Bildirim
ygs de yerimizi değiştirme şansımız varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: oz_oz_oz
benim bi arkadaş geçen sene sınava girdiğinde cam kenarına denk gelmiş. güneş ışığı vurmuş kağıdına hep. ya bizimde başımıza gelirse böyle bi durum. yerimizi değiştirebilirimiz? ya da perde varsa kapattırma imkanımız olur mu?
Okuluna gidip bakmadin mi ? Benim cam kenariymis insallah sorun olmaz. -
değiştiremessin yerini mesela ben de ilköğretim de gşrcem sınava boy 193 kilo 115 napcamı bilmiyorum _____________________________ -
Yav hocam vallaha şiştim YGS konusu açma. Elim ayağım titremeye başladı üşümeye başladım ciddiyim.
Ayrıca ben de cam kenarındayım.
_____________________________ Sınavda benden yüksek puan alman, sınavdan sonra senden daha başarılı biri olacağım gerçeğini değiştirmiyor zenci dostum...
-
sınavda konuş arkaya atsınlar.
değiştirme diye bişey yok. anca sıranı değiştirirsin aynı yerde kalmak şartıyla. bu da güneş ışınlarının gelişini değiştiremeyeceğinden sorunun devam eder. şanş işi._____________________________ -
kağıta ışık gel,nce yazılar hiç görünmüyormuş ya. ya cam kenarına denk gelirsem. ne yapıcam bu durumda. zaten çok heyecanlıyım. terden sırılsıklam olurum. _____________________________ -
Arkadaşım perde vardır mutlaka çeketirirsin olur biter çekmiyorlarsa kalk sen çek hiçbir şey yapamazlar. Hasta mısın nesin ya ! _____________________________ -
Yarın tüm yurt yağmurlu kafanı yorma.
_____________________________ -
kusura bakma ama senin bugün ygs ile ilgili kaçıncı konun oluyor, bu çok mu stres var anlamadım ki,sıkma kendini bu kadar _____________________________ -
Kıllık olsun diye demiyorum ama bu heyecanla sınava girersen büyük ihtimalle başarısız olursun o yüzden rahatlamaya çalış. _____________________________ "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
Mustafa Kemal ATATÜRK -
Valla ben gidipde görmedim kötü bir yere düşmüyek
_____________________________ Yalınayaklar koleji ' Önce seni inkar ederler, sonra sana gülerler, sonra seninle savaşırlar, sonunda sen kazanırsın.[br]-Asla geçmişinle yaşama, ama daima geçmişinden ders al-
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri / Kafkas Üniversitesi('14) -
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
ben 2 kere gittim bu hafta yeri görmek için. ama yinede bulamam diye korkuyorum. yeri çok karışık._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
bende görmedim daha yarın görücez inşallah_____________________________ -
Çok stresli ve heyecanlısın.Bu kadar kaygı fazla,abartmaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuga Hideki -- 10 Nisan 2010; 19:01:32 >_____________________________
Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler
Bu alemde İstanbulu devireceğiz
Şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz... -
İnşaallah cam kenarına denk gelir yerin,güneşte bi güzel vurur kağıdına.hiç bir şey göremezsin..Töbe töbee kes artık ygs konularını :@
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyvayıEat. -- 10 Nisan 2010; 19:07:23 >_____________________________ -
Bu kadar stres yapma.
Bu arada perdesi yok mu gireceğin sınıfın..._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine arama yapıyor
- etme cahille muhabbet sözünün devamı
- bulaşık makinesine normal deterjan koydum ne yapmalıyım
- normal polis trafik cezası yazabilir mi
- dolgu olan dişimin kenarı kırıldı
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- bnd ne demek
- çay bardağı emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler