Şimdi Ara

YGS'den 300 puan nasıl alırım?(sağlık meslek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben sağlık meslek lisesindeyim bu sene 12. sınıfa geçtim.Bu liseye 430 ortalamayla girdim.11.sınıfta 2-3 ygs denemesi olduk ve aldığımız puanlarla barajı bile zar zor geçiyoruz Şimdi arkadaşlar kağıtları kaybettiğim için denemelerde kaç net yaptığımı yazamıyorum.Türkçeden 30-35 doğru çıkıyordu.Sosyalde gene iyiydi.Tarih kısmından 15 te 15 falan yapıyordum.Ama gel gelelim matematikten 0 soru yapıyorum dokunmuyorum.Kimya biyoloji,fizik falan da öyle çünkü hiç ders görmüyoruz.Şimdi benim hedefim üniversitede hemşirelik tutturmak.Bölüm en aşağı 350-360 civarı ben 300 yazdım çünkü 300 alırsam 60 da okul verse olur diye düşündüm.

Nasıl bir yol izlemeyelim arkadaşlar var mı benim gibi sağlık meslek okuyup güzel puanlar çıkarabilen?Hiç ders çalışmadım dershaneye gitmedim/gidemem Mart'a kadar ne kadar sıklıkla ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

Liseye girdiğin puanla Ygs nin ne alakası var?

kapasitesini göstermeye çalışmış, haklı da. 250 puanla liseye yerleşenle 400 puanla yerleşen bir mi?

Üç türlü aristokrasi vardır; birincisi yaş ve kıdem; ikincisi servet; üçüncüsü akıl ve bilgidir.

En Şereflisi sonuncusudur.
  • Barajı gelemiyorum demişsin türkçe den 35 doğru çıkıyormus digerlerine dokunmadan bile barajı geçmiş olman lazım nasıl oluyo anlamadim

• Bende türkçe arkadaşınki gibi 30-32 netlerde felan matematik 4-5 net civarı Allaha şükür biyolojim ve kimyam iyi fizik baya kötü mat biraz daha artsa fenden 20-25 netle veterinerlik olurmu hedeflediğim üni 300 pua. Mf3 110k

kpss de 68 puan çok mu kötü
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: will-graham

Olur kardes 65 netle fln 300 oluyor ztn. Kendimden biliyorum.

Sağolasın cevabın için obpde 82 çok şükür iyi getirisi olur xiye düşünüyorum Inşallah hedeflerimize ulaşırız iyi bayramlar :)

• Seni anlıyorum dostum benim matematikte iç açıçı değil notlarından anladığım kadarıyla sözelin iyi fenden biyolojiyi rahat yaparsın diye düşünüyorum aynı şekilde ygs kimya genelde ezber ve mantığa dayalı fazla sayısal kısımları yok bu derslerden eksik varsa ygs kimya simetri kullanıyorum öneririm veyahut simetri ygs biyolojide alabilirsin. Mat içinse ben gibi temelden eksik var hocam soruyu açıyorsun "bu ne nerden başlicam hatta bu hangi konu" diyebiliyoruz soru bankası olarak fem ilkadım öneririm çözemediğin soruların hepsinin videolu çözümüde var konu çalışarak bu kitabı çözer temel atarsın bu da belirli soru kalıpları görmeni ve sorularda bir fikir sahibi olmamızı sağlar diye düşünüyorum hatam varsa affola iyi bayramlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

Liseye girdiğin puanla Ygs nin ne alakası var?

kapasitesini göstermeye çalışmış, haklı da. 250 puanla liseye yerleşenle 400 puanla yerleşen bir mi?

430 puanla liseye girip 180 barajını aşamayan varsa oda vardır merak etme.

Öncelikle bütün denemelerde barajı aştım 240 puan civarıyla o sıkıntın gitsin.Sınıf arkadaşlarım ve diğer sınıftaki arkadaşlardan barajı geçemeyen bayağı bir kişi var onu anlatmaya çalışıyorum.

İkinci olarak girdiğimiz denemeler hiç ders çalışmadan 0 tekrar vs ile 11.sınıfın Kasım-Mart aylarında yapıldı.

Üçüncü olarak 10 ve 11.sınıfta kimya,biyoloji,fizik,geometri görmedik.10.sınıfta coğrafya gördük 11 de görmedik.9-10-11 de Edebiyat-Matematik-İngilizce ikişer ders olarak gördük.Geri kalan tüm dersler meslek dersleri.

Yani bu kadar dersten ne yapmamızı bekliyorsun anlayamadım ki?Liseye geçiş puanımı yazdım çünkü yapabileceğimi göstermek istedim kalkıpta bu kadar puanla artistlk mi taslıyorum sandın?490 yapıp fen lisesine girdiğimi yazdım sanki alt tarafı 430 puan ortalaması.

Anadolu Lisesi'ne gitseydik bu puanları çok çok rahat yapardık zaten.Laf sokmayı bırakta yardımcı olmaya çalış,olmayacaksan da boşuna bildirim gelmesini sağlama lütfen.Yüksek ihtimalle benden büyüksün ama hiç yaşına uygun davranışlar sergilemiyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.