Şimdi Ara

Ygs den 270 - 280 arası yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
33.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben meslek lisesine gidiyorum. Sadece ygs ye gireceğim. Ygs den en az 270 yapmam gerekiyor ve malum meslek lisesi olduğum için temel yok denecek kadar az ama dershaneye gidiyorum ve çalışıyorum onda sıkıntı yok. Fakat dershaneye geç başladım benden öndeler ben arkadan yavaş yavaş sindire sindire geliyorum. Yalnızca matematikte simetrinin ilk kitabını bitirerek yetişebildim diğer dersler allaha emanet.
    Yalnız sorun şu ki okulda, ygs den 270-280 arası almam lazım dediğimde genel olarak arkadaşlarımın tepkileri pek iç açıcı olmuyor. Sürekli olarak bir çok zor geyiği dönüyor. Bölüm hocalarınada 280 yapabilmek için netleri söylediğimde, güzel netler çok çalışman lazım laflarını duyuyorum.
    İlk sene fizik derslerimiz boş geçtiğinden temelim 0 olduğu için hiç fiziğe çalışmıyorum bile ve bazı formülleri bilmeme rağmen nerede ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum.
    Fenden Biyoloji ve Kimya çalışıyorum yalnızca. Matematikte de sıkıntılarım yok değil. Bi yandan anlatılanları anlamama rağmen sorularla baş başa kaldığımda zorlanıyorum. En azından 15 net çıkarmam gerek.
    Soruma gelirsek çevremde bu puan aralığımı nerede söylesem sürekli olarak bi çok zor geyiği dönmekte. Anlamadığım nokta cidden ygs 1 den bu puanı yapmak bu kadar zor mu ?

• Ne zoru kardeşim ya adam son sene hazırlanıp 120-130 küsür netler yapıyor 270-280 çok düşük gerçekten temel kitaplar al dahada yüksek yaparsın rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Ne zoru kardeşim ya adam son sene hazırlanıp 120-130 küsür netler yapıyor 270-280 çok düşük gerçekten temel kitaplar al dahada yüksek yaparsın rahat

Dediğim gibi hocam çevremde artık sürekli olarak arkadaşlarımdan ve bölüm hocalarımdan, gerçi bölüm hocaları çok çalışırsan yaparsın diyolarda farklı bi yoldan zor deme şekli olmalı, duya duya zor gözüyle bakmaya başladım olaya.
  • Kardeş bende düz lisedeydim geçen sene ama ygs den 280 mi ne aldım. Son seneye kadar test çözmedim, pek de temelim yoktu. Yaparsın yani çok zor değil o puan. Dershaneye kafası esince uğrayan arkadaşım 100 bin yaptı ayrıca :D
  • Bugünden itibaren iyi çalış 300 alirsin no problema.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl ilk denemem 36 bu yıl Son denemem 127, çalış olmayacak iş değil.
    Edit: mezunum

• Şöyle diyeyim hocam dershane başladığından beri çalışıyorum da hızlı gidemiyorum malum meslek lisesiyim staj vs.

Matematik te üslü sayıları bitirdim. Tekrar ve test çözümüne geçtim.
    Biyoloji de Hücreyi bitirdim.
    Kimyada Bileşiklere geçmiştim kimya simetriden gidiyordum fakat palmenin kimya konu anlatımına geçtim daha iyi anlatıyor gibi geldi.
    Fizik başlamadım o.o Ama bu hafta yalnızca belirli konulara başlamayı düşünüyorum elektrik, optik vs.
    Türkçeden düzenli olarak günde bir test bitiriyorum.
    Sosyalde ise yorum sorularına dayalı olduğu için yorum sorularına 11 net yaparım diyorum bakmıyorum.

Çevrem niçin böyle diyor bilmiyorumda çok heves kırıcı. Yazdıklarınız iyi geliyor arkadaşlar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe 25 mat fen sosyal 15 net ygs1 270 yapıyo zor değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

Türkçe 25 mat fen sosyal 15 net ygs1 270 yapıyo zor değil

Böyle deyincede fazla geldi biraz ama
  • Cok az netler bunlar matematigi ve feni azalt sosyal turkce calis o zaman yapilmicak bisi degil

• Atsan 300 yaparsin kardes neyin kafasi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

Cok az netler bunlar matematigi ve feni azalt sosyal turkce calis o zaman yapilmicak bisi degil

İstediğim bölüm ygs 1den aldığı için sosyale çalışmam pek etki etmeyecek mecburen matematik ve fenden 15 net veya üstünde getirmem gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOLCU07

Atsan 300 yaparsin kardes neyin kafasi bu

Valla kardeşim keşke dediğin gibi olsada yapılan ilk ygs denemesinde 240 aldım.
  • 4-5 kişi daha var bu forumda senin benim gibi 300 veya ona yakin bir puan yapmak isteyen Zor değil 4 ayımız var ve az çok bişeyler biliyoruz değil mi şuana kadar zaten..Öğrendiklerimizi unutmak biraz can sıkıcı ama onun haricinde günde en az 7 -8 saatimizi ayırıp verimli çalışmaya ayrılarak yapilabilir bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 16 Kasım 2014; 22:53:28 >
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    yapma yav hangi filmin konusuymuş bu
  • Beyler evde hazirlaniyoruz deneme olayini ne yapsak ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

quote:

Ne zoru kardeşim ya adam son sene hazırlanıp 120-130 küsür netler yapıyor 270-280 çok düşük gerçekten temel kitaplar al dahada yüksek yaparsın rahat

Dediğim gibi hocam çevremde artık sürekli olarak arkadaşlarımdan ve bölüm hocalarımdan, gerçi bölüm hocaları çok çalışırsan yaparsın diyolarda farklı bi yoldan zor deme şekli olmalı, duya duya zor gözüyle bakmaya başladım olaya.

Bak dostum 280 270 yapmak gerçekten kolay şeyler bunlar çalışmana bak denemeleri kaçırma denemeler nasıl sizin dershanede bilmiyorum ama genelde ÖSYM'den zor olur genelde moralin bozulmasın 120 ile başlayıp 350 ye çekenler var.Bu arada arkadaşların sana yapamazsın edemezsin der uyma onlara çünkü olnlar "geri" zekalı onlar yapamıyor diye sen de yapamayacaksın gibi birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sicilian Defence

quote:

quote:

Bak dostum 280 270 yapmak gerçekten kolay şeyler bunlar çalışmana bak denemeleri kaçırma denemeler nasıl sizin dershanede bilmiyorum ama genelde ÖSYM'den zor olur genelde moralin bozulmasın 120 ile başlayıp 350 ye çekenler var.Bu arada arkadaşların sana yapamazsın edemezsin der uyma onlara çünkü olnlar "geri" zekalı onlar yapamıyor diye sen de yapamayacaksın gibi birşey yok.

Deneme konusunda ne yapabiliriz evde çalışıyoruz

• quote:

quote:

quote:

Umarım bahsettiğin kadar kolaydır hocam. Çalışıyorum, çalışıyoruz umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.
    Meslek lisesi olduğum için böyle demelerini garipsemiyorum aslında. Mesela bi kaç hocada dersteyken sürekli olarak geçen seneki ml lerde böyleydi, kitap açmıyodu biz geçeriz biz rahatız kafasındaydı 30 kişilik sınıftan 9 kişi barajı geçti üniversiteye giden yok.
    Anlamadığım destek olacakları yerde köstek oluyorlar. Sizler daha çok destek oluyorsunuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F06C905A -- 18 Kasım 2014; 10:01:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım bahsettiğin kadar kolaydır hocam. Çalışıyorum, çalışıyoruz umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.
    Meslek lisesi olduğum için böyle demelerini garipsemiyorum aslında. Mesela bi kaç hocada dersteyken sürekli olarak geçen seneki ml lerde böyleydi, kitap açmıyodu biz geçeriz biz rahatız kafasındaydı 30 kişilik sınıftan 9 kişi barajı geçti üniversiteye giden yok.
    Anlamadığım destek olacakları yerde köstek oluyorlar. Sizler daha çok destek oluyorsunuz teşekkürler.

Hocam bahsettiğim kolay iş değil çalışırsan kolay günde 4-5 saat vereceksin kardeş yoksa olmaz gerçekten , deneme olarak zaten birsürü tavsiye var ben örnek vermek isteniyorum çünki bilmiyorum :) , çalışan tayfadayım ben daha konular 2 aya bitecek anca :( .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.