Şimdi Ara

yetiştirenler nasıl yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde matematiği sona bırakmam msü'de tsfm sıralaması ile gideyim dedim

bir saat kala matematiğe başladım ve heyecanlanıp sadece 22 soru işaretleyebildim

bu yetiştirememe sıkıntısı uzun süredir var ve gerçekten çok sinirleniyorum üzülüyorum normalde yapabileceğim sorulara vaktim kalmıyor

yetiştirebilenler nasıl beceriyor bunu lütfen yazabilir misiniz

ne yapmam gerekiyor bu süre sıkıntısını yenebilmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turlama

• tamamen aynı senaryoyu yaşadım ben de soruyla boğuşma ve yavaşlıktan oluyor bende

• Yetiştirememek bence yavaş çözmekten daha çok çözememekle alakalı

• turlama kesinlikle. tsfm sıralamasında gidiyorum denemelerde. türkçede 20. soruya kadar geldim 2 3 boşla sonra art arda bir sürü paragrafı yapamayınca direkt sosyal ve feni hallettim. ordan da matematiğe geçtim. ortalarda bi yerde baya yavaşladım matematikte ama devam ettim. bazı soruları hızlı atladım. sonra türkçede kalan 20 civarı boşuma döndüm. orayı halledip matematikte birkaç soru baktım. toptalde 102 soru işaretleyebildim ama biraz daha kafamı toplasam matematikte 3 4 soru daha yapabilrdim. neyse hayırlısı buymuş. şanslıysam 95 civarı gelir ama sanmıyorum pek. matematik denemelerine daha çok ağırlık vereceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 4 Nisan 2021; 14:6:48 >
  • tespit gibi tespit

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 soruyu türkçede sosyalde 2.ye okuyorsan yetişmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bunlar iş yapar mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe'yi olabildiğince hızlı çözmeye çalışıyorum 6-7 boşla ve emin olmadığım sorularla. 25 dakikada bitmiş oluyor sosyal de 10 dk sürüyor maksimum. Matematikte de atlaya atlaya gidiyorum yine 6-7 boşla 1 saat falan sürüyor. Feni de 10 dakikada çözüp kodlamaya başlıyorum genelde 45 dakika falan kalmış oluyor. Kontrol ede ede, Türkçe'yi 10 dakikada kodluyorum sosyali de kodlayıp matematikte yapamadıklarıma bakıyorum. Ben kendime en uygunun böyle çözmek olduğuna karar verdim, tabi ki herkes farklı ama bence en önemlisi soruları geçebilmek.
    Bu arada MSÜ'de de Türkçe 25 dkda bitti 38d 2y

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.