Şimdi Ara

Yeterince protein alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben evde çalışıyorum dumbell halter herşey var salona gidecek zamanım olmuyor o yüzden evde çalışıyorum uzun bir süre ara vermiştim ama şimdi kendime program yapıp tekrar çalışmaya başladım fakat beslenme konusunda sorun yaşıyorum, şöylede birşey var onu da belirteyim bir işyerine servis yapmaya başladık birkaç aydır gecede sabaha kadar sipariş götürüyorum en az 30 kere 3 katlı işyerine inip çıkıyorum asansör yok kan ter içinde kalıyorum haliyle, öküz gibi cips dondurma pilav vs aklınıza gelebilecek ne kadar karbonhidrat varsa yememe rağmen 1 ayda 5 kilo verdim 3 gündür protein ağırlıklı besleniyorum ama yeterli gelmiyor mesela bugün 2 yumurta 80 gr ton balığı salata gibi yapıp hepsini karıştırıp yedim, tavuk sade yapamadım hazır sote gibi vardı onu pilavla yedim biraz süt içtim biraz meyve yedim toplasan 50 gr protein almışımdır o kadar bile yok iştahım da yok açıkçası et tavuk yumurta yemek işkence gibi benim için zaten eti hiç sevmem 3 gün önce 750 gr köfte aldım onu yiyordum bugün oda bitti bugün alamadım kasaba gidip.her neyse sizce ne yapmalıyım protein tozu alsammı diye düşünüyorum daha önce hiç kullanmadım salona gittiğim bir dönem oldu o zaman bile almamıştım ama bu aralar iş yoğunluğundan beslenmeyede pek vaktim yok açıkçası almayı düşünüyorum, öncelikle size sorayım dedim.birde bu sürekli merdiven inip çıkma işi vücudumu olumsuz etkilermi sizce?

• Hocam cips falan yeme. ' 50 gram protein almisimdi' diye hesaplama olmaz yediğin herşeyi hesapla.

Protein ihtiyacini baklagillerden karsilayabilirsin veya protein tozu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam cips falan yeme. ' 50 gram protein almisimdi' diye hesaplama olmaz yediğin herşeyi hesapla.

Protein ihtiyacini baklagillerden karsilayabilirsin veya protein tozu.

Et-tavukda neymiş

edit:Hocam et sut yumurta gibi proteinler almaya calisin amino asit profili daha iyidir 100 gr nohutta 50 gr protein var ama 1 yumurtadaki 6gr protein daha degerli yemeye calisin gramaji dusurun zamanla yüklersiniz siz o zaman gorun birde gelisimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 18 Haziran 2015; 10:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.