Şimdi Ara

YGS-5 58 binden TM-2 15 bine?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGs-5 58 binden TM-2 15-16 bin civarına çekebilir miyim? Bunun ne kadarı sayılsalcıdır acaba? Geçen sene böyle sıçrama yapan oldu mu? Geçen sene 392 yapan 16bininci olmuş, bana TM-2 420 ham lazım...

İhtimal var mı beyler, işi zora mı soktuk?

• aynı kaderi ve aynı hedefi paylaşıyoruz. benden 2bin öndesin.... ben hdefimi 10bin olarak koydum şuan elimde kitap çalışıyorum biyandan kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylant09

aynı kaderi ve aynı hedefi paylaşıyoruz. benden 2bin öndesin.... ben hdefimi 10bin olarak koydum şuan elimde kitap çalışıyorum biyandan kolay gelsin :)

Benim alan dışı olduğu için hedef birer örtüşüyor o zaman. Kolay gelsin sana da, inşallah olur...
  • ygs de 55 bininci olmuştum. yılmadım ve çalışmaya devam ettim. 55 bin olan ygs sonucum lys de tm-2 puan türünde 11251. liğe yükseldi.
  • netlerin neydi ya merak ettim
  • çok yakın tanıdığım ygsde 80bindeyi.Şu an iü hukuk da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

ygs de 55 bininci olmuştum. yılmadım ve çalışmaya devam ettim. 55 bin olan ygs sonucum lys de tm-2 puan türünde 11251. liğe yükseldi.

Bir eşit ağırlık için YGS'de 55 bininci olup LYS'de 11 bininci olmak yükselmek değil, olduğu yerde kalmaktır Zaten ygsde ilk 50 binin 40 bin civarı sayısal. Geçen yıl böyle bir tablo vardı, bulamadım şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    85 tyt 58,25 ayt 95,6 obp
    2 yıl önce açıldı
    40 günde tyt (hedef ilk 30 bin)
    4 yıl önce açıldı
    YKS İLK 30.000
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani sonuç normal sayılır? İçime biraz su serptiniz. Ama alan dışı benim onu eklemeyi unuttum, 40 puan civarı gelecek okuldan. Zaten üniversite ayrımı yapmıyorum, her yer olur... En iyisi çalışma temposunu artırmaya devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: earane

quote:

Orijinalden alıntı: ay dikey

ygs de 55 bininci olmuştum. yılmadım ve çalışmaya devam ettim. 55 bin olan ygs sonucum lys de tm-2 puan türünde 11251. liğe yükseldi.

Bir eşit ağırlık için YGS'de 55 bininci olup LYS'de 11 bininci olmak yükselmek değil, olduğu yerde kalmaktır Zaten ygsde ilk 50 binin 40 bin civarı sayısal. Geçen yıl böyle bir tablo vardı, bulamadım şimdi.

onu bulursan çok yardımcı olursun ya cidden
  • Buldum YGS 5 60. sayfadan başlıyor. Bu tablonun doğru olduğuna eminim, çünkü geçen yıl YGS'de 3000 civarı olan iki arkadaşım da ilk yüze girmişti LYS sonucuna göre.
    http://www.dogrutercih.com/ozel-dosyalar/kitap2.pdf
  • çok sağol gerçekten

ilk 63binde 13bin tmCi gözüküyor.. çok yardımcı oldun arkadaşım sağol gerçekten ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylant09 -- 29 Nisan 2011; 14:06:16 >
  • sağol .

kardeşim bunu çok merak ediyordu
  • Rica ederim Ama artık sayısallarında tm bölümlerine girdiğini unutmayın, yine de rakamlar harika tabii ki.

quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Yani sonuç normal sayılır? İçime biraz su serptiniz. Ama alan dışı benim onu eklemeyi unuttum, 40 puan civarı gelecek okuldan. Zaten üniversite ayrımı yapmıyorum, her yer olur... En iyisi çalışma temposunu artırmaya devam...

Alan dışıysan biraz daha yüksek yapman lazım ama buna rağmen hiç zor değil. Telaşlanacak bir durumda değilsin bence.
  • geçen yıl ygs 5 de 382 aldım 72 bininciydim lys sonuçları fln ham puanım 375 le 27.500 okul puanı ile 31800 oldu sen lys 32+ mat2 15+ geo 45+ edb 17+ coğ ile ilk 15 bine girersin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

geçen yıl ygs 5 de 382 aldım 72 bininciydim lys sonuçları fln ham puanım 375 le 27.500 okul puanı ile 31800 oldu sen lys 32+ mat2 15+ geo 45+ edb 17+ coğ ile ilk 15 bine girersin bence

Yok hocam imkansız o şekilde benim hedefim 44+ mat, 24+ geo, 44+ edebiyat, 20+ coğrafya... Bu şekilde kıl payı yerleşirim diye düşünüyorum...
  • quote:

quote:

geçen yıl ygs 5 de 382 aldım 72 bininciydim lys sonuçları fln ham puanım 375 le 27.500 okul puanı ile 31800 oldu sen lys 32+ mat2 15+ geo 45+ edb 17+ coğ ile ilk 15 bine girersin bence

Yok hocam imkansız o şekilde benim hedefim 44+ mat, 24+ geo, 44+ edebiyat, 20+ coğrafya... Bu şekilde kıl payı yerleşirim diye düşünüyorum...

Okul puanın kaç ve hangi üniversiteyi düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftss

quote:

quote:

Okul puanın kaç ve hangi üniversiteyi düşünüyorsun?

0,12 ile 40 civarı okul puanı gelmesi lazım. Üniversite fark etmez, burslu vakıf veya devlet. Hatta tutmazsa kıbrıs seçeneği de duruyor masada...

• Ben , geçen sene bizim dersanede 60 binden 12 bine çeken gördüm hem de sayısaldı(ygs 1-2 => MF) sen çok rahat çekebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 30 Nisan 2011; 13:36:05 >
  • değerli arkadaşım,
    tecrübe sahibi olarak bir kaç kelam ediyim. Geçen sene girmiş birisi olarak ygs-5 sıralamam 41 bin idi. Lys netlerim şu şekildedir ki, Mat2 47.5 Geometri 25 Edebiyat 41 Coğrafya 22.75 Bu netler ile ham puan sıralamasında 4binde idim. Okul puanı 2 bin sıra geriye attı ama ona rağmen Şu an İstanbul Üni. Hukuk Fakültesindeyim. 70 bindeki birçok arkadaşım şu an Selçuk Üni. Hukuk Fakültesindeler. Edebiyatın sağlam olur matematiği biraz iyi yapar isen 58 bine bakma. Muhtemel olarak 58 bin sıralamanın içerisinde sana rakip olabilecek 15 bin kişi vardır. En kötü ihtimal 20bin. Şunu bilmelisin ki belirleyici olan edebiyat değil matematiktir. Sınavında başarılar dilerim..
  • Bessir güzel bir örnek olmussun ama belirleyici olan Matematik derken edebiyatı herkes kolay yaptıgı icin mi dedin? Cünkü Tm-2 puanında Edb. ve Mat. aynı puanı getiriyor. Sen Mat. 40 Edb. 50 falan yapsaydın yine kendi puanına yaklasık bir puan cıkartırdın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.