Şimdi Ara

Ygs birincisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajın en başında 160 sorunun hepsini doğru yapmış hiç stress yapmamış hiç yanlış okumamış filan bunlardan bahsedilmiş
    Ama ygs birincileri sınavı full doğru yapmıyorlar.4–5 yanlışları oluyor ama birimcinin puanını 500e tamamlıyorlar. Bir şey yazmadan ya da alıntı yapmadan önce bir doğruluğunu araştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkke72

Allah katında en üstününüz en çok takva sahibi olanınızdır. 49:13

Ne alaka şimdi Her konuyu dine mi bağlamak moda oldu. Ne alakası var...

• birinci bir kişidir, ama birinci olma kapasitesine sahip yüzlerce insan vardır, kimin birinci olduğu biraz tesadüftür aslında. o yüz kişi arasında tarif ettiğin gibi insanlar da var, sadece zeki olanlar da var. günde 1 saatten fazla çalışmayan, zaten vakti de olmayanlar var. bahsettiğin boş adamlar ise her puan aralığında var. emin ol her puan aralığında her türlü insan tanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı oldun ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

quote:

bunuda öğrenmiş olduk fenamı yani
    trollere niye böyle bir çıkışta bulunmuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

quote:

quote:

bunuda öğrenmiş olduk fenamı yani
    trollere niye böyle bir çıkışta bulunmuyorsun?

Bu arkadaş trollun ta kendisi. Kavga çıkarıp prim yapmaya artı almaya çalışmaktan başka bi amacı olduğunu düşünmüyorum

• Facebook kopyala yapıştırıcısı seni... Geçen sene kimse 160 doğru yapmadı, birincinin 7 yanlışı vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bir yazı
  • Burada arkadaş ders çalışmayın bu yanlış gibi aptalca bir önermede bulunmuyor. Sistemi gözler önüne seriyor, gerçekleri duymak istemeyenler ise türlü türlü bahanelerle kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyor. Hepsi bundan ibaret.
  • oldukça saçma bir yazı malesef.

geçen sene dershanemde ilk 500 ün içine giren 2 kız vardı.

2 kızda güzel , bakımlı ve ultra sosyal insanlardı.sizce sürekli ders çalışan biri ilk binin içine girebilir mi ? sürekli ders çalışıyor çünkü o zeki değil. zekilerle yarışması için sürekli ders çalışıyor...
  • sinava karsi degilim ama 160 soru cok sikici resmen ne zaman denemeden ciksam basim davul gibi oluyor. Sorulari mantikla cozmeyi savunan birisi olarak sinavin zaman yuzunden tamamen ezber odakli olmasini cok sacma buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: STR Priest

Kaçıncı oldun ki

İzmir içi bilgisayar ve yazılım mühendisliği istiyordum, Allah'a şükür hepsini tuttaracak bir sıralamaya sahiptim, 26 bin.
  • Bilmiyorsan yazma kardeşim,ygs 1. leri 160/160 yapıyormuş gibi konuşma
    En yüksek net onunsa 500 e tamamlanıyor
  • quote:

1. değil fakat 1800. oldum. LYS'de 300. oldum. Emin ol burdaki insanların çoğundan daha sosyaldim lisede de, şu an da.

Lisem iyi bir liseydi, ve inan bana anlattığın gibi çalışanların hiç biri ilk 10k'ya bile giremedi. En yakın arkadaşlarımdan biri kafayı bozmaya başlamıştı 11. sınıfta. Aynı dediğin şekilde 2 sene ders çalıştı. Öyle ki beraber yemekhaneye gittiğimizde kimseyle konuşmaz hızlı hızlı yemeğini yiyip geri sınıfa giderdi test çözmeye. Sınav saati geldi çattı, gece stresten uyuyamamış, hepimiz 1.lik falan bekliyorduk çocuktan. Stresten hiç bir şey yapamamış, yanlış hatırlamıyorsam 40k civarı bi şey yaptı. LYS'ye hiç hazırlanmayı düşünmedi tabi sonra. Hedefleri çok yüksekti. Mezuna kaldı, şu an Düzce tıpta.

Başka bir arkadaşım sınıftan, kız hayatımda gördüğüm en düzenli çalışan insan. Lise hazırlıktan beri günü gününe tekrarlı, her şeyi zamanında yapan, öyle çalışan biriydi. Okul not ortalaması 100'e yakındı. 12. sınıfta kimse yüzünü görmedi. Çok fazla ders çalışıyordu. Tıp istiyordu hayali oydu. Herkes en az hacettepe tıp olur diye düşünürken o nereyi kazanabildi biliyor musun? Yeditepe eczacılık.

Etrafımda böyle o kadar çok hikaye var ki, hepsini anlatsam emin olun değişir fikirleriniz. O dediğin çalışan hiç kimse ama hiç kimse istediği puanı başarıyı alamıyor. Çalışa çalışa çok yük bindiriyorlar çünkü kendilerine. O an gelince de stres dayanılmaz bi hale geldiği için, o kadar yıllık çalışmanın azmin önüne geçiyor.

Ha, ben çalışmadım mı, öküz gibi çalıştım son sene. Sabah 8de kütüphaneye giderdim, öğlen 12'ye kadar küçük sigara molaları haricinde mola vermeden çalışırdım. Sonra 12-4 arası arkadaşla buluşur, yemek yer internet kafeye vb. gider 4-4:30 gibi tekrar otururdum ders başına. Akşam 8'e kadar tekrar bi posta.

Ama ben hiç bir zaman hayatımın merkezine koymadım şu sınavı. Hiç bir zaman en önemli şey yapmadım. Etrafımda başarılı olan herkes (emin olun hepsi çok başarılı) de böyle yaptı.

Ama şimdi çok uzun yazdım, kimse okumayacak. Okuma tabi, boş ver. Sen öyle sanmaya devam et, anca kendi vicdanınızı rahatlatırsınız. Ben robot değilim sistemin çarkları yarış atı rererörö diyerek. Böyle devam edin

LYS sonucunu atar mısın zahmet olmazsa ? Gerçekten de merak ettim.

• T-72 kullanıcısına yanıt
    Maşallah 300. olmuşsun ama hiçbir nasıl yazılır bilmiyorsun. İyi bari sınavda çıkmamış. Bir net bir nettir

• quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

sinava karsi degilim ama 160 soru cok sikici resmen ne zaman denemeden ciksam basim davul gibi oluyor. Sorulari mantikla cozmeyi savunan birisi olarak sinavin zaman yuzunden tamamen ezber odakli olmasini cok sacma buluyorum.

tus 240 soru ve ezberin alası orada matematik bile yok onlar ne yapsın

• Eğitim sistemimiz iyi olsaydı :
    Ülke olduğu yerde saymazdı
    Beyin göçu vermez,alırdı
    Yurdunun insanını "o kürt,bu alevi,şu solcu,şu gavur" diye ayrıştıracak kadar zeki(!) olmazdı
    Refah düzeyi ülkenin her yerinde yüksek olurdu
    Aziz Nesin haklı olmazdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhabax

quote:

1. değil fakat 1800. oldum. LYS'de 300. oldum. Emin ol burdaki insanların çoğundan daha sosyaldim lisede de, şu an da.

Lisem iyi bir liseydi, ve inan bana anlattığın gibi çalışanların hiç biri ilk 10k'ya bile giremedi. En yakın arkadaşlarımdan biri kafayı bozmaya başlamıştı 11. sınıfta. Aynı dediğin şekilde 2 sene ders çalıştı. Öyle ki beraber yemekhaneye gittiğimizde kimseyle konuşmaz hızlı hızlı yemeğini yiyip geri sınıfa giderdi test çözmeye. Sınav saati geldi çattı, gece stresten uyuyamamış, hepimiz 1.lik falan bekliyorduk çocuktan. Stresten hiç bir şey yapamamış, yanlış hatırlamıyorsam 40k civarı bi şey yaptı. LYS'ye hiç hazırlanmayı düşünmedi tabi sonra. Hedefleri çok yüksekti. Mezuna kaldı, şu an Düzce tıpta.

Başka bir arkadaşım sınıftan, kız hayatımda gördüğüm en düzenli çalışan insan. Lise hazırlıktan beri günü gününe tekrarlı, her şeyi zamanında yapan, öyle çalışan biriydi. Okul not ortalaması 100'e yakındı. 12. sınıfta kimse yüzünü görmedi. Çok fazla ders çalışıyordu. Tıp istiyordu hayali oydu. Herkes en az hacettepe tıp olur diye düşünürken o nereyi kazanabildi biliyor musun? Yeditepe eczacılık.

Etrafımda böyle o kadar çok hikaye var ki, hepsini anlatsam emin olun değişir fikirleriniz. O dediğin çalışan hiç kimse ama hiç kimse istediği puanı başarıyı alamıyor. Çalışa çalışa çok yük bindiriyorlar çünkü kendilerine. O an gelince de stres dayanılmaz bi hale geldiği için, o kadar yıllık çalışmanın azmin önüne geçiyor.

Ha, ben çalışmadım mı, öküz gibi çalıştım son sene. Sabah 8de kütüphaneye giderdim, öğlen 12'ye kadar küçük sigara molaları haricinde mola vermeden çalışırdım. Sonra 12-4 arası arkadaşla buluşur, yemek yer internet kafeye vb. gider 4-4:30 gibi tekrar otururdum ders başına. Akşam 8'e kadar tekrar bi posta.

Ama ben hiç bir zaman hayatımın merkezine koymadım şu sınavı. Hiç bir zaman en önemli şey yapmadım. Etrafımda başarılı olan herkes (emin olun hepsi çok başarılı) de böyle yaptı.

Ama şimdi çok uzun yazdım, kimse okumayacak. Okuma tabi, boş ver. Sen öyle sanmaya devam et, anca kendi vicdanınızı rahatlatırsınız. Ben robot değilim sistemin çarkları yarış atı rererörö diyerek. Böyle devam edin

LYS sonucunu atar mısın zahmet olmazsa ? Gerçekten de merak ettim.

Buyrun hocam

• T-72 kullanıcısına yanıt
    Bende öküz gibi çalıstım diyorsunuz sizde bu konuya dahilsiniz zaten.

Burada sadece yemeden içmeden kesip ders çalışanları degil genel anlamda cok çalışanlar kastediliyor.

Sizde bu kategoriye dahilsiniz.Onlar hayatlarının merkezine koyup hata ettiler diyorsunuz ki bu konuda haklısınız ama her türlü sizde çok çalısmıssınız.

Burada olay onlar hayatlarından koptu demek degil.Burada genel olarak sistem elestiriliyor.Farklı ulke sistemlerinde bu donemlerde bu kadar ders yuku yok.

Sonucta gunlerinizin 3te birini vermissiniz ve bu halinizi hala iyi olarak degerlendiriyorsunuz.Sorun burada zaten.Kendiniz cok çalıstım hatta öküz gibi çalıştım demenize ragmen gelmis burada " ben robot degilim siz yarış atısınız vb." ayakları yapmayın diyorsunuz

Ha bu arada ben basarısız biri degilim

Bende çok iyi bir liseden mezunum çevrem dedigim gibi aşırı çalısanlar ve çalısmadıgını sananlar ile doluydu.

Bende kimse inanmak istemeyecek inanmayacak ama .Netlerim her zaman yüksekti tek yaptıgım dersleri dinlemekti o kadar.4 sene boyunca sadece yazılı oncesi 1 saat baktım o kadar.Ama cevrem beni hep inekliyor sandı kendileri gibi sandı.Son sene sadece 1 2 ay adam gibi günde 5 saat çalıştım sonra yaptıgım tek şey denemelere girip cıkmak oldu.Haftada toplasan 7 saat ya çalısıyordum ya çalısmıyordum oyle sizler gibi birsürü kaynakta cözmedim.

Ama ben her yüksek yaptıgımda az çalış demeyi aksatmadılar.Günde 1 saat bile bakmadan haftalar gecirdigimi bilirim.Ben asıl çalıstıgı halde çalısmadıgını soyleyen insanlardan nefret ettim.

Her neyse bu halimle bile 150 netleri gorebiliyordum ama gel gor ki bende asırı heyecan vardı.Sınav anında gerçek netlerimi yansıtamadım.Lys de yine onlarla yarısıyordum ama yine aynı sey sınav anı heyecanı bana darbeyi vurdu normal yaptıgımdan kat kat asagısını yaptım.

Sonuc olarak 2000. Oldum ama şu ustte yazdıklarımla oldum eger heyecanım olmasa o kadarcık çalısmayla hepinizi yine sollardım.Ama bazı insanlarında engelleyemedigi seyleri vardır bende dikkatimi ve heyecanımı kontrol edemedim.

Sonuc olarak ben dedigim gibi sadece ilk 2 ay falan gunde 5 saat bakabildim sonraki aylarda yani nerdeyse butun senemde toplasan haftada 20 21 saati bulmus muyumdur bilmiyorum ama ben bu halimle bu durumdayım ve ben gonul rahatlıgıyla az calıstım gercekten de robot degilim diyebiliyorum siz bana gore asırı calısan o cevremdeki tipler gibi kalıyorsunuz vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massohcu -- 1 Şubat 2016; 22:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

Bende öküz gibi çalıstım diyorsunuz sizde bu konuya dahilsiniz zaten.

Burada sadece yemeden içmeden kesip ders çalışanları degil genel anlamda cok çalışanlar kastediliyor.

Sizde bu kategoriye dahilsiniz.Onlar hayatlarının merkezine koyup hata ettiler diyorsunuz ki bu konuda haklısınız ama her türlü sizde çok çalısmıssınız.

Burada olay onlar hayatlarından koptu demek degil.Burada genel olarak sistem elestiriliyor.Farklı ulke sistemlerinde bu donemlerde bu kadar ders yuku yok.

Sonucta gunlerinizin 3te birini vermissiniz ve bu halinizi hala iyi olarak degerlendiriyorsunuz.Sorun burada zaten.Kendiniz cok çalıstım demenize ragmen gelmis burada ben robot degilim ayakları yapmayın diyorsunuz

Ha bu arada ben basarısız biri degilim

Bende çok iyi bir liseden mezunum çevrem dedigim gibi aşırı çalısanlar ve çalısmadıgını sananlar ile doluydu.

Bende kimse inanmak istemeyecek inanmayacak ama .Netlerim her zaman yüksekti tek yaptıgım dersleri dinlemekti o kadar.4 sene boyunca sadece yazılı oncesi 1 saat baktım o kadar.Ama cevrem beni hep inekliyor sandı kendileri gibi sandı.Son sene sadece 1 2 ay adam gibi günde 5 saat çalıştım sonra yaptıgım tek şey denemelere girip cıkmak oldu.Haftada toplasan 7 saat ya çalısıyordum ya çalısmıyordum oyle sizler gibi birsürü kaynakta cözmedim.

Ama ben her yüksek yaptıgımda az çalış demeyi aksatmadılar.Günde 1 saat bile bakmadan haftalar gecirdigimi bilirim.Ben asıl çalıstıgı halde çalısmadıgını soyleyen insanlardan nefret ettim.

Her neyse bu halimle bile 150 netleri gorebiliyordum ama gel gor ki bende asırı heyecan vardı.Sınav anında gerçek netlerimi yansıtamadım.Lys de yine onlarla yarısıyordum ama yine aynı sey sınav anı heyecanı bana darbeyi vurdu normal yaptıgımdan kat kat asagısını yaptım.

Sonuc olarak 2000. Oldum ama şu ustte yazdıklarımla oldum eger heyecanım olmasa o kadarcık çalısmayla hepinizi yine sollardım.Ama bazı insanlarında engelleyemedigi seyleri vardır bende dikkatimi ve heyecanımı kontrol edemedim.

Sonuc olarak ben dedigim gibi sadece ilk 2 ay falan gunde 5 saat bakabildim sonraki aylarda yani nerdeyse butun senemde toplasan haftada 20 21 saati bulmus muyumdur bilmiyorum ama ben bu halimle bu durumdayım ve ben gonul rahatlıgıyla az calıstım gercekten de robot degilim diyebiliyorum siz bana gore asırı calısan o cevremdeki tipler gibi kalıyorsunuz vesselam

Hocam kaç netle başladınız seneye ? 130 net falan mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.