Bildirim
YGS-5 40K DAYIM ANKARA HUKUK ŞANSIM ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ankara Hukuk dediğinizgeçen sene 6-7 bin ile alan ve çok tercih edilen bir yer yani moralinizi bozmak istemem ama bu sene derslerinize odaklanıp seneye deneyin bence hocam gerçekçi olursak, imkansız diyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana.. -- 1 Nisan 2013; 17:21:43 > -
geçen sene 5.200-300 civarı kapattı bizim okul. Çevremde 30binden çeken var en fazla, ama yapabilirsin tabi neden olmasın. Ama İstanbul ya da Marmara daha olası. -
Ben 395 olan o insanim 35k siralama aynen hedefim ankara hukuk insallah vardir ornekleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ygs 5 den 383 alıp şu an ankara hukukta okuyan arkadaşım var hiç unutmam sayısaldan tm geçmişti eleman -
geçen sene gördüm 100binden 3bine çeken eşitağırlıkcı vardı forumda sınav sonuç belgesi dolaşıyordu -
Ben de 43k Ankara Hukuk istiyorum okuldan 2010 da 76k dan 2k ya çekip Ankara Hukuk'a gitmiş insan var umarım çekebiliriz
-
umarım çekebilirim ama arakadaşların dediği gibi istanbul ve marmara daha yüksek ihtimal, ama şansımı zorlicam ankara hukuk için, iyi çalışmalar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X