Şimdi Ara

YGS'de İptal Olacak Sorular Şunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bunlar benim kişisel görüşüm.
    Fizik basınç kaykay ve ısı sıcaklık
    Matta fofof sorusu
    Tr:Perişandır
    Sosyal:Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• perişandır neden hocam,coğrafya hidrografya da konuşuluyor
  • Sosyalde hidrografya sorusu iptal

• Sosyalde hidrografya yaptım bende ama hocaya ssordum niye kutuplara yerleşmiyolar çünkü iklimi kötü demişti.Yani ÖSYM o soruda yan çizebilir.
    Dostum perişandırda bir kelime daha vardı fiilimsi alan bi kelimeydi heralde.ÖSYM onu saymak zorunda.

• basınç iptal olursa yazık olur. O soruya zaman harcayanların hakkı yenmiş olur.
  • Hocam soruda g=10 u vermemiş.Dünyada 9.81 alınıyor.Soru bilimsel yonden hatalı.

• Judoo kullanıcısına yanıt
    Sorunun doğru yada yanlışlığı hakkında fikir beyan etmedim. Sadece yazık olur dedim. O soruyu yapan adam zaten yapardı. Yapamayanların yapamama nedeni bence g nin verilmemiş olması değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Judoo kullanıcısına yanıt
    türkçedeki o soru hatalı değil. fiilimsi zannedilen kelime, şimdiki zaman eki olan -yor ekinin yerine kullanılabilen -mekte ekini almış. hatalı bir soru değil, kesinlikle iptal olmaz.
  • Vagon anlam kapalılığı var diyebilirler. Hidrografya yaptım ama bence de iptal olmaz

• basınç sorusunun iptal olacağını sanmıyorum. 2013 ygs'de sorulan ısı sıcaklık sorusuna da hatalı dendi. daha önceleri ısı karşılaştırılabiliyorken o yıl ösym ısının karşılaştırılamaz bir nicelik olduğunu ortaya attı o soruyla. itirazlar olduysa da iptal olmadı. ''eskiden kıyaslayabiliyorduk ama o sorudan sonra iki maddenin ısısı kıyaslanamıyor kabul ediyoruz'' dendi dersanelerde vs.
    bu yüzden ''yerçekimi ivmesinin 10 m/s2 olduğunu bilinmesini istiyor artık ösym'' denirse şaşırmayın.
    ısı sıcaklık sorusunun da iptal olmayacağını düşünüyorum bu sebepten dolayı. fizikteki iptal olmasına kesin gözüyle baktığım tek soru kaykay sorusu.
  • Haklısın hocam ben yapamadım o soruyu g yüzünden değil çok süre yer dedim atladım.
    Del rey dostum onuda tr hocamız demişti bence iptal olacak.Soru normalde çok kolay İnşAllah iptal olmaz doğru yaptım çünkü bekleyip göreceğiz.
    Hayalolmuş anlam kapalılığı var ama iptal edeceklerini sanmıyorum.Ayırt edici bir soruydu çünkü.

• Kaykayla ısı kesin.diğerlerini kıvırirlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hexamethylenediamine kullanıcısına yanıt
    aynen hocam yapamayanlara gün doğdu yorumlara bakıyorum adam diyor ki g yi 10 vermemiş diye yapamadım yalana bak ne alakası var onun 10 olmayacağını bilmeyecek kadar aptallarsa zaten o sorunun çözümünü de bilmezler kusura bakmasınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hidrografya sorusuna iki coğrafya hocamda yanlış dedi iptal olurmu bence olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: karekök122

Hidrografya sorusuna iki coğrafya hocamda yanlış dedi iptal olurmu bence olmaz

Hidrografik yapı dediği için iptal olmaz bence.
    Hidrografik yapı ile su kaynakları aynı anlama gelmiyor.
  • matematikte vagon sorusu vardı bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: del rey

türkçedeki o soru hatalı değil. fiilimsi zannedilen kelime, şimdiki zaman eki olan -yor ekinin yerine kullanılabilen -mekte ekini almış. hatalı bir soru değil, kesinlikle iptal olmaz.

Soru da 2 farklı görüş var.Birincisi fiil ve isim olarak irdelersek yüklemleri perişandır isim soylu.Gelmekte kelimesi ise -mekte eki her ne kadar -yor eki anlamı taşısa da yapıca şimdiki zaman eki değildir ve kelime isim olarak kabul edilir. Yani şıklarda 2 isim soylu 3 fiil soylu kelime mevcut.Haliyle bu açıdan bakıldığında soru hatalı ve eksik iptali şart.

• Proustlavosier P kullanıcısına yanıt
    hahaha çok komik.

İptal olur yada olmaz bunu bilemem ama şunu biliyorum ki eğer iptal olursa bunun vebalini kimse kaldıramaz. Fenden 1 soru bile işaretlemiş, basınç hakkında hiç bir fikri olmayan adamların bile sorusu doğru sayılacak. Ve olan bizim giden zamanımıza olacak.
  • Basınc,kaykay,fonksiyon,yüklem iptal diyorum.Hidrografya için insallah diyorum ama sanmıyorum

• Gene vagon yazmışlar, adamı hasta edersiniz siz.

Doğru yapanlarda cevapları biliyor zaten.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.