Şimdi Ara

YGS-5 40K DAYIM ANKARA HUKUK ŞANSIM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER YGS 5 TE 40K DAYIM ACABA ANKARA HUKUK GELEBİLİRMİ ? BİR DE ŞUNA DİKKAT ETTİM BEN 40KDAYIM PUANIM 390 ADAM 395 SIRALAMA 34K YANİ LYS DE 2-3 NETLE KAPATILABİLECEK AÇIKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE ?

• Ankara Hukuk dediğinizgeçen sene 6-7 bin ile alan ve çok tercih edilen bir yer yani moralinizi bozmak istemem ama bu sene derslerinize odaklanıp seneye deneyin bence hocam gerçekçi olursak, imkansız diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 1 Nisan 2013; 17:21:43 >
  • geçen sene 5.200-300 civarı kapattı bizim okul. Çevremde 30binden çeken var en fazla, ama yapabilirsin tabi neden olmasın. Ama İstanbul ya da Marmara daha olası.
  • Ben 395 olan o insanim 35k siralama aynen hedefim ankara hukuk insallah vardir ornekleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs 5 den 383 alıp şu an ankara hukukta okuyan arkadaşım var hiç unutmam sayısaldan tm geçmişti eleman
  • geçen sene gördüm 100binden 3bine çeken eşitağırlıkcı vardı forumda sınav sonuç belgesi dolaşıyordu
  • Ben de 43k Ankara Hukuk istiyorum okuldan 2010 da 76k dan 2k ya çekip Ankara Hukuk'a gitmiş insan var umarım çekebiliriz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEŞEKKÜRLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım çekebilirim ama arakadaşların dediği gibi istanbul ve marmara daha yüksek ihtimal, ama şansımı zorlicam ankara hukuk için, iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.