Şimdi Ara

ygs de 135 üstü yapmak için ne yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
5
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk zamanda 115 civarı yaptım fakat türkçe ve sosyalim normale gore yanlış çok geldi seni sonuna dogru en az 140 bulmak istiyorum ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çalışmak
  • Üst konu olmalı.

• türkçe mat fen den toplam 120 soru var bunlardan 110 üstü yaparsan ilk 4-5bine girersin
    30 da sosyal yapacaksın.
  • Ben mf den tm ye geçtim fakat fiziği epey unutmuşum ygs kısmında en çok ondan çekiniyorum birde zaman yetiştirmek cok önemli bol deneme çözmek lazım da hangi deneme?(zaman hariç)

• soruları dikkatli okumak kafadan 5-6 net kazandırıyor. insan gibi soru kökünü iyi okuyarak, anlayarak, soruyla iletişimde olarak çözmeye çalışırsan daha kısa sürede ulaşabilirsin.
  • Dediğinizi uygulayacagim sagolun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

soruları dikkatli okumak kafadan 5-6 net kazandırıyor. insan gibi soru kökünü iyi okuyarak, anlayarak, soruyla iletişimde olarak çözmeye çalışırsan daha kısa sürede ulaşabilirsin.

Tek önemli sey bu.

• Up

• Özellikle sosyalde yanlış çok geliyor. 13 yanlış 8 boş var.

Takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyasr -- 12 Kasım 2013; 21:29:30 >
  • Net artmıyor. Takip

• türkçe paragraf sorularında bi taktiginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylm

çalışmak

Ohoo ben diyecektim bunu

• fen
  • girebildiğiniz kadar çok denemeye girin.geçen sene 100'ün üstünde ygs denemesine girdim.sonlara doğru 145-150 arası net yapıyordum ama ygs'de sosyalden 6 soru yetişmeyince 138 nette kaldım.ygs'de net arttırmanın yolu farklı yayınlardan tonla deneme çözmekten geçer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

girebildiğiniz kadar çok denemeye girin.geçen sene 100'ün üstünde ygs denemesine girdim.sonlara doğru 145-150 arası net yapıyordum ama ygs'de sosyalden 6 soru yetişmeyince 138 nette kaldım.ygs'de net arttırmanın yolu farklı yayınlardan tonla deneme çözmekten geçer bence

Cozdugun denemelerde branş denemeleri mi yoksa normal denemeler mi agirliktaydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrkN67

quote:

Orijinalden alıntı: Dt_huzurluksuz

girebildiğiniz kadar çok denemeye girin.geçen sene 100'ün üstünde ygs denemesine girdim.sonlara doğru 145-150 arası net yapıyordum ama ygs'de sosyalden 6 soru yetişmeyince 138 nette kaldım.ygs'de net arttırmanın yolu farklı yayınlardan tonla deneme çözmekten geçer bence

Cozdugun denemelerde branş denemeleri mi yoksa normal denemeler mi agirliktaydi?

ikisinden de baya çözdüm ama dersanede girdiğim deneme sayısı daha fazladır muhtemelen

• Ders çalışılmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Ders çalışılmalı.

geç kaldın :
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.