Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz'deki Arabesk Rapçi [Kulaklara Zarar] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quigley3401

Türk kürt kardeş değildir böyle birşey söz konusu olamaz.Türkiye TÜRKLERİNDİR işte o kadar.

Abi senin ne biçim zihniyetin var? Türkiye Türklerindir.Tamam evet Türkiye Türklerin ama Sadece Toprak olarak bizimdir ve hiç kimse çalmaya,yönetmeye kalkışamaz ki elden gidiyor ülke.

Bunu demek: "Türkiye'de sadece Türkler barınır,hiç bir yabancı ırk bizim topraklarımızda yaşayamaz" anlamında asla ve asla değildir.Herkes (belirli bir sevyede yani ükenin huzurunu kaçırma gibi bir durum olmadan) barınır ve bir yaşam sürdürebilir bu ülkede.Sen karışamazsın.Bu yaptığın IRKÇILIĞA giriyor ki bundan Kürt-Türk kardeş değildir gibi bir sonuçta çıkaramazsın.

Haa Kürtlerin çoğunluğundan haz etmiyorum.Kro,Cahil oluyor çoğunlu ve dahada betere gidiyor bu durum.Ne zaman it,serseri görsem çoğunluğu Kürt oluyor.Yeni nesiller daha beter,huzur kaçırıcı ve bş halta yaramıyor sokaklarda sürtüyorlar ki bunun nedeni ailesi. Haa İnsan gibi Kürtlere lafım yok.Benimde Kürt arkadaşlarım var ve gayet düzgünler ki bunlar azınlıkta malesef. Çoğunluğu Huzur kaçırıcı ve vatan haini ki bunu Normal Kürtlere Hakaret etmekle olmaz.Ben,Mağaradan yeni çıkmış Kro,serseri Kürtlerle kardeş felan değilim.Normal İnsan gibi Kürtler benim kardeşimdir.Irkçılık gibi bir durum yok düşüncemde.

NOT: İçimi Döktüm Kusura bakmayın.Konuyu değiştirmek gibi bir niyetim yok ama bu arkadaş cevap vermesem içim rahat etmezdi.

Neyse Konuya dönersek,utandım yemin ederim.O alkışlar felan inaşşallah Önceden ayarlanmadır yoksa Vay ordaki aptalların haline. Depresyon staylaaaaa 2011 Sokak Serserisini Şarkı söylesin diye programa almışlar inanamıyorum.Türkçenin ağzına eden tiplerden bu çocuk.Allah'ın apaçisi.15 yaşındaymış bide.Şu an 16 yaşındayım. Geçen sene () Onun iki katıydım ben. Görünce 8 yaşında felan sandım.İnsanları böyle yargılamam ama Allah'ın Kro Potansiyelli her kulu bu hakaretleri yemeli. Gelecekte insanların Huzurunu kaçıran tiplerden olacak kesin.Tarz,hareket herşey bunu gösteriyor.Bide yazım dili olarak Türkçe'nin ağzına ediyordur bu çocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

3 evet aldı hadi ona tamam , jüri mavi ekran verebilir bazen.

Ulan ordaki seyirciler siz insan mısınız kalkıp alkışlıyosunuz , bıktık lan arkadan kaval sesi hep aynı laflar sen niye terkettin beni gittin , o varoş sesten bıktım biyerlerde tripkolik cücesini duymaktan bıktım kalkıp alkışlayanların kafasına baltayla vurasım geldi izleyince rap yapacakmış bi de kepçük ağızlı ne söylediğini bilmiyor 3 evet aldı gitti.

1. olarak Hülya Avşar denen kadın zaten evet diyecek çünkü hem çocuk hem de kendisi kürt.

2.acun evet diyecek çünkü seyircinin ne kadar eğlendiğini ve bunun insanlara reklam olacağını biliyor(çocuk kürt aaa ona rağmen kabul etti diyecekler yani)

3.sergen evet diyecek çünkü çocugun şarkıyı kendi yazdıgına inandı saf

• tamam asıl eğlence bundan sonra bunu gören apaçiler orayı basar artık biz 4 kişiydik gardaş diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

3 evet aldı hadi ona tamam , jüri mavi ekran verebilir bazen.

Ulan ordaki seyirciler siz insan mısınız kalkıp alkışlıyosunuz , bıktık lan arkadan kaval sesi hep aynı laflar sen niye terkettin beni gittin , o varoş sesten bıktım biyerlerde tripkolik cücesini duymaktan bıktım kalkıp alkışlayanların kafasına baltayla vurasım geldi izleyince rap yapacakmış bi de kepçük ağızlı ne söylediğini bilmiyor 3 evet aldı gitti.

süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Türk kürt kardeş değildir böyle birşey söz konusu olamaz.Türkiye TÜRKLERİNDİR işte o kadar.

Abi senin ne biçim zihniyetin var? Türkiye Türklerindir.Tamam evet Türkiye Türklerin ama Sadece Toprak olarak bizimdir ve hiç kimse çalmaya,yönetmeye kalkışamaz ki elden gidiyor ülke.

Bunu demek: "Türkiye'de sadece Türkler barınır,hiç bir yabancı ırk bizim topraklarımızda yaşayamaz" anlamında asla ve asla değildir.Herkes (belirli bir sevyede yani ükenin huzurunu kaçırma gibi bir durum olmadan) barınır ve bir yaşam sürdürebilir bu ülkede.Sen karışamazsın.Bu yaptığın IRKÇILIĞA giriyor ki bundan Kürt-Türk kardeş değildir gibi bir sonuçta çıkaramazsın.

Haa Kürtlerin çoğunluğundan haz etmiyorum.Kro,Cahil oluyor çoğunlu ve dahada betere gidiyor bu durum.Ne zaman it,serseri görsem çoğunluğu Kürt oluyor.Yeni nesiller daha beter,huzur kaçırıcı ve bş halta yaramıyor sokaklarda sürtüyorlar ki bunun nedeni ailesi. Haa İnsan gibi Kürtlere lafım yok.Benimde Kürt arkadaşlarım var ve gayet düzgünler ki bunlar azınlıkta malesef. Çoğunluğu Huzur kaçırıcı ve vatan haini ki bunu Normal Kürtlere Hakaret etmekle olmaz.Ben,Mağaradan yeni çıkmış Kro,serseri Kürtlerle kardeş felan değilim.Normal İnsan gibi Kürtler benim kardeşimdir.Irkçılık gibi bir durum yok düşüncemde.

NOT: İçimi Döktüm Kusura bakmayın.Konuyu değiştirmek gibi bir niyetim yok ama bu arkadaş cevap vermesem içim rahat etmezdi.

Neyse Konuya dönersek,utandım yemin ederim.O alkışlar felan inaşşallah Önceden ayarlanmadır yoksa Vay ordaki aptalların haline. Depresyon staylaaaaa 2011 Sokak Serserisini Şarkı söylesin diye programa almışlar inanamıyorum.Türkçenin ağzına eden tiplerden bu çocuk.Allah'ın apaçisi.15 yaşındaymış bide.Şu an 16 yaşındayım. Geçen sene () Onun iki katıydım ben. Görünce 8 yaşında felan sandım.İnsanları böyle yargılamam ama Allah'ın Kro Potansiyelli her kulu bu hakaretleri yemeli. Gelecekte insanların Huzurunu kaçıran tiplerden olacak kesin.Tarz,hareket herşey bunu gösteriyor.Bide yazım dili olarak Türkçe'nin ağzına ediyordur bu çocuk.

Kürtler hakkında bilmediğin çok şey var böyle nasıl desem Çoğu Türklerden ve Atatürkten nefret ediyor ve sürekli kürdistan hayali içindeler .Benim düşüncemde bu. Benimde arkadaş çevremde ailemde 1 tane bile kürt yoktur olamazda.

• Adam rAp söylüyor.Saygı duyun saygı.
  • Orijinalden alıntı: quigley3401

Kürtler hakkında bilmediğin çok şey var böyle nasıl desem Çoğu Türklerden ve Atatürkten nefret ediyor ve sürekli kürdistan hayali içindeler .Benim düşüncemde bu. Benimde arkadaş çevremde ailemde 1 tane bile kürt yoktur olamazda.

Çoğunluk diyorsun işte.Hepsine mâl edemesin ki sende ırkçılık sezdim ve Atatürk ırkçılığı sevmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: WebEngineer

quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

en iyi kürt ... neyse

Birader mal mal şeyler yazma Kürtlere laf etme, hayırdır batıyo mu sana Kürtler? Ben senden daha çok vatanıma milletime düşkünüm, adamı şöyle mesajlar yazıp deli etmeyin.

Birazdan,

quote:

Birader mal mal şeyler yazma Kürtlere laf etme, hayırdır batıyo mu sana Kürtler? Ben senden daha çok vatanıma milletime düşkünüm, adamı şöyle mesajlar yazıp deli etmeyin.

Gibi şeyler yazarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: memcho

Hehe ne varki multi yasak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertgold12345

quote:

quote:

17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir.

• Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

Çoğunluk diyorsun işte.Hepsine mâl edemesin ki sende ırkçılık sezdim ve Atatürk ırkçılığı sevmez.

Senden milyon kat daha Atatürkçüyüm bunu senden öğrenecek değilim.Atatürk zamanında istiklal mahkemelerinde kürtleri boşuna asmadılar önce tarihi araştır ve öyle gel konuş.
  • Orijinalden alıntı: quigley3401

Senden milyon kat daha Atatürkçüyüm bunu senden öğrenecek değilim.Atatürk zamanında istiklal mahkemelerinde kürtleri boşuna asmadılar önce tarihi araştır ve öyle gel konuş.

Tamam 1 kat daha fazlaysan öylesin,sakin ol. Sedece Atatürk'çülüğü Irkçılık gibi lanse etme o kadar. Mesajlarını okuyan biri bunu çıkarabilir dediklerinden. Hala anlatamadım galiba (veya anlamadın) bazı şeyleri ki kafanı duvarlara vuruyorsun.

Neyse ya konunun içine etmeyelim şimdi tartışıp.

• Yemin ediyorum onların adına utandım sıkıldım. Ya bu ne yaptığını bilemeyen anti spesifik ve bir o kadarda kazan gibi kafasında nohut kadar beyni olmayan bu çocuğu ilah yaptılar iki dakikada orda bu ülkede gercek müziğe değer verilmiyor Bu ülkede pop arabesk tutulur bi tek çünkü Aziz nesinin dediği o güzel söz aklıma geldi. Türkiyede kitap okuma oranı belli birşey zaten. Küçük yaştan itibaren anneler çocuklarını televizyon başına koyuyor. Akşamları kadınlar toplaşıp dedikodu yapıp dizilere reyting arttırıyolar. Kahveler boş çenelerle dolu her önüne gelen konusuyor bir yandan okey tasları dizerken diğer yandan süngüsünü çekmiş vatan kurtarıyor. Gençlerimize bakarsak bunlar cins cins... Bir kısmı apaçi kesimi dediğimiz zopluma zarar veren türden diğer bir kısmı hiç birşeyi gözü görmeyen profösyonel fotoğraf makinalarla aklı havalarda dolasan amerikancı kesim. Bu konusmamı Atatürk'ün gösterdiği o yolla kesiyorum.

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPHOS -- 16 Kasım 2011; 18:01:59 >

• Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

Tamam 1 kat daha fazlaysan öylesin,sakin ol. Sedece Atatürk'çülüğü Irkçılık gibi lanse etme o kadar. Mesajlarını okuyan biri bunu çıkarabilir dediklerinden. Hala anlatamadım galiba (veya anlamadın) bazı şeyleri ki kafanı duvarlara vuruyorsun.

Neyse ya konunun içine etmeyelim şimdi tartışıp.

Tahmin ettim öyle diyeceğini bu olucaktı .

• liseli kesin dh'den değil 1.90 ortalamayı tutmuyor.
  • Acun bide ben rap dinliyom tupac dinliyom diyo lan tupac dinleyen insan buna evet dermi !?
  • Liseli müziği.. Aslında arabesk rap dinleyenler soykırıma tabi bırakılsa insanlık adına büyük gelişme kaydederiz
  • quote:

Senden sabun yapsalar o sabunla dötümü bile yıkamam.
  • quote:

quote:

17) Forumlarda iki farklı takma ad ve/veya hesap sahibi olmanız yasaktır. Tek bir hesap ile girmeniz, dolaşmanız ve mesaj atmanıza izin verilmektedir. Bunun dışında birden fazla üyeliği bulunan kişilerin hesapları kapatılabilir.

Abovv :(
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.