Şimdi Ara

YGS'deki şık dağılımları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
22.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet şık dağılımı eskidendi artık öyle bir durum yok. Geçen yıl sınav ertesi yorumları okudum forumda geri dönüp mesela adamda 6 şık üst üste A gelmiş böyle olmaz bu diyerek değiştirip 2 soru kaybetmiş meğer hepsi üst üste A'ymış. Bu sınavda adaya özel olduğu için sakın denemelerdeki alışkanlıklarınıza yönelmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykancv

Evet şık dağılımı eskidendi artık öyle bir durum yok. Geçen yıl sınav ertesi yorumları okudum forumda geri dönüp mesela adamda 6 şık üst üste A gelmiş böyle olmaz bu diyerek değiştirip 2 soru kaybetmiş meğer hepsi üst üste A'ymış. Bu sınavda adaya özel olduğu için sakın denemelerdeki alışkanlıklarınıza yönelmeyin.

tam anlamadım üst üste kaç tane aynı şık gelebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

quote:

Evet şık dağılımı eskidendi artık öyle bir durum yok. Geçen yıl sınav ertesi yorumları okudum forumda geri dönüp mesela adamda 6 şık üst üste A gelmiş böyle olmaz bu diyerek değiştirip 2 soru kaybetmiş meğer hepsi üst üste A'ymış. Bu sınavda adaya özel olduğu için sakın denemelerdeki alışkanlıklarınıza yönelmeyin.

tam anlamadım üst üste kaç tane aynı şık gelebiliyor?

160
  • Bunu bizim matematik hocamız sölemışti ama full için 5 6 tane degıl yanı 1 2 kaldıysa max hangısınden var say az olanı işaretle diye.
  • Sbs'de dediğini yapmıştım fakat yanlış çıktı maalesef :D
  • OKS den önce dershane müdürümüz gelip bunu anlatmıştı bize, sınavda da baktım 1 şıktan diğerlerine oranla daha fazla var, yaptığımdan da emindim fakat diğer tarafta müdürün sözleri var. Sonuç olarak kendi bildiğimi yaptım ve sosyal 25/25 geldi,.
  • quote:

Oha 6 tane mı pek inandirici gelmedi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski sistemde sınava girdim o zamanlar da çok söylüyorlardı üst üste en fazla 4 şık gelir diyorlardı tabi o zamanlar bu skandallar çıkmamıştı,bir sürü taktik vardı şık sayma yöntemini dereceye oynayanlar çok yapardı.Tabi şimdiler işler çok sıkı tutuluyor sınava girerken yanınıza kimlikten başka birşey sokmamanız bile bunun bir kanıtı artık boş beleş işlere yer yok anladığımız kadarıyla.Eskiden sınav anında masanın üstünde adam sergi açardı şekeri,gofreti,üzüm kurusu fındık içi küçük vantilatör 5 tane kalem bir sürü şey.Artık bunlara izin yok bu yüzden üst üste 10 şık da gelse işaretliyin gitsin yapıcak birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

eski sistemde sınava girdim o zamanlar da çok söylüyorlardı üst üste en fazla 4 şık gelir diyorlardı tabi o zamanlar bu skandallar çıkmamıştı,bir sürü taktik vardı şık sayma yöntemini dereceye oynayanlar çok yapardı.Tabi şimdiler işler çok sıkı tutuluyor sınava girerken yanınıza kimlikten başka birşey sokmamanız bile bunun bir kanıtı artık boş beleş işlere yer yok anladığımız kadarıyla.Eskiden sınav anında masanın üstünde adam sergi açardı şekeri,gofreti,üzüm kurusu fındık içi küçük vantilatör 5 tane kalem bir sürü şey.Artık bunlara izin yok bu yüzden üst üste 10 şık da gelse işaretliyin gitsin yapıcak birşey yok

vantilatör fındık içi

• quote:

Orijinalden alıntı: dapies

her sınav bir şifre ile yapıylıyo aslında farklı algoritmalar falan filan onu bi bulsak. herşey tamam da ileriki yıllarda sırf şifre bulmak için gircem sınava

bu seneki şifre: ŞİFRE
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumat12345

quote:

Orijinalden alıntı: dapies

her sınav bir şifre ile yapıylıyo aslında farklı algoritmalar falan filan onu bi bulsak. herşey tamam da ileriki yıllarda sırf şifre bulmak için gircem sınava

bu seneki şifre: ŞİFRE

Çok komikmiş Vanpir gardaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayah

vay be knight online gibi millet full buglardan yararlanmış zamanında biz ise avcumuzu yaladık

Knight Online'da hiç değilse bugtan yararlananlar sonradan cezalandırılıyor ama sınavda o da yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_mysterious

quote:

Oha 6 tane mı pek inandirici gelmedi bana

Valla 250-260 aralığındaki sayfalar geçen sene YGS gününe ait. Oralarda araştır çıkar adam öyle demiş. Neticede 1.8 milyon ayrı kitapçık var olmayacak diye bir şey yok.
  • Adaya ozel kitapcikta sadece hanlis siklarin yeri degistiriliyor.Dogru siklar butun kitapciklard a ayni.Mesela mat15. Soru c ise butun kitapciklarda c

• Burda herkes öyle bişey yok yok diyip sınavda denicek şimdiden bir kaç kişiyi elemek istiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: f9wizardd

Adaya ozel kitapcikta sadece hanlis siklarin yeri degistiriliyor.Dogru siklar butun kitapciklard a ayni.Mesela mat15. Soru c ise butun kitapciklarda c

İyi güzel de her şıkkın yerini aynı miktarda değiştirmiyorlar ki kimi soru 2 kitapçıkta birden b olabilir kimisinde bütün salonda bir soru a olabilir tamamı ile rastgele bir iş bu. Vallahi arkadaşlar isteyen riske atabilir, çok sayıda üst üste gelen cevaplarını değiştirebilir, ben atmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykancv -- 19 Mart 2012; 10:19:08 >
  • bu yıl adaya özel kitapçık olmayacak beim bildiğim
  • Arkadaşlar hiç alakası yok bence tamamen sistem atıyor.
  • kpss de sadece b işaretleyen biri 70 civarında puan aldı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.