Bildirim
Yeterli depo alanı yok hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne olarak formatladın, dosya sistemin FAT mi, NTFS mi? eğer fat olarak formatladıysan büyük dosyaları atmaya çalıştığında o uyarıyı alırsın. Yani fat dosya sistemi belli bir boyuttan yüksek dosyaları tanımaz. Formatlarken NTFS dosya sistemi ile formatlamalısın. Bilgi verirsen yardımcı oluruz. _____________________________ Amatör ruh! -
Win8'in kendi içindeki ''Bilgisayarınızı Sıfırlayın'' seçeğeni ile attım format o şekilde atılabildiğini görmüştüm internetten ancak FAT ve NTFS olaylarına hakim değilim malesef. Eğer beni yönlendirirseniz size yönlendirmeniz üzerinden bilgileri verebilirim bakıp (Nereden nasıl bakacağım vs) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DoraUras
Win8'in kendi içindeki ''Bilgisayarınızı Sıfırlayın'' seçeğeni ile attım format o şekilde atılabildiğini görmüştüm internetten ancak FAT ve NTFS olaylarına hakim değilim malesef. Eğer beni yönlendirirseniz size yönlendirmeniz üzerinden bilgileri verebilirim bakıp (Nereden nasıl bakacağım vs)
Şöyle yapacaksın.
win8 kullanıcısı değilim ama bilgisayarıma gir, harddisk e sağ tıklayıp özelliklere gir. Açılan pencerede dosya sistemi / file system diye bir yazı olacak FAT, FAT32, NTFS gibi şeyler yazar. Orada NTFS yazmıyorsa sorunun bu demektir:)_____________________________ Amatör ruh!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt