Şimdi Ara

Yeşil Sokak Holiganları Tarzı Dostluğu Arkadaşa Vurgu yapan Film önerileri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeşil Sokak Holiganları Tarzı Dostluğu Arkadaşa Vurgu yapan Film önerileri ? Arkadaşlar konusu fark etmez yeterki burdaki o birlik beraberliği dostluğu arkadaşlığı yansıtan film önerileri istiyorum. Öneriler için teşekkür ederim şimdiden iyi akşamlar.
    Bu arada filmdeki bu replik çok hoşuma gitti
    " Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsen -- 16 Nisan 2014; 21:01:20 >

• tam aradığın gibi olmasa da the intouchables.
  • Tam aradığın gibi olmasa da Sıkı Dostlar, Er Rayn'ı kurtarmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 16 Nisan 2014; 22:22:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saolun bugun ilk fırsatta izliyecegm önerdiğiniz filmleri @Out_of_Time @Zendo
  • Stand By Me
    War of the Buttons
    Now And Then
    Lord Of The Flies
  • Takip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 17 Nisan 2014; 17:00:42 >
  • saolun hocam listeye aldım @X kare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsen -- 18 Nisan 2014; 23:56:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the intouchables harika bir film tavsiye ederim.
  • Film değilde dizi izlemeye vaktin varsa Sons Of Anarchy i öneririm Charlie Hunham orda da başrolde ilk sezonlarda dostluk dayanışması felan var ama sonra olaylar çok başka yerlere gidiyor
  • Çok saolun listeme aldım arkadaşların önerdikleri filmlerden 2 tanesini bitirdim güzeldi dediğiniz filmlerede fırsat buldukça bakmaya çalışacağım.Hocam dediğiniz dizi hala devam ediyorsa filmler bittikten sonra onada bakmaya başlayabilirim umarım final filan yapmamıştır. @Batman Beyond @Asosyal Anarsist @Fast_Tortuga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepsen -- 20 Nisan 2014; 3:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

Çok saolun listeme aldım arkadaşların önerdikleri filmlerden 2 tanesini bitirdim güzeldi dediğiniz filmlerede fırsat buldukça bakmaya çalışacağım.Hocam dediğiniz dizi hala devam ediyorsa filmler bittikten sonra onada bakmaya başlayabilirim umarım final filan yapmamıştır. @Batman Beyond @Asosyal Anarsist @Fast_Tortuga

Dizi devam ediyor co kaliteli dizi tavsiye ederim bu sezon final yapacak .
  • Cehennem Melekleri 2 olabilir aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dead Poets Society
    Jagten aka The Hunt

• now and then iyidir

• perks of being a wallflower
    Aradığın film bu asosyal ve psikolojik sorunlar yaşayan bir çocuğun yeni tanıştığı arkadaş grubuyla hayata yeniden tutunma mücadelesi.
  • Arkadaşligi bilmemde holiganlikla ilgili football factory var belki ilgini çeker

• öneriler içi saolun arkadaşlar listeye aldım
  • crows zero 1-2

ardından bir-iki ay içerisinde çıkacak olsan crows explode
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.