Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Aref Ghafouri ██ANA KONU██ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.475
Cevap
6
Favori
98.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7:10 daki kağıt hilesini bir türlü çözemedim ancak el altından o kağıdı çevirmiş olabilirmi diye düşünüyorum çünkü 7:20-23 arasında bir duraklama oluyor ve tam o duraklama esnasında o kağıt ortaya çıkıyor dikkat ederseniz tam durakladığı an o kağıdı getiriyor.

serçe parmağıyla birşey yapıyor olabilirmi

bence yapmış olduğu en iyi ilizyon buydu
  • müneccim olsa cebinde milyon dolarları olurdu.
  • İranlı ise nasıl bu kadar düzgün türkçe konuşabiliyor ?
  • Adami arastir diyenler var.

Kasik bukmeyi bende yaptim, zamaninda Sinan Cetin in programinda mi ne gormustum

Diger numarada ekiple anlasmali yaplmis

Son numarada ise kagit degistiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Adami arastir diyenler var.

Kasik bukmeyi bende yaptim, zamaninda Sinan Cetin in programinda mi ne gormustum

istersen yorumları oku anlaşmasıyla alakası yok bu işin

anlaşmalı olamaz, zaten o adamla kızları acun ve hülya seçti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 9 Ocak 2011; 2:43:04 >
  • Benim dikkatimi çeken şey ise adam seyircilere numara yazdırırken kameraya bakıp kağıdı sol 3 parmağıyla kapatıyordu. Taa oradan anladım bir hinlik olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

yorumları okusan istersen

Niye olmasin aciklar?

Kasik kolay,sayi bulmada anlasma yok kagit degistiriyolr, anlasma iskambil kagitlarinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamikaze57

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar adamın yaptığı tabi ki illüzyon, bunları sihirle falan yapsaydı zaten peygamberliğini ilan etmişti şimdiye

harbi ha herkes saf gibi atlamış konuyaa. İllüzyonda zaten bi hile yok mudur?

bende onu yazacaktım adam işini yapmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

yorumları okusan istersen

Niye olmasin aciklar?

Kasik kolay,sayi bulmada anlasma yok kagit degistiriyolr, anlasma iskambil kagitlarinda

Acuna anlaşma için ne kadar para vermiştir acaba
    Neyse ne söylesem tersinle gideceğinden dolayı kısa keselim ha?

• Matematigi iyi olan biri diyor sonra 4 basamaklı bir sayı yaz diyor. Orda psikolojik baskı yapıyor + olarak sayıları toplarken ben yardım edeyim diyor ordada bir el cabuklugu al sana ilizyon. Kaşık kırmayı bilemiycem.
  • Tamam hepsine eyvallah hepsi illüzyonda herkesin atladığı;
    kartlardan birini seçtiriyor. Görmüyor ve makasla o kişiyi yapıyor. Brad Pitt çıkmıştı. Bunu açıklasa biri ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 9 Ocak 2011; 3:08:45 >
  • anlamıyorum bu milleti yok numara,hile vs. vs. adam yaptı gösterisini ve herkesi etkiledi! hadi numaralı gösteriyi anladık ya diğer kaşık bükme ve diğerlerini nasıl açıklıyoruz valla helal olsun çocuğa ama çok iyiydi gerçekten ve tipten fln da belli bir marjinal durum mevcut
  • o sayı toplamadaki 3 kişi bi araya getirip sayıları ogrenmek lazım :D
  • bumuydu lan kanal değiştirirken gördüm baktım izliyorlar kapatın dedim ne bu . al burda adamı yerlere göklere sığdıramıyorlar

• 4:59 5:01 arasındada brad bitt hilesi ortaya çıkıyor. elinde başka bir kağıt daha var. 05:11dede kağıdı değişiyor

19519 hileside 9:28 de bariz belli.

iskambil hileside çok basit. 07:24te kağıdın arkasına yapışık olduğu bariz belli. hangi kağıdın arkasında ne olduğunu biliyor ve söylenen neyse onu çıkardı. çıkarırkende biraz zorlandı zaten.

kaşık bükmeyide nette ararsanız çok çeşitli hileleri var. adam hülyaya soruyor hangi kaşık diye hülya şu diyor ve onu hülyaya veriyor. eğer hülya diğer kaşığı söyleseydi o zamanda tamam bu kaşıkla yapayım diğeri sizde dursun diycekti. iki kaşığında özellikleri var.

zaten benim böyle bir ilahi yeteneğim olsa önceden sayısal numaralarını tahmin ederdim. :pırt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCoLL -- 9 Ocak 2011; 3:14:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eCoLL

4:59 5:01 arasındada brad bitt hilesi ortaya çıkıyor. elinde başka bir kağıt daha var.

iskambil hileside çok basit. 07:24te kağıdın arkasına yapışık olduğu bariz belli. hangi kağıdın arkasında ne olduğunu biliyor ve söylenen neyse onu çıkardı. çıkarırkende biraz zorlandı zaten.

kaşık bükmeyide nette ararsanız çok çeşitli hileleri var. adam hülyaya soruyor hangi kaşık diye hülya şu diyor ve onu hülyaya veriyor. eğer hülya diğer kaşığı söyleseydi o zamanda tamam bu kaşıkla yapayım diğeri sizde dursun diycekti. iki kaşığında özellikleri var.

zaten benim böyle bir ilahi yeteneğim olsa önceden sayısal numaralarını tahmin ederdim. :pırt

4:59 5:01 arasını izledim ben mi bir şey kaçırıyorum açıklar mısın? Bol keseden sallamakla olmuyor. Ayrıca o kadar karttan Brad Pitt olduğunu nasıl biliyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 9 Ocak 2011; 3:14:17 >

• bilader adam ordaki kıza sırası belli olan 5 6 tane ünlü gösteriyor. kartın hangi sırada olduğunu biliyor tabikide çekerken görüyor onu. sonrada cebinden okağıdı çıkarıp eline alıyor. 4:59da iyi bak avucunda başka bir kağıt var. 5:11dede değişiyor kağıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

Orijinalden alıntı: eCoLL

4:59 5:01 arasındada brad bitt hilesi ortaya çıkıyor. elinde başka bir kağıt daha var.

4:59 5:01 arasını izledim ben mi bir şey kaçırıyorum açıklar mısın? Bol keseden sallamakla olmuyor. Ayrıca o kadar karttan Brad Pitt olduğunu nasıl biliyor??

o zman bidaha izle :D

• geçen seneki dans cı cocuklara döndü olay internetteki video yu çok güzel yaptılar kazandılar programı . adamda NUMARASINA iyi çalışmış halletmiş orda işi bu kadar basit kasmanın ne anlamı var hala...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

Tamam hepsine eyvallah hepsi illüzyonda herkesin atladığı;
    kartlardan birini seçtiriyor. Görmüyor ve makasla o kişiyi yapıyor. Brad Pitt çıkmıştı. Bunu açıklasa biri ya...

Edit:4:59 5:01 arasını izledim ben mi bir şey kaçırıyorum açıklar mısın? Bol keseden sallamakla olmuyor. Ayrıca o kadar karttan Brad Pitt olduğunu nasıl biliyor??

(Tahminim yanlış çıktı doğrusu altta)

4:16 ya dikkat et o dağıttı kartların hepsi brad pitt olabilir kendi yazsa tamam dicemde adam yazılmış kartlardan birini çek diyor.

bu konuda kendi yorumumu katarak oraya bir sürü brad pitt yazılmış olabilir çünkü kartı seç derken ters tutuyordu yani beyaz tarafını gösterek seç diyordu sonra kadın diğer yüzünü çevirdi ve brad pitt yazıldığını gördü.

bu arada arkadaşın kesim yeteneğindede hiç şüphe yokki mükemmel benzetti diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 9 Ocak 2011; 3:33:56 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.