Şimdi Ara

YGS-5 58 binden TM-2 15 bine? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açıkçası edebiyatıda yapamayan çok kişi var. matematikten fazla çalışmak gerekiyor. yani matematikte soru çözümü neyse edebiattada ezber o. çok fazla ezberlencek şey var 50nin üstünde yapmak çok çalşma istiyor.karışabiliyorda bazen çorba olabiliyor. ama tabi matematiği çoğu kişi yapamıyor. mat'tan fark yaratmak çok avantajlı.
  • Matematikten fark yaratmaya mecbursun ama tut ki sınavda caktın matematik 35 civarı gelicek. O zaman da edbiyatı 50 civarı yapman gerekir. Edebiyatta calıstıktan sonra mazeret yok yapılır. Mesele Dil anlatıma calısmak. Sadece 36 edebiyat sorusu cıkıyor sonucta.
  • hukuk isteyen ea öğrencilerinin birçoğu edebiyat yapıyor. yani ea sıralamasında ilk 10binde herkesin edebiyattan 60 üstü yaptığını düşün. bunların azımsanmayacak bir kısmı da 70 üzerine çıkabiliyor. böyle bir durumda senin zaten her şekilde edebiyatı sağlam yapman, ayrıca onların matematikteki "50yi geçsem yeter" düşüncesini de aşman gerekiyor. 65 edebiyat 65 matematik seni ilk 10bin'e çok rahat bir şekilde sokar. ancak üstüne ne koyarsan kısmetin o derece yükselir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BessiR
    hukuk isteyen ea öğrencilerinin birçoğu edebiyat yapıyor. yani ea sıralamasında ilk 10binde herkesin edebiyattan 60 üstü yaptığını düşün. bunların azımsanmayacak bir kısmı da 70 üzerine çıkabiliyor. böyle bir durumda senin zaten her şekilde edebiyatı sağlam yapman, ayrıca onların matematikteki "50yi geçsem yeter" düşüncesini de aşman gerekiyor. 65 edebiyat 65 matematik seni ilk 10bin'e çok rahat bir şekilde sokar. ancak üstüne ne koyarsan kısmetin o derece yükselir.

+60 edebiyat
    65 mat 65 edebiyat ustune biraz birseyler ekle oylemi...
    Sen gecen sene sinava girdigine eminmisin :))
  • beyler siz 60 edebiyat diye neyi kastediyorsunu coğrafya dahil mi söylüyorsunuz?
    Bu arada şu Ygsde kaçbine girdiğimizi gösteren tablo çalışma şevkimi alevlendirdi çünkü giderek moralim bozuluyordu ve nerdeyse bırakma aşamasındaydım.YGs 5te 95 bininciydim bu sene 10000e girmem mümkünmü TM1de?
  • Ea'da derece yükseltmek nispeten sayısala göre daha kolay geçen sene ygs de 100000 de olan arkadaşım lys de 13.000 olmuştu
  • ben 45 binden 2 bin ceker miyim ya ilk 10 bin falan aslında hayal degil ama 2 binde biraz abartı gibi. Mat. cok iyi durumda su an ama Edebiyat kasmam gerek. Lys'de 45 mat 25 geo 50 edb. 22 cog. neti beni o duruma getirir mi acaba ? Son dershane sınavı netlerim Mat 49d-1y geo 26d-2y edb. 51d-3y cog 22d-2y.
  • ilk 78binde kaç tmci gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

ben 45 binden 2 bin ceker miyim ya ilk 10 bin falan aslında hayal degil ama 2 binde biraz abartı gibi. Mat. cok iyi durumda su an ama Edebiyat kasmam gerek. Lys'de 45 mat 25 geo 50 edb. 22 cog. neti beni o duruma getirir mi acaba ? Son dershane sınavı netlerim Mat 49d-1y geo 26d-2y edb. 51d-3y cog 22d-2y.

Geçen yıl YGS'de 380 civarı alıp, Boğaziçi Uluslararası İlişkiler'e giden birini biliyorum. Okul puanın da iyiyse mümkün
  • quote:

Orijinalden alıntı: earane

quote:

ben 45 binden 2 bin ceker miyim ya ilk 10 bin falan aslında hayal degil ama 2 binde biraz abartı gibi. Mat. cok iyi durumda su an ama Edebiyat kasmam gerek. Lys'de 45 mat 25 geo 50 edb. 22 cog. neti beni o duruma getirir mi acaba ? Son dershane sınavı netlerim Mat 49d-1y geo 26d-2y edb. 51d-3y cog 22d-2y.

Geçen yıl YGS'de 380 civarı alıp, Boğaziçi Uluslararası İlişkiler'e giden birini biliyorum. Okul puanın da iyiyse mümkün

Bogazicinde uluslariliskiler yok galiba ya öyle biliyordum Odtü falan olmasın acaba bahsettigin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: earane

quote:

Bogazicinde uluslariliskiler yok galiba ya öyle biliyordum Odtü falan olmasın acaba bahsettigin.

Bu bölüm Boğaziçi'nde "Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler" adıyla var.

• ygs5'i 98 bin olan birisine herhangi bi yerde okul öncesi gelr mi ?? okul puanı cok etkilio mu sıralamayı?
  • benim ygs5 te 118 bindeyken 16 bininciliğe çıkan arkadaşm var buna ne dersiniz :D:D
  • Ygs-6'da 116 bin olup tm-1 de 60 bine girmek için sizce kaçar net gereklidir 2. bölümden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titta -- 9 Temmuz 2011; 1:00:01 >
  • Arkadaslar ygs 5 im 59 bin lys 1. Toplam 30 lys 3 toplam 45. Tm 2 de 50 bine girermiym?? Yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs 5te (ea) 40bin lys ye çok çalışmadım 15 bin olur mu diye düşünmekteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunalunay

ygs 5te (ea) 40bin lys ye çok çalışmadım 15 bin olur mu diye düşünmekteyim

Okuldan 50+ puan gelirse 15 bine girersin. 40- gelirse 30 bine girersin. Önündekilerin çoğu sayısal, tıpa-diş hekimliğine-FTR vb yerlere gidecek kişiler. YGS'ye denk netler yapıp durumunu koruman gerekiyor yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.