Şimdi Ara

yETKİLİ SERVİS DIŞI BAKIM garantiyi bozmaz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceki gün yıllık bakımını garati bozulmasın diye düşünerek yetkili serviste yüksek fiyata yaptırdığım aracım için bugün internette şöyle bir şey gördüm. bUNUN ASLI ASTARI NEDİR?

http://www.usta.tc/BlokMuhafiyet.aspx

• Soylu Usta'nın yeri benim çalıştığım sokakta. İçerde görüyorum hep BMW'ler Mercedesler lüks araçlar var. Ama dışarıya koydukları araçları görseniz bide. Kazalı araçları yağmurun, karın altında dışarda öylece bırakıyorlar. Araç yapılacağı güne kadar dışarda bekliyor. Servisin önünden her geçişimde acıyorum o araçların sahiplerine.
  • "Zarar bağımsız servisin bozuk parça kullanması veya ihmalkar çalışmasından kaynaklanıyor ise, durumun sorumlusu bağımsız servistir ve işi yapan kişinin ürüne ilişkin yasal sorumluluları üstlenmesi gerekir."

Düşünülmesi gereken bir bilgi. Yetkili servis daha sonra bir problem olunca siz aracın bakımını vs. başka yerde yaptırdınız o yapılan işlemlerden dolayı böyle oldu falan derler. Belkide o işlemlerden dolayı değil. Bir oraya bir buraya, uğraş dur. Kurumsallaşmış servisler belki arkasında durur yaptığı işlemlerin ama ya kurumsallaşmamışlar? Hepsi yaptığı işlemin arkasında durucak mı?
  • Yasalara göre dışarıda bakım yapman direk olarak garantiyi bozmuyor. Ama yukarıdaki arkadaşında yazdığı gibi bir yandanda açık kapı bırakıyor. Araca birşey olduğu anda yetkili servis bunları örnek göstererek onlardan kaynaklanıyor gidin onlara sorun diyor.

Sonuç olarak el mahkum yetkili servis.
  • Bence firmanın yakın noktada servisi yoksa bozmaması sağlanmalı. Bu vesileyle ithal otomobil üretici ve ithalatçıları organizasyona gereken özeni gösterirler. Göstermezlerse de kendileri bilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.