Şimdi Ara

Yeter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PhenomII x4 3.4(oc)
    7 GB 800mhz ram

Anakart

Arkadaşlar artık canıma tak etti ne yaptıysam olmuyor. Bilgisayrımın seviyesinde hatta daha düşük seviyelerde insanların oynadıkları oyunların yarısı kadar performans alamıyorum.

-Yeni ekran kartı aldım, burda
    - power supply eskimiştir parçalar beslenemiyordur dediler yeni supply aldım,burda
    - yeni ram aldım 2+2+2+1 halinde çalışıyor ve bunların her türlü kombinasyonla denedim tık yok.
    - Yazılımsal olarak yapılabilcek herşeyi (güncelleme,format,görev yöneticisini temizlemek vs) yaptım ama sonuç ;
    Benim bu ayarları 1360x768de rezil fpslere düştüğüm şu oyunda adam athlonII işlemciyle 1080p de oynuyor

http://www.youtube.com/watch?v=Pg9EglP4KXY
    Ya hadi bu oyuncpu istemiyor, e benim ekran kartım aynı ve daha düşük çözünürlük!

Cpu'yu aldığımdan beri değiştirmedim ve fanı da stok fan geldiği gibi. Oc yapınca bazı oyunlarda minimumda 2-3 fps kazandım. Sıcaklık değerleri boşta 48c gibi 100%de 77-79c. Cpunun %50sini kullanan oyunlarda bile normalden düşük frame alıyorum.

hakkında daha detaylı durum için

Yeter
     Yeter
     Yeter

Ya daha ne olabilir sorun lütfen yardım edin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan3191 -- 14 Eylül 2013; 22:37:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    geçen yıl açıldı
    EEEE... YETER BEEE!!!
    20 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.