Şimdi Ara

Yeter ya biktim artik delirecem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler siz sabaha kadar bilgisayar basinda oturursunuz.Ama ben 2 3 defa oturmusumdur.Neden beni cok seven(!) ailemden dolayi.Bu satirlari yazarken bile hala icerden yatsana die bagriyorlar.Onceki gun koridorda yururken ayagim takildi yalpaladim ama dusmedim.Annem basladi kac yasina geldin biktim senden keske kiz dogursaydim senin yerine.Bazen oyle laflar ediyorki gururuma dokunuyor.Tamam anne filan ama bi yere kadar.Bazen dusunuyorum cennet bunun ayaklarinin altinda mi diye? Daha bugun babaannem ameliyat oldugu icin hastaneye gittik.Annemler yukarida erkekler ise asagida oturuyordu.Bende ara sira cikip yukkari bakiyordum.Bana herkesin icinde cikip durma yukari diye bi bagirdi.Yemin ederim aglicak duruma geldim.Annem olmasa agiz burun girisirdim.Bende sertce carpip kapiyi ciktim.Simdi eve geldik hala konusuyor kapiyi carpip nasi cikarsin sen diye deliricem valla.
    Not:Sadece icimi dokmek istedim.Universiteyi kesinlikle sehirdisinda okucam.Hatta mumkunse yurtdisinda.Bi daha anca bayramda gorusurum buyuyup evlenince.

Edit:Ben bunları gece yazdığım için yatın filan olayı var.Ama uzaklaştırmam yeni açıldığı için şimdi yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Lallana -- 24 Ağustos 2011; 12:38:15 >

• Üzüldüm bro...
  • Ben lisede hiç sabahlayamadım ama üniversiteyi bi kazandım bişey diyen yok gece geliyom sabah çıkıyom gece çıkıyom takıl
  • evlatlık olma ihtimalin nedir?tek çocuksan evlatlık edinmişsin.annen de bıkmış ssenden.biraz delikanlı ol ne o cocuk gibi ağlayacakmış tu Allah belanı vermesin.
  • sıkma dostum canını olur bişeyler bi yolu yordamı bulunur
  • Olur böyle şeyler üzülme. Kız kardeşiminde dersleri çok iyi olduğu için benden biraz daha fazla özeniyorlar ona ama 2 sene sonra evden gitçeğim için şuan sorun etmemeye çalışıyorum.
  • yaş kaçtı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdayız ama genelde bağıran ben oluyorum sürekli konuşurmu bir insan ya ders çalış,şöyle yap,böyle yap,sınavda görücez ulan 18 yaşındayım sanki şimdiye kadar senden öğrendim ne yapacağımı bu sene çok çalışıp annemi senede 1 kere görmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 24 Ağustos 2011; 13:39:08 >
  • Tek basina ayaklarinin ustunde durmaya calis dostum. Herkes annesiyle babasila mutlu mesut gecinse de bi yerlerde elbet tek basina kaliyor ve tek basina karar vermesi gerekiyor.kimseye ihtiyacin yok hayata tutunmak icin.simdilik onlarin dedigini yap ki fazla kavga gurultu cikmasin..bu durum seni hirslandirmali aslina bakarsan..cok calis ve cok iyi yerlere gelmeye bak..ondan sonra onlarin canlari kanlari vazgecemedikleri olacaksin .bi topluluk onunde de seninle gurur duyduklari,yere gore sigdiramadiklari zamansa siz benimle ovunme hakkinizi coktan kaybettiniz beni her zaman yalniz biraktiginiz icin tesekkurler dersin ve kapiyi kapatip cikarsin .ama bu sefer carpmadan,yavasca...
  • böyle olumsuz durumlar hayatındaki en büyük fırsatlardır belkide.Tabiki bunu hırs olarak değerlendirmesini bilenlere...
  • sakin ol yüzbaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esC# -- 24 Ağustos 2011; 14:07:29 >
  • Sağolun arkadaşlar lisede iyice çalışıp şehir dışında bir üniversite kazanmayı planlıyorum.Ondan sonrası bana kalmış zaten.Kendi ayaklarımın üstünde duracağım.
  • okumadım bro
  • Çalış,başka şehri kazan.Gerisi gelir zaten.
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • benim annemde buna benziyodu sonra sihirli bişey oldu sanki melek gibi şu anda
  • kürekle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.