Şimdi Ara

Yetkili servis olmayan lastik tamircilerine gitmeyin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 ay önce lastiğime sunta vidası girmişti. Mahalledeki b ir lastikçiye gidip tamir ettirdim. 10 gün sonra gene inmeye başladı.Tekrar gittim adam tekrar yama yaptı.1 ay sonra gene inmeye başladı. Tekrar gittim ama adam kapatmış gitmiş. Servise gittim servis lastiğin fazla zımparadan kort bezinin çıktığını ve aynı yerden bir daha tutmayacağını söyledi. Daha 7 aylık lastiğim çöp oldu ve bana 160 tl ye maloldu bu ders. Siz siz olun lastik bayisi yetkili servis dışında lastik tamircilerine gitmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevketmehmet

Arkadaşlar 2 ay önce lastiğime sunta vidası girmişti. Mahalledeki b ir lastikçiye gidip tamir ettirdim. 10 gün sonra gene inmeye başladı.Tekrar gittim adam tekrar yama yaptı.1 ay sonra gene inmeye başladı. Tekrar gittim ama adam kapatmış gitmiş. Servise gittim servis lastiğin fazla zımparadan kort bezinin çıktığını ve aynı yerden bir daha tutmayacağını söyledi. Daha 7 aylık lastiğim çöp oldu ve bana 160 tl ye maloldu bu ders. Siz siz olun lastik bayisi yetkili servis dışında lastik tamircilerine gitmeyin.

sizin mahalledeki acemiymiş tabandamiydi vida deligi yanaktami ?

kaynak yapilir gene kurtarilir lastigin .

tabandaysa tamir kiti bile lastiginizi uzun süre kullanmaniza olanak saglar ..

• Tabandaydı.
    Siyah kauçuk tarzı bir şeyle kaynak yapılabileceğini ama 35 tl ye malolacağını bununda büyük ihtimal tutmayacağını söylediler. Biz yapar göndeririz ama paranız boşa bider vs dediler. Bu durumda yeni lastik aldım 130 tl ye. Önceden verdiğim 30 tl tamir parası da gitti tabi.
  • Ustanın acemiliği gibi görünüyor. Lastik ile ilgili bir problemim olduğununda evimize yakın yerdeki lastik tamircisine giderdim. Lastiğe fitil takmak yerine sıcak kaynak yaptırırdım daha sağlam olurdu. Sizede öneririm bir probleminiz olduğunda 15 dk daha bekleyin fitil yerine sıcak kaynak yaptırın. Konu ile alakasız oldu ama ben memnun kaldığım için sizinle de paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketmehmet

Tabandaydı.
    Siyah kauçuk tarzı bir şeyle kaynak yapılabileceğini ama 35 tl ye malolacağını bununda büyük ihtimal tutmayacağını söylediler. Biz yapar göndeririz ama paranız boşa bider vs dediler. Bu durumda yeni lastik aldım 130 tl ye. Önceden verdiğim 30 tl tamir parası da gitti tabi.

vida deligi vida çapı kadarsa ve lastigin havasi inmeden vida üzerinde duruyorsa ve dedigin gib tabandaysa o usta gercekten usta filan degilmiş senin lastigi göz göre göre ..
    10 liralik işi sana 30 liraya yapmiş hadi 15 lira en fazla kaynak yapsa ki 3,5-5 cm gibi kocamn bişey hava kaçirmasi imkansiz olurdu ancak 30 lira alinirdi neyse geçmiş olsun .
    en azindan lastiginiz çok pahali degilmiş . 375 TL olsa ne yapardiniz
    geçmiş olsun boşverin unutun gitsin ama o lasitginizide yetkili olmayan işinin ehli bir / birkaç ustaya gösterin yinede ilerde yedek olarak lazim olabilir .

• Bizim orada da lastik tamiri için 10 tl alıyorlar ve genelde izbe kötü dükkanlar. Geçmiş olsun ama yatkilisi de farklı olmayabilir burası Türkiye önemli olan işten anlayan esnaf bulmak.
  • yetkili servisler tamiryapıyormu benim bildiğim yenisini aldırırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mıchelin yetkili lastik bayisine gidiyorum orda yapıtrııyorum bugune kadar bir sıkıntı duymadım
  • 10 ayda 3 vida girdi lastiklere her seferinde kia servisinde yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

yetkili servisler tamiryapıyormu benim bildiğim yenisini aldırırlar.

Arkadaşa yenisini aldırmışlar zaten..
  • lastiğe yama bile yapamayan lastikçiye yuh diyorum bu arada serviste yama tutmaz vs diye sallamış buservisler ekonomiye zarar at yenisini al sokaktan topluyoruz parayı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

Ustanın acemiliği gibi görünüyor. Lastik ile ilgili bir problemim olduğununda evimize yakın yerdeki lastik tamircisine giderdim. Lastiğe fitil takmak yerine sıcak kaynak yaptırırdım daha sağlam olurdu. Sizede öneririm bir probleminiz olduğunda 15 dk daha bekleyin fitil yerine sıcak kaynak yaptırın. Konu ile alakasız oldu ama ben memnun kaldığım için sizinle de paylaşmak istedim.

sıcak kaynak lastiğin yapısını bozuyor. o yüzden pek tavsiye edilmez..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.