Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz'deki Arabesk Rapçi [Kulaklara Zarar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi yok ya. Rap bu değil. 10 yaşındaki bi veledin b.ktan bi arabesk parçadan kesilmiş sample üzerine bütün arabesk rapcilerin kullandığı loopu koyarak "aşgım öldüm bak kanadı böğrüm senin olsun gönlüm yardın kafamı bende anana sövdüm" tarzında saçma sapan şey değil. Allah kahretsin 3 evet aldı ve tüm seyirciler çıldırdı yok böyle aptalca bişey ya.
  • rap söylücem
  •  Yetenek Sizsiniz'deki Arabesk Rapçi [Kulaklara Zarar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragão -- 15 Kasım 2011; 22:05:03 >
  • bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan-24

dpresyon styla 2011bu adam 3 evet alıyorsa

adam
    adam
    adam
    adam
    adam
    adam
    adam
  • Arabesk rap? Hönk? Kahretsin ya normal rap neyse derim abi en nefret ettiğim hatta tiksindiğim saçma arabesk ve rapin birleşimi. Acun gibi kro ve hödük olmayan bir adam nasıl olur da çıkıp arabesk rap okuyan çocuğa evet diyebilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

Arabesk rap? Hönk? Kahretsin ya normal rap neyse derim abi en nefret ettiğim hatta tiksindiğim saçma arabesk ve rapin birleşimi. Acun gibi kro ve hödük olmayan bir adam nasıl olur da çıkıp arabesk rap okuyan çocuğa evet diyebilir ki

Aynen bende nefret ederim. Arabesk rap diye bişey mi olur
  • Arabesk rapin sadece facebookta 1 milyonu geçik hayranı var gerisini düşünemiyorum bence bu büyük bir tehlike.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCFb123

Arabesk rapin sadece facebookta 1 milyonu geçik hayranı var gerisini düşünemiyorum bence bu büyük bir tehlike.

+1907
  • Doğulu diye bir iki saçma aşk sözü söyleyip, sonra mağaradan sızmış bir şarkıyı söyleyip üstüne üstlük seyirciyi ayakta alkışlatıp 3 evet alan yarışmacı.. Bu programın hiç objektif olduğunu düşünmüyorum. Böyle iğrenç görüntü olamaz.
  • Arkadaşlar, şu saçma sapan programı izleyip de Acun un servetine servet kattırmayın lütfen. Bence ciddiye alıncak bir program bile değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vip3r

Arabesk rap? Hönk? Kahretsin ya normal rap neyse derim abi en nefret ettiğim hatta tiksindiğim saçma arabesk ve rapin birleşimi. Acun gibi kro ve hödük olmayan bir adam nasıl olur da çıkıp arabesk rap okuyan çocuğa evet diyebilir ki

Eeeee ışte reyting kaygısı bu.
  • Ne Hallerdeyiz .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan-24

dpresyon styla 2011bu adam 3 evet alıyorsa

adam
    adam
    adam
    adam
    adam
    adam
    adam

Lafın Gelişii
    Lafın Gelişii
    Lafın Gelişii
    Lafın Gelişii
    Lafın Gelişii
    Lafın Gelişii
    Lafın Gelişii

• Rap Müziği savunma timi geldi.

biraz eski ama, bıraktım buraya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.