Şimdi Ara

YETER BE KAÇ AYDIR BIKTIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rize şehrinde okuyorum kaç aydır internetsizim sırf taahhüt yüzünden alamıyorum gına geldi artık dayanamıyorum yokmu taahhütsüz internet veren bir firma rize'de alt yapısı olan yeter be. 3 ay sonra istanbul'a evime dönücem 3 ay beni idare edecek internet yok mu beee çıldırıcam kafayı yedim psikolojim bozuldu

• 3 aylık internet paketleri var onlara göz atın ve Türknet taahhütsüz diyor ama kredi kartı mevzusu felan varmış bir bakınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

3 aylık internet paketleri var onlara göz atın ve Türknet taahhütsüz diyor ama kredi kartı mevzusu felan varmış bir bakınız.

nerde var hocam 3 aylık paketler bir link atsan çok makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

3 aylık internet paketleri var onlara göz atın ve Türknet taahhütsüz diyor ama kredi kartı mevzusu felan varmış bir bakınız.

3-4 aylık paketler var ttnetde ama bunlar yazlık pakettir yani yazın bağlatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

quote:

3-4 aylık paketler var ttnetde ama bunlar yazlık pakettir yani yazın bağlatabilirsiniz.

yani bana çözüm yok dimi usta
  • 3 aylık paket dışında taahhütsüz abonelik de var Türk Telekom'da (Ttnet).
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

3 aylık paket dışında taahhütsüz abonelik de var Türk Telekom'da (Ttnet).

ama ücret çok yüksek oluyor diye biliyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    Aslında aylık ücretler çok oynamıyor da aktivasyon, kurulum vb. ücretleri abartıyorlar. O yüzden en mantıklısı arkadaşların dediği gibi 3 aylık tarifeye geçmek. Eğer devam ediyorsa yazlık tarife gibi bir şey vardı eskiden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

quote:

yani bana çözüm yok dimi usta

Turknete bi bak hocam kredi kartı otomatik ödeme istiyorlar sanırım ama onun dışında başka şansın yok malesef

• Bu forumda dün bir arkadaş yazlık internet aldığından bahsetmişti. Sorusu vardı, cevap yazmıştım.

Bende yazlık interneti hazirandan sonra alınır biliyordum,fakat müşteri temsilcisi satışı yapmış. ..3 aylık 192 tl.idi yanılmıyorsam.

Türk Telekom sitesinde satışı şu an görünmüyor.

O arkadaşla görüş veya direk türk telekomu ara sor, yanlış bir satış olmadıysa işini görür. ..2 veya 3 aylık satışı oluyor yazlık internetin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.