Şimdi Ara

YGS başvurusu hk. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben internet şifremi biliyorum. parayıda yatırdım bankaya. internetten başvuru için girdiğimde öğrenim durumu adı altında bilgiler var. onu nasıl dolduracam. ben 2 yıl üniye gitmiştim. 1 yıl okudum geçen sene . 2. yılına girmedim. hangisini işaretlemem lazım

• okuldan yaptır
  • kaydın duruyosa kayıtlıyım dersin
    sildirdiysen silindi dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

kaydın duruyosa kayıtlıyım dersin
    sildirdiysen silindi dersin

Kaydımın durup durmadığını nerden öğrenecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar açık liseden yeni mezun olan birisi başvuruyu okullardan yapamıyor galiba değil mi. Herhangi bir Ösym başvuru merkezine gitmesi mi gerekiyor?
    Boşuna ösym merkezlerine gitmek istemiyorum
  • kendin sildirmeysen duruyodur.
    öğrenci bilgi sistemine girmeye çalış veya okulu ara yada gidip sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kendin sildirmeysen duruyodur.
    öğrenci bilgi sistemine girmeye çalış veya okulu ara yada gidip sorabilirsin

Hocam peki kayıtlıyla silinmiş arasında bir fark var mı? Puan kesilmesi gibi

• fark puan kesilip kesilmeme açısından bir fark yok sadece başvuru yaptığın yıldan bir önceki yıl bir yere yerleşirsen okul puanın yarıya düşer
    yani 2013te tercih yapıp bir yer kazardıysan bu yıl puanın yarıya düşer,2013te yerleşmediysen kırılma olmaz
  • Ben de şuan üniversiteye kayıtlıyım. Onaylama kısmında yazan {Eğitim Türü Okul Adı} kısmı bitirdiğim lise yazıyor. şuan ki okulum değil. Bu durum normal mi acaba? Cevaplarsanız memnum olurum teşekkürler.
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    normal çünkü üniversite sınavı başvurusunda lise bilgileri geçerli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 13 Ocak 2014; 16:50:21 >
  • quote:

fark puan kesilip kesilmeme açısından bir fark yok sadece başvuru yaptığın yıldan bir önceki yıl bir yere yerleşirsen okul puanın yarıya düşer
    yani 2013te tercih yapıp bir yer kazardıysan bu yıl puanın yarıya düşer,2013te yerleşmediysen kırılma olmaz

2012 eylül de tercih yapıp yerleştim. Geçen yıl gittim. Bu sene gitmedim

• puanın kırılmaz yanılmıyorsam da kendin sildirmediğin sürece kaydın silinmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.