lisini ben beğenmedim türkçesi ve matematiğini gerçekten kolay sormuşlar bana göre pek belirleyici bi deneme değil . Finalin özel denemelerine de girdim bu sene (eski dersanemdeki hocam davet ediyor ) genelde aynı tip sorular çıkıyo geçen seneyle hemen hemen aynı diyebilirim ama daha önce hiç çözmeyen biri varsa eğer temin edebilirse 1tane çözsün derim . Ayrıca ben kapsülleri son aya bıraktım son ay kapsül çözmeyi düşünüyorum .
    Benim şu sıralarki netlerim ;
    Türkçe 2-3 yanlış
    Mat 2yanlışla full arası
    Sosyal 6-7 yanlış
    Fen 28-32 arası

Sayısalcı olarak fenimi 2senedir düzeltemiyorum bu sene katsayılarında eşitlenmesiyle eşit ağırlığı ciddi ciddi düşünmeye başaldım ama feni düzeltip asıl hedefim doğrultusunda ilerlemek istiyorum fen için önerisi taktiği vs. olan varsa bekliyorum .
    Ayrıca geçen sene için ufak bi bilgi veriyim size gerçek sıralamanın yakınlığıyla ilgili ;

2011 ygs netlerim
    Türkçe 3yanlış
    Mat 2y 2boş
    Sosyal 12 yanlış
    Fen 7y 1boş

Bu netlerle ygs 1de 16bindeydim puan 430 . bu sene de puan-sıralama dengesinin pek değişeceğini sanmıyorum .
    Her türlü fikir alışverişinde bulunabiliriz. Sağlıcakla kalın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tj enes

merhaba arkadaşlar bu sene hazırlanan arkadaşlara başarılar diliyorum umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız .
    Ben bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava geçen sene ygs 16 lys toplam 26bindi olmadı tekrar deniyorum ben de .
    Nacizane sizinle denemeler hakkında birkaç şey söylemek istiyorum .
    Öncelikle geçen sene fddye gittim bu sene feme gidiyorum . Finalin denemeleri olsun femin 9lu su 11lisi olsun finalin özel denemeleri femin özel m1 denemeleri zaman karekök vs. piyasadaki tüm denemeler 2yılda gerek ben gerekse çevremdeki arkadaşlarımın elinden geçti . Denemelerin soru kalitesi +faydaları konusunda az çok bilgi sahibiyim malum sınava da 1 ay kaldı artık zaman da daha önemli .
    Bana göre eğer imkanınız varsa kesinlikle bu son 1ayda zaman denemelerini temin edip çözün . Ygs sınavına en yakın ayarda zaman denemeleri oluyor . Özellikle bu sene denemeler gerçekten çok kaliteli . Femin 11'lisini ben beğenmedim türkçesi ve matematiğini gerçekten kolay sormuşlar bana göre pek belirleyici bi deneme değil . Finalin özel denemelerine de girdim bu sene (eski dersanemdeki hocam davet ediyor ) genelde aynı tip sorular çıkıyo geçen seneyle hemen hemen aynı diyebilirim ama daha önce hiç çözmeyen biri varsa eğer temin edebilirse 1tane çözsün derim . Ayrıca ben kapsülleri son aya bıraktım son ay kapsül çözmeyi düşünüyorum .
    Benim şu sıralarki netlerim ;
    Türkçe 2-3 yanlış
    Mat 2yanlışla full arası
    Sosyal 6-7 yanlış
    Fen 28-32 arası

Sayısalcı olarak fenimi 2senedir düzeltemiyorum bu sene katsayılarında eşitlenmesiyle eşit ağırlığı ciddi ciddi düşünmeye başaldım ama feni düzeltip asıl hedefim doğrultusunda ilerlemek istiyorum fen için önerisi taktiği vs. olan varsa bekliyorum .
    Ayrıca geçen sene için ufak bi bilgi veriyim size gerçek sıralamanın yakınlığıyla ilgili ;

2011 ygs netlerim
    Türkçe 3yanlış
    Mat 2y 2boş
    Sosyal 12 yanlış
    Fen 7y 1boş

Bu netlerle ygs 1de 16bindeydim puan 430 . bu sene de puan-sıralama dengesinin pek değişeceğini sanmıyorum .
    Her türlü fikir alışverişinde bulunabiliriz. Sağlıcakla kalın :)

ben hiç zaman denemesi çözmedim hepsini temin edebilceğim bir yer var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: 06turan06

ben hiç zaman denemesi çözmedim hepsini temin edebilceğim bir yer var mı

her hafta çarşambaları gazete bayilerinde satılıyo bundan öncesi için nasıl bulabilirsiniz bilmiyorum ama feme giden bi tanıdığınız varsa fotokopisini çektirebilirsiniz veya internette de bazı siteler paylaşımda bulunmuş google da aratıp kendiniz yazdırabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.