Bildirim
Yetti Gari! Sivilcelerim Bitmedi!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
roaccutane _____________________________ www.thefranksinatra.com -
quote:
Orijinalden alıntı: Kocaeli1441
Arkadaşlar ortaokuldan beri yüzümde ve sırtımda sivilce var.
Çok uğraştım. Sabun-Jel-İlaç aldım doktor tavsiyesi ile ama bir türlü geçmedi :(
Psikolojik olarak çöktüm. Doğal tedavi bilen veya bi önerisi olan varsa lütfen yardım etsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_18290049/tm.htm_____________________________ -
çok sağol doktor bey _____________________________ -
quote:
çok sağol doktor bey
dostum kimselen dalga geçme sağlık konusundada kimseniz sözüylen hareket etme birilerinin dediklerini demek böle tedaviler varmış anlayışıylan değerlendir ama uygulamaya koyma bu konuda tek çözüm yıllarca akademik bilgi almış doktorlardır tabi sivilcelerin varsa gidersin açık açık anlatırsın işde raucotane tarzı ilaçlar verir vermez o onun bileceği iş sen doktora raocotene denen ilaç varmış dersin o da uygun görürse reçetene yazar_____________________________ Arsız, Densiz, İlkesiz, Haddini Bilmez, Bayağı isen, Yanımıza Uğrama!
Küstah, Mürai, Tufeyli, Zevzek, Müptezel, Basmakalıp isen, Kapımızı Çalma!
Palavracı, Korkak, Kalleş, Ahlâksız isen, Eşiğimizi Geçme!
İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme! -
quote:
Orijinalden alıntı: tulamistad
quote:
çok sağol doktor bey
dostum kimselen dalga geçme sağlık konusundada kimseniz sözüylen hareket etme birilerinin dediklerini demek böle tedaviler varmış anlayışıylan değerlendir ama uygulamaya koyma bu konuda tek çözüm yıllarca akademik bilgi almış doktorlardır tabi sivilcelerin varsa gidersin açık açık anlatırsın işde raucotane tarzı ilaçlar verir vermez o onun bileceği iş sen doktora raocotene denen ilaç varmış dersin o da uygun görürse reçetene yazar
Bencede doktora gitmeden ilaç alma. İlk önce iyi bir hastanede cildiye bölümüne gitmeni öneririm
İnce bir şişede losyon olarak eczanelerde satılıyor._____________________________ -
Sivilcenin çıkmasının dolu nedeni olabiliyor.Herkesin önerdiği 1-2 ilaç ile geçmeyeceği kanısındayım.
Keisnlikle bir cildiye ye gidip muayene olunuz duruma göre hem içten hem dıştan bir tedavi uygulayacaklardır.Yediğiniz bi kısım yiyeceklerede yasak konulacaktır vs._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kamfolin krem kullananlar kadınlar kulübü
- kronik ürtiker hasta yorumları
- göğsümün ortası kütlüyor
- sakroileit hasta yorumları
- sarımsak limon kullananların yorumları
- insan gözü kaç fps
- en iyi taşınabilir nebulizatör kadınlar kulübü
- penis nakli
- ev tipi koşu bandı tavsiye
- tarantula logoplex insanda kullanımı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler