Şimdi Ara

ygs'de baginti, kartezyen carpim, fonksiyonlarin yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar lys'ye girmeyecegim. ve bu konular bende eksik.

fonksiyonlarin ygs'de ciktigini biliyorum fakat baginti, kartezyen carpimin falan cok iyi olmasina gerek var mi sadece ygs icin?

ne kadar ayrintili bilmem gerekir? misal, bagintida simetri ozelligi, gecisken ozelligi vs bilmek zorunda miyim tek tek yoksa ustunkoru bilsem de yeter mi?

ayni sey fonksiyon icin de gecerli. zibilyon tane sey var. sadece ygs icin hangilerini bilsem yeter?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağıntı kartezyenden soru gelir 1yada 2 tane . Fonksiyondan da 3 tane gelse 5 soru . Hepsini 4 günde rahat bitirirsin ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle tesekkurler hocam. su an onumde ygs 2015 acik. 2 tane fonksiyon, 1 tane ise kumeler konusundan soru sorulmus. baginti kartezyen vs. goremedim.

kartezyen ile bagintinin bilinmesi gerektigini biliyorum cunku kumelerle fonksiyonlarin temelini olusturuyorlar. iste benim sorum da tam burda. ygs icin ne kadarini bilmem yeterli? kartezyen ile bagintiyi darmaduman mi edeyim, herbir seyini ezberleyeyim mi yoksa cok ustlerinde durmadan mantigini anlayip geceyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezun kere mezun

Bağıntı kartezyenden soru gelir 1yada 2 tane . Fonksiyondan da 3 tane gelse 5 soru . Hepsini 4 günde rahat bitirirsin ,

nereye 3 tane geliyor max 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorne Malvo

oncelikle tesekkurler hocam. su an onumde ygs 2015 acik. 2 tane fonksiyon, 1 tane ise kumeler konusundan soru sorulmus. baginti kartezyen vs. goremedim.

kartezyen ile bagintinin bilinmesi gerektigini biliyorum cunku kumelerle fonksiyonlarin temelini olusturuyorlar. iste benim sorum da tam burda. ygs icin ne kadarini bilmem yeterli? kartezyen ile bagintiyi darmaduman mi edeyim, herbir seyini ezberleyeyim mi yoksa cok ustlerinde durmadan mantigini anlayip geceyim mi?

çıkmış sorulara bak bence çok kolay soruluyor bakmasan da bulursun cevabı
  • Rubai R kullanıcısına yanıt
    evet hocam kolay sorulmus 2014 ve 2015 inceledim. kumeleri aman aman bilmememe ragmen 4 sorudan 3'unu yaptim. daha fonksiyonlara baslamadim. fonksiyonlar nasil sizce ygs'de? herbir seyini bileyim mi fonksiyonun?

fonksiyon turleri
    fonksiyonlarda 4 islem
    bileske fonksiyon
    fonksiyon grafikleri'nden hangilerini bilsem yeter?

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 PARABOL SORUSU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm konuların hepsine çalış nereden soracakları belli olmaz

• hadi123 kullanıcısına yanıt

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FacundoFerreyra -- 7 Ocak 2016; 22:24:54 >
  • up arkadaslar mesela ben ygsde hic fonksiyon grafigi gormedim onun icin bakmamayi dusunuyorum.

bunun gibi bize hamallık edecek seyleri soylerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.