Şimdi Ara

yeşil perde nerede bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa beyler, kendimi video düzenlemede gelistormek için yeşil perdeye ihtiyacim var. Su filmlerde kullanilanlardan,videonun arka planini silmek için kullanicam. Nerde bulunur bu yeşil perde, normal yeşil bir kumaş ayni gorevi gorur mu? Tesekkur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• As

Kamyonlara tentr yapan yerlerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Koyu bir yeşil ve pürüzsüz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

As

Kamyonlara tentr yapan yerlerde bulabilirsiniz diye düşünüyorum

Koyu bir yeşil ve pürüzsüz

Mat yeşil olması gerekiyor, şu renk bulunur mu acep ?

yeşil perde nerede bulunur?
  • Mesut Çevir Çin'den getirtmişti. Aliexpress'e bak.
  • Bilmem ama bir yerde buna çok yakın bir tenteli kamyon görmüştüm

Yani yinede bir sorun olmadı büyük baskı yapan şirketler çıkartıyor ama pahalı

• Perdeye gerek yok yeşil karton işini görür.

• @-ForeverY- Sağolasın hocam.

@C. Kelioğlu Siparişle uğraşmak istemiyorum hacı. Türkiye'de bulabileceğim bir yer vardır mutlaka

@Gabe Newell Kırtasiyelerde satılanlar da dahil mi? Öyleyse hemen gidip alayım 4-5 tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben öyle biliyorum hocam o şekilde yapanı gördüm daha önce. Denemekten zarar gelmez vericeğin 3 4 lira bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

Ben öyle biliyorum hocam o şekilde yapanı gördüm daha önce. Denemekten zarar gelmez vericeğin 3 4 lira bir şey.

Bugün alıp denerim o zaman, teşekkürler.
  • Bizde yeşil masa ortusu var o olur sanirim.Hangi programla yapabiliriz düzenlemeyi?

• Perdenin amacı ışığı yansıtmaması, yeşilin amacı da yaygın kullanılan bir renk olmaması ve kolay filtrelenebilmesi diye biliyorum.

Video editöründen istediğin renk koduyla istediğin perdeyle bu işlemleri yaparsın, sadece en verimlisi fıstık mat yeşildir, o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Bizde yeşil masa ortusu var o olur sanirim.Hangi programla yapabiliriz düzenlemeyi?

After Effects'in Keylight özelliğiyle yapılıyor. Ama mat yeşil olması gerekiyor, üzerinizdeki kıyafette yeşile zıt renkler olacak bir sorun çıkmaması için. Youtubeta videolu anlatımları da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Perdenin amacı ışığı yansıtmaması, yeşilin amacı da yaygın kullanılan bir renk olmaması ve kolay filtrelenebilmesi diye biliyorum.

Video editöründen istediğin renk koduyla istediğin perdeyle bu işlemleri yaparsın, sadece en verimlisi fıstık mat yeşildir, o kadar.

Evde sadece krem rengi perde var ama o da sorun çıkarıyor filtre sorunu oluyor. O yüzden mecbur yeşil perde arayışına girdim, daha önce kırmızı perdeyle de denemiştim ama iyi sonuçlar alamamıştım.
  • perde perdecide olur sorduğun soruya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir terziye bile yaptırabilirsin böyle bir perde belki de. Eğer uzun süre kullanacaksan sipariş ediver, türkiyede böyle malzemeleri bulmak zor, gökte ararsın halbuki eminönünde vardır, bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Bir terziye bile yaptırabilirsin böyle bir perde belki de. Eğer uzun süre kullanacaksan sipariş ediver, türkiyede böyle malzemeleri bulmak zor, gökte ararsın halbuki eminönünde vardır, bilemeyiz.

Aslında çok ta kullanmayacağım, öyle After effects'te neler yapılabilir deneyeceğim.Yurtdışından siparişe uğraşmak istemiyorum zaten daha önce de yurtdışından bi şey sipariş etmedim. Bugün biraz dolaşıp araştırırım uygun fiyata bulursam alıp denerim bi şeyler. Bulamazsam da kalır artık.

• Haha, güzel köşe gölgeleri renk ayarlarıyla sahildeyim ss'li tarzı konular açmak için bile alınır gerçi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.