< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 29 Aralık 2017; 1:45:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 29 Aralık 2017; 1:45:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer çok geç kaldığını düşünürse zaten endişe duymaması imkansız bir insanın.
Sadece sınav değil her konuda. Aksine düşünce kontrolü bu şekilde olmuyor, Albert Einstein şunu söyler. "An'a odaklanın" Yarını veya ondan sonraki günü değil. Bugünü yaşamalı insanlar. Bir plan yaparsın. Kazanacağını hedeflersin. Atıyorum şu aşamada bile 480 Puanı hedeflemeli. Amaç 480 puan almak değil, beyne üst bir limit tanıtmak. Fakat bunu yaparken kendisine sesli olarak söylemeli, öfkesini alacağım diyerek kendisine kazıtmalı. Amaç işitme yoluyla da mesajı vermek. Bir de bir yere 480 puan falan yazıp görüntü yoluyla da iletmek lazım beyne. Beyinde bir anda değişimler meydana gelecek önce büyük bir yük binecek. 1 2 ' gün boyunca belirlenen sürede 480 puan almak için düşünmeye başlarsın. Beyin makine gibi çalışmaya başlar 2 gün huzursuz olursun. Fakat bu süreçte plan adım adım gelişir. Süreler hesap edilir. Çalışma planı hazırlar. Kısacası bu sürede 480 puanı alabilmek için bir plan yapar. Ondan sonra iş senin çalışmana bakar. Gözlemlerim neticesiyle hedeflenen şeyin bir altı genelde alınıyor. Yani 480 değilde 420 430 olur. Hedef 350yse , 480 yine hedeflenir plandan sonraki aşamada 400 yeterli diyip rahatlayabilir ve bu anda insan kesinlikle alabileceğini düşünür hedef 480 ve planı onayken bir anda 400 ' e düşürmesi "süre hayli hayli yeter" gibi bir aşamaya koyacaktır insanı.Buda işin başka boyutu. Dediğim gibi olay beyninizi nasıl yönettiğinizle alakalı, o yüzden düşünürler boşuna demiyorlar "Daima Büyük Düşünün" diye.. Bu arada kendisini anı yaşamaya,bugünü yaşamaya alıştırdığınız da gelecek kaygıları son bulabilir. Bununla beraber, korku kontrolü için korktuğunuz şeyi gözünüzün önüne getirip neden korktuğunuzu sorgulamanız sonrada korktuğunuz şeyi tekrar eski yerine koymanız , anlamalısınız ki korku,kaygı,stres bunlar sadece uyarıcı görevi görür. Sadece sizi uyarırlar, bu kadar etkisinde kalıp esiri olmamalısınız. Kaygılar geleceğin kendisi değildir olmayan şeylerde bile kaygı duyabiliyor insan , çözüm yolu varsa tekrar zihninize olumlu bir mesaj gönderin. Bu arada zihinsel bir kontrolde çok yardımcı olan meditasyondur. Sıklıkla meditasyon yapılmalı. Bildiklerimden birazını aktardım. Herkese iyi çalışmalar dilerim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|